حضور مسلمان منتفي شد

صادقي در استقلال ماندني شد

کد خبر: ۴۶۲۰۶۸
|
۰۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۹:۵۱ 29 December 2014
|
4046 بازدید
حضور محسن مسلمان در استقلال منتفي و اميرحسين صادقي در اين تيم ماندني شد.

به گزارش  ایسنا، بهرام افشارزاده، مدیرعامل باشگاه استقلال با بیان اینکه امیرحسین صادقی در نیم فصل دوم نیز در استقلال بازی خواهد کرد، گفت: پس از صحبت‌هایی که با صادقی و قلعه‌نویی داشتیم، قرار شد صادقی نیم فصل دوم را نیز در استقلال بماند.

افشارزاده همچنین از منتفی شدن حضور محسن مسلمان در استقلال خبر داد و گفت: اگرچه امروز اعلام شد که ما با مسلمان به توافق رسیده‌ایم و این بازیکن به استقلال پیوسته است اما پس از اینکه باشگاه ذوب آهن اعلام کرد این بازیکن را قرضی در اختیار استقلال قرار می‌دهد ما از جذب وی منصرف شدیم.

مدیرعامل استقلال گفت: 250 میلیون تومان نداده‌ایم که مسلمان را قرضی در اختیار بگیریم. ما در رابطه با تیموریان که زحمات زیادی برای استقلال کشیده بود و پیشنهادهای زیادی هم داشت، همکاری کردیم و مبالغ این‌چنینی نیز به میان نیامد اما ما حاضر به پذیرش خواسته ذوب آهنی‌ها نیستیم و حضور مسلمان را منتفی کردیم. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت