عبداللهیان: نیکبخت در عملیاتی مقتدرانه آزاد شد

معاون عربی و آفریقایی وزیر امور خارجه از آزادی مقتدرانه دیپلمات ربوده شده ایرانی در صنعا توسط یک کمیته ویژه خبر داد.
کد خبر: ۴۸۱۰۲۰
|
۱۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۰ 05 March 2015
|
9382 بازدید
معاون عربی و آفریقایی وزیر امور خارجه از آزادی مقتدرانه دیپلمات ربوده شده ایرانی در صنعا توسط یک کمیته ویژه خبر داد.

به گزارش ایسنا، حسین امیرعبداللهیان با بیان این‌که «خوشحالیم که امروز در خدمت آقای نوراحمد نیکبخت دیپلمات آزاد شده ایران از صنعا هستیم» اظهار کرد: ایشان بیش از یک سال و نیم پیش توسط یک گروه تروریستی ربوده شدند که از همان ابتدا کمیته ویژه‌ای در وزارت خارجه به دستور وزیر تشکل شد و همه بخش‌های زیربط در این کمتیه فعال بودند.

وی همچنین به تیم ویژه‌ای که اخیرا در وزارت اطلاعات در جهت پیگیری این مساله تشکیل شد، اشاره کرد و گفت: این تیم در یک عملیات سخت و دشوار در یک منطقه خاص توانست مقتدرانه آقای نوراحمد نیکبخت را از چنگال تروریست‌ها خارج کند و خوشحالیم که امروز شاهد ورودشان به کشور بودیم.

وی همچنین این موفقیت را به مقام معظم رهبری، رئیس‌جمهور، ملت ایران و سربازان گمنام امام زمان(عج) که با تلاش‌های خود شادی را برای ملت ایران و خانواده این دیپلمات به ارمغان آوردند، تبریک گفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت