طرح عراق برای پایان دادن به تجاوز علیه یمن

نماینده پارلمان عراق از طرحی خبر داد که از سوی دولت این کشور برای پایان دادن به تجاوزات عربستان سعودی به یمن ارائه شده است.
کد خبر: ۴۸۶۳۲۵
|
۰۸ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۲:۳۵ 28 March 2015
|
21336 بازدید
نماینده پارلمان عراق از طرحی خبر داد که از سوی دولت این کشور برای پایان دادن به تجاوزات عربستان سعودی به یمن ارائه شده است.

به گزارش فارس،‌ به نقل از شبکه المیادین ، موفق الربیعی نماینده کنونی پارلمان عراق و وزیر سابق امنیت ملی این کشور از طرح عراق برای پایان دادن به حملات نظامی عربستان سعودی به یمن خبر داد.

وی گفت: طرح عراق شامل پایان دادن به حمله نظامی توسط عربستان،‌ برپایی آشتی ملی و انجام انتخابات است.

وی همچنین گفت: طرح پیشنهادی عراق بر تعیین سرنوشت به عنوان حق طبیعی مردم یمن تاکید دارد.

الربیعی گفت: عراق به شرطی به کشورهای حمله کننده به یمن موافق است که اول از همه مشخص کنند که دشمن امت عربی کیست و این تهدید از کجا می آید؟

پیش از این وزیر خارجه الجزایر نیز پنجشنبه گذشته در جریان اجلاس وزاری خارجه کشورهای عضو اتحادیه عرب طرحی سه ماده ای ارائه کرده بود که کاملا به نفع سعودی ها بود از جمله اینکه انقلابیون یمنی می بایست هرچه سریعتر پایتخت یمن را ترک کنند تا تجاوزات عربستان به یمن پایان یابد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت