میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بررسی آخرین وضعیت روابط دوجانبه ایران و انگلیس

در دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با همتای انگلیسی‌اش آخرین وضعیت روابط دوجانبه درجهت جلو بردن روابط و حل مشکلات موجود مورد بررسی قرار گرفت.
کد خبر: ۴۸۴۳۰۷
| |
4588 بازدید
 در دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با همتای انگلیسی‌اش آخرین وضعیت روابط دوجانبه درجهت جلو بردن روابط و حل مشکلات موجود مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار ایلنا، محمدجواد ظریف و فیلیپ هاموند در بروکسل با یکدیگر دیدار کردند.

ظریف در دیدار با هاموند بررسی آخرین تحولات منطقه‌ای و روند مذاکرات هسته‌ای، تاکید طرفین برتلاش مشترک کشورهای مذاکره کننده در جهت نزدیک کردن فاصله ها به منظور دستیابی به توافق، تاکید بر یافتن راه حل ها، توافق روی آنها و نهایت استفاده از فرصت مهم باقیمانده و تاکید براهمیت افزایش رایزنی ها بین ایران و اتحادیه اروپا و آخرین وضعیت روابط دوجانبه درجهت جلو بردن روابط و حل مشکلات موجود را مورد بررسی قرار دادند.

گفتنی است که ظریف امروز به مدت ۵ ساعت با جان کری وزیر خارجه آمریکا دیدار و گفت‌وگو کرد.

همچنین ظریف پیش از دیدار با هاموند، با فدریکا موگرینی دیدار داشته بود و قرار است پس از این دیدار نیز با وزرای خارجه فرانسه و آلمان نیز دیدار داشته باشد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت