تروریستی که سر می برید کشته شد

منابع رسانه‌ای خبر دادند که در درگیری‌های روز یکشنبه شهر سنجار، یک تروریست سعودی ۲۱ ساله که در چند فیلم سر بریدن سربازان سوریه حضور داشت، کشته شد.
کد خبر: ۴۶۶۱۹۱
|
۲۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۹ 12 January 2015
|
17534 بازدید
منابع رسانه‌ای خبر دادند که در درگیری‌های روز یکشنبه شهر سنجار، یک تروریست سعودی ۲۱ ساله که در چند فیلم سر بریدن سربازان سوریه حضور داشت، کشته شد.

به گزارش فارس منابع رسانه ای از کشته شدن «معاذ حمد الریس» تروریست داعشی سعودی که در چندین فیلم سر بریدن سربازان سوریه توسط تروریستها حضور داشت، خبر دادند.

شبکه کُردزبان «روداو» گزارش داد در درگیری های روز گذشته بین نیروهای پیشمرگه و تروریستها در سنجار عراق، «معاذ حمد الریس» تروریست 21 ساله اهل عربستان سعودی که در چندین فیلم سر بریدن سربازان سوریه توسط تروریستها حضور داشت، کشته شد.

بر اساس خبرهای منتشرشده برادر این تروریست سعودی هم ماه گذشته در سوریه کشته شده بود.

این تروریست به همراه تعدادی دیگر از تکفیری های سعودی از شهر «التمیر» این کشور عازم سوریه شده و در حال جنگ با دولتهای سوریه و عراق بوده اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت