میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

فرار رئیس جمهور مستعفی یمن از صنعا

گزارشها حاکی از آن است که عبدربه منصور هادی، رئیس جمهور مستعفی، صنعا، پایتخت یمن را به مقصد استان جنوبی عدن ترک کرده است.
کد خبر: ۴۷۷۳۳۰
| |
8025 بازدید

گزارشها حاکی از آن است که عبدربه منصور هادی، رئیس جمهور مستعفی، صنعا، پایتخت یمن را به مقصد استان جنوبی عدن ترک کرده است.

هادی روز شنبه وارد منطقه خور مکسر در عدن شد و قرار است در 24 ساعت آینده به طور مستقیم از شبکه تلویزیونی عدن سخنرانی کند.

گفته می شود هادی که در اقامت اجباری به سر می برد جمعه شب به طور مخفیانه به همراه محافظانش صنعا را ترک کرده است.

منابع نزدیک به هادی همچنین از انصراف وی از استعفا خبر دادند.

رئیس جمهور یمن در 22 ژانویه پس از استعفای دولت یمن از مقام خود کناره گیری کرد.

این درحالی است که جمال بن عمر، فرستاده ویژه سازمان ملل در یمن روز گذشته اعلام کرد: «احزاب این کشور پیرامون تشکیل شورای انتقال مردمی به منظور کمک به اداره امور این کشور با هم به توافق رسیده اند.»

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت