نتانیاهو: ایران موجودیت ما را به رسمیت بشناسد!

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خواهان به رسمیت شناختن موجودیت این رژیم از سوی ایران در توافق نهایی هسته‌ای شد.
کد خبر: ۴۸۷۶۸۴
|
۱۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۳:۳۷ 03 April 2015
|
24217 بازدید
|
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خواهان به رسمیت شناختن موجودیت این رژیم از سوی ایران در توافق نهایی هسته‌ای شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل روز جمعه گفت: هر گونه موافقت‌نامه هسته ای که با ایران امضا می شود، باید موجودیت اسرائیل را به رسمیت بشناسد.

وی در عین حال تاکید کرد، باید فشارها بر ایران برای دستیابی به یک توافق "منطقی" ادامه یابد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از بیت المقدس، نتانیاهو توافق جدید را توافقی بد نامید و با صدور بیانیه ای مدعی شد: «انتخاب فقط میان یک توافق بد یا جنگ نیست، یک گزینه سوم هم وجود دارد و آن ایستادن محکم و افزایش فشارها بر ایران تا زمان رسیدن به یک توافق خوب است».

نتانیاهو همچنین گفت: «اسرائیل خواهان آن است که پذیرش شفاف و آشکار موجودیت اسرائیل از سوی ایران در توافق نهایی با این کشور گنجانده شود. ... اسرائیل توافقی را نمی‌پذیرد که به کشوری که وعده داده ما را نابود کند، اجازه تولید سلاح هسته‌ای بدهد».

اظهارات نخست وزیر اسرائیل پس از نشست ویژه کابینه امنیتی وی و در پی حصول چارچوب توافق روز پنجشنبه میان جمهوری اسلامی و قدرت های جهان مطرح شد که در پایان مذاکراتی بسیار طولانی در لوزان سوییس به دست آمد.

نتانیاهو گفت: «کابینه در مخالفت شدید خود با توافق پیشنهادی یکپارچه است. این توافق خطری جدی برای منطقه و جهان خواهد بود و بقای اسرائیل را تهدید خواهد کرد.»

وی افزود: «این توافق تقریبا بی درنگ تحریم ها را لغو خواهد کرد و این در همان زمانی است که ایران بر تجاوزگری خود و تروریسم در منطقه و فراتر از منطقه افزوده است. این توافق همچنین ممکن است یک مسابقه هسته ای در کل منطقه خاورمیانه به راه بیندازد و خطر جنگی وحشتناک را به شدت افزایش دهد.»
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۷۰
انتشار یافته: ۲۷
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۴۲ - ۱۳۹۴/۰۱/۱۴
برو دیوانه
ناشناس
|
Austria
|
۲۳:۴۳ - ۱۳۹۴/۰۱/۱۴
خیلی خندیدم!!!!!!

موجودیت!!

خوبه این رو برای اماراتی ها هم بفرستید. ههههههههه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۱/۱۴
مرگ بر اسرائیل
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۵۲ - ۱۳۹۴/۰۱/۱۴
ما کشور که هیچ شهر که هیچ روستا که هیچ ... حتی طویله ای رو هم به نام اسراییل به رسمیت نمیشناسیم خخخخ
مهدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۵۴ - ۱۳۹۴/۰۱/۱۴
تا پای جان ایستاده ایم تا نابودتان کنیم
هیچوقت هم به این خفت که شمارا به رسمیت بشناسیم تن نخواهیم داد
بردیا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۱/۱۴
خاک برسر تو که محتاج به رسمیت شناختنت از طرف ایرانی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۱/۱۴
دیگه پررو نشو !
یزدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۰۱ - ۱۳۹۴/۰۱/۱۵
باز خوبه میدونی کسی اسرائیل را به رسمیت نمی شناسد با این جود حرف میزی
باتوجه به رسمیت ندانستن شما پس نتیجه میگیریم اضهارات شما هم نه تنها رسمیتی برای ایران ندارد بلکه فاقد ارزش و توجه است
پس مرگ بر دولت اشغالگر و ظالم
هادی
|
United States
|
۰۰:۰۵ - ۱۳۹۴/۰۱/۱۵
به نام خدا نتانیاهو و نتانیاهوهای دیگر این آرزو را باید به گور ببرند که ایران این رژیم پلید ونامشروع وخونریز را به رسمیت بشناسد.
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۱۵ - ۱۳۹۴/۰۱/۱۵
هرچند از نظر ما هم توافق خوبي نبود ولي مثل اينكه نتانياهو عين سگ ترسيده...
مگه موجودات خيالي رو ميشه به رسميت شناخت؟
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
عملکرد کدامیک از وزرای دولت که در آستانه استیضاح هستند، ضعیف تر است؟
الی گشت