سرقت پراید با 18 شاه‌کلید

کد خبر: ۴۷۲۵۸۷
| |
4061 بازدید
|
۴
دو متهم که با 18 شاه کلید اقدام به سرقت خودروی پراید در جنوب پایتخت می‌کردند، توسط پلیس شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش آرمان، ساعت 23 ، دهم بهمن ماه ماموران گشت کلانتری 151 یافت آباد حین گشت‌زنی در خیابان خلیج فارس به یک دستگاه خودروی پراید با دو نفر سرنشین مشکوک شدند. ماموران با تحت نظر قرار دادن خودرو و استعلام صورت گرفته از پلاک خودرو درمی‌یابند که خودرو مسروقه است و سرنشینان آن نیز از سارقان حرفه‌ای و سابقه دار جنوب پایتخت هستند.

 به دنبال این موضوع ماموران به راننده خودرو دستور ایست می‌دهند که وی بدون توجه به فرمان پلیس اقدام به فرار می‌کند. با فرار متهمان عملیات تعقیب و گریز آغاز می‌شود.

سرانجام پس از 10 دقیقه ماموران اقدام به شلیک 3 تیر هوایی می‌کنند که متهمان از ترس خودرو را متوقف کرده و تسلیم پلیس می‌شوند.عوامل کلانتری دو متهم به نام  مهرداد و شهریار را دستگیر و در بازرسی از خودرو یک دستگاه دریل برای بازکردن قطعات خودرو و 18عدد شاه کلید خودرو کشف کردند.

سرهنگ ذکایی خو، رئیس کلانتری 151 یافت آباد با اعلام و تائید این خبر به باشگاه خبرنگاران، گفت: در بازجویی از متهمان مشخص شد آنان هم اکنون عضو باند سرقت های خودرو در مناطق جنوبی پایتخت هستند که برای تحقیقات اختیار کارآگاهان پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفتند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۴
سیامک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۰ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۵
با درل چی از خودرو باز میکردن؟احتمالا پیچ گوشتی شارژی بوده.از دزدی به مصرف کار میکردن.
زینال بندری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۸ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۵
شهریار و مهرداد باید به علت کودن بودن به شدت مجازات شوند تا بدانند که باز کردن در پراید نه تنها نیاز به شاه کلید ندارد بلکه داشتن 18 شاه کلید برای باز کردن پراید خود جرم بزرگتری است
کالباس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۵
خیلی بی عرضه بودن ما متخصصینی داریم که بی کلید در کسری از ثانیه پراید رو راه اندازی میکنن
کالباس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۷ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۵
پس ما واسه کی نظر میدیم 10 تا نظرمو امروز بررسی نکردی ببند درشو
وب گردی