بازدید 9534

بهترین دما برای نگهداری ماهی قرمز

سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان زرند ازتشدید طرح نظارتی دامپزشکی زرند برای عرضه ماهی قرمز خبر داد.
کد خبر: ۴۸۳۷۰۸
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۲:۴۰ 15 March 2015
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان زرند ازتشدید طرح نظارتی دامپزشکی زرند برای عرضه ماهی قرمز خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمان؛ حسن لطفعلی پور گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر عرضه ماهی قرمز با تلاش جدی کارشناسان دامپزشکی زرند در اسفند ماه سال جاری آغاز شده است.

وی افزود: در این طرح کلیه اماکن عرضه ماهی قرمزبه لحاظ داشتن مجوز فروش و گواهی حمل ماهی از مراکز تولید بازدید و بازرسی می‌شوند.

لطفعلی پور با تاکید بر اینکه یکی از مهمترین اهداف اجرای این طرح جلوگیری از شیوع و انتقال برخی از بیماریهای پوستی، قارچی و انواع مسمومیت‌ها است،گفت: همشهریان عزیز بایستی ماهی قرمز سفره هفت سین خود را از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی خریداری کنند.

وی با اشاره به اینکه بهترین دما برای نگهداری ماهی 20 تا 25 درجه است؛افزود: این آب بایستی به مدت 48 ساعت در ظروف سر بازنگهداری شود تا کلرزدایی شود.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
فریت بار
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# توماج صالحی # نمایشگاه کتاب # موسسه مصاف # صادق زیباکلام # سیل
وب گردی