میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
رویترز اعلام کرد ;

عدم تاثیر کاهش قیمت نفت بر اهداف ایران

خبرگزاری رویترز در گزارشی از احتمال کم توقف اهداف هسته ای ایران بر اثر فشار بودجه این کشور خبر داد.
کد خبر: ۴۶۰۲۸۲
| |
6872 بازدید

خبرگزاری رویترز در گزارشی از احتمال کم توقف اهداف هسته ای ایران بر اثر فشار بودجه این کشور خبر داد.

به گزارش مهر، خبرگزاری رویترز با اشاره به کاهش قیمت نفت و تاثیر آن در کسری بودجه ایران نوشت: فشار بر بودجه ایران بعید است بتواند اهداف هسته ای ایران را متوقف کند.

رویترز در این خصوص نوشت: کاهش قیمت نفت شاید بتواند موجب کاهش استانداردهای زندگی در ایران شود اما بعید است که بتواند موجب تغییر مواضع هسته ای ایران در مذاکرات هسته ای و حمایت از دولت سوریه شود زیرا اینها اولویت های مسئولان ایرانی است.

در این گزارش با اشاره به کاهش قیمت نفت در بازارهای جهانی از سال 2008 بی سابقه بوده است آمده است که شاید این امر برای این هم مثل دیگر کشورهای عضو اپک مشکلاتی را در تنظیم بودجه بوجود آورد و انگیزه هایی را برای دستیابی به توافق هسته ای ایجاد کند اما موجب نخواهد شد تا اهداف و استراتژی های منطقه ای ایران از جمله در دستیابی به توافق هسته ای تاثیر زیادی داشته باشد.


میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت