آمران‌ به معروف جانبازیاشهیدمحسوب‌می‌شوند

نمایندگان مجلس مصوب کردند که آمران به معروف و ناهیان از منکر در صورت آسیب جسمی یا جانی «جانباز»‌ یا «شهید» محسوب می‌شوند و احراز شهادت یا جانبازی توسط کمیته کشوری صورت می‌گیرد.
کد خبر: ۴۴۵۳۸۷
|
۰۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۵ 28 October 2014
|
6816 بازدید
نمایندگان مجلس مصوب کردند که آمران به معروف و ناهیان از منکر در صورت آسیب جسمی یا جانی «جانباز»‌ یا «شهید» محسوب می‌شوند و احراز شهادت یا جانبازی توسط کمیته کشوری صورت می‌گیرد.

به گزارش فارس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز (سه‌شنبه) خانه ملت و در ادامه بررسی طرح حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر، ماده 16 این طرح را پس از بحث و بررسی مصوب کردند.

طبق مصوبه مجلس،‌ هرگاه به فردی که در مقام اجرای امر به معروف و نهی از منکر موضوع این قانون اقدام می‌کند، آسیب جسمی و یا جانی وارد شود، حسب مورد مشمول قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران مصوب دوم دیماه 1391 مجمع تشخیص مصلحت نظام و سایر قوانین و مقررات مرتبط است.

به موجب مصوبه مجلس در تبصره یک این ماده، حکم این ماده به افرادی که پیش از تصویب این قانون مورد آسیب جسمی یا جانی قرار گرفته‌اند نیز تسری پیدا می‌کند.

وکلای ملت در تبصره دوم ماده 16 مقرر کردند احراز شهادت یا جانبازی توسط کمیته کشوری متشکل از نمایندگان قوه قضائیه، نیروی انتظامی،‌ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بنیاد شهید و امور ایثارگران و ستاد امر به معروف و نهی از منکر صورت می‌گیرد. آئین‌نامه این تبصره ظرف شش ماه از تاریخ تصویب این قانون توسط ستاد امر به معروف و نهی از منکر پیشنهاد می‌شود و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

وکلای ملت با 139 رأی موافق، 19 رأی مخالف و 5 رأی ممتنع از 210 نماینده حاضر در جلسه،‌ ماده 16 طرح مذکور را مصوب کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت