میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سقف درآمد نفت در بودجه سال‌ آینده تعیین‌شد

عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس گفت: سقف درآمد نفت در بودجه سال‌ آینده 56 هزار میلیارد تومان تعیین شد.
کد خبر: ۴۷۰۱۷۷
| |
5821 بازدید
اسماعیل جلیلی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با اشاره به جلسه عصر امروز کمیسیون تلفیق بودجه اظهار داشت: مقرر شد، دولت تا سقف 56 هزار و 500 میلیارد تومان از محل صادرات نفت در لایحه بودجه سال آینده استفاده کند.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس تصریح کرد: قیمت هر بشکه نفت در بودجه به دولت واگذار شده که براساس آنچه در سال آینده رخ می‌دهد، تعیین شود و دیگر موضوع قیمت نفت محل بحث نیست.

جلیلی تأکید کرد: دولت در لایحه بودجه 72 هزار میلیارد تومان از درآمدهای نفتی را پیشنهاد داده بود که اکنون این سقف درآمدی نفت کاهش یافته است و مابقی آن را از محل درآمد و هزینه و صرفه‌جویی در هزینه‌های مختلف تأمین خواهد کرد.

به گزارش فارس کاهش سقف درآمد نفتی در لایحه بودجه بر اساس سیاست اقتصاد مقاومتی قلمداد می‌شود.

با توجه به این که دولت پیشنهاد 72 دلاری برای قیمت هر بشکه نفت ارائه کرده بود، اکنون با کاهش سقف درآمد نفتی به 56.5 هزار میلیارد تومان، عملا قیمت هر بشکه نفت موضوعیت ندارد و دولت تا سقف یاد شده می‌تواند درآمد نفتی داشته باشد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت