دریاچه ارومیه جان دوباره گرفت

مدیر کل حفاظت محیط زیست آذربیاجان غربی گفت: بارش باران در دو روز گذشته جانی دوباره به طبیعت دریاچه ارومیه بخشید .
کد خبر: ۴۴۳۳۹۲
|
۲۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۷:۵۲ 20 October 2014
|
23953 بازدید
|
۳
مدیر کل حفاظت محیط زیست آذربیاجان غربی گفت: بارش باران در دو روز گذشته جانی دوباره به طبیعت دریاچه ارومیه بخشید .

به گزارش ایسنا، عباس‌نژاد در این باره اظهار کرد: دریاچه ارومیه که در سالهای اخیر با بحران شدید کم آبی مواجه شده است هم اکنون با افزایش سطح آب آن در پاییز نسبتا وضعیت خوبی داشته و امیدوراریم با تداوم بارندگی ها این روند ادامه داشته باشد.

وی اظهار کرد: بارندگی های مطلوب سال آبی جاری که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل افزایش بسیار چشمگیری نشان می دهد باعث شده تا سطح آب دریاچه ارومیه با این افزایش به 1270.29 متر برسد.

وی با تاکید بر اینکه تراز اکولوژیک و لازم دریاچه ارومیه 1274 متر است ، اما با توجه به کاهش سطح تراز آب دریاچه طی سال های اخیر بارش باران در دو روز گذشته افزایش 15سانتی متری ارتفاع دریاچه را در پی داشته است .

عباس نژاد گفت: با توجه به ساخت تاسیسات جمع آوری نزولات آسمانی در جزایر اشک و کبودان دریاچه ارومیه، بارش پاییزه از طریق سیستم های احداثی آب باران در آب انبارهای این جزایر ذخیره می شود.

وی گفت: این اقدام گامی در جهت مدیریت منابع آب و برون رفت حیات وحش از مشکلات کم آبی در جزایر پارک ملی دریاچه ارومیه است.

وی اظهار کرد: انتقال آب با استفاده از خودرو، شناور و به صورت دستی از طریق سواحل دریاچه ارومیه به جزیره اشک در تابستان امسال انجام می شد که با آغاز فصل پاییز و بارندگی های خوب روزهای اخیر این روند متوقف شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی ادامه داد: برای جلوگیری از خروج گوزن های زرد و حفاظت از این گونه با ارزش از محل زندگیشان، 14 آب انبار و آبشخور جدید در جزیره اشک دریاچه ارومیه تعریف شده که اکثر این آب انبارها آبگیری شده است.

عباس نژاد گفت: گوزن زرد اکنون از وضع زیستگاهی مطلوب و زاد و ولد خوبی برخوردار است به طوری که براساس آخرین مشاهدات و سرشماری ها، بیش از 250 راس گوزن زرد در جزایر دریاچه مشاهده و سرشماری شده است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۸
اومیدوارم با این چند سانتی متر افزایش دریاچه ارومیه فراموش نشود. چون انجا نیاز به یه راه حل دایمی دارد.
ناشناس
|
United States
|
۱۸:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۸
مگه چقدر بارون اومده؟
بابک
|
United States
|
۱۸:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۸
نمیدانیم کاش اینجوری بشه ولی خشک شدنش قطعیه ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
عملکرد کدامیک از وزرای دولت که در آستانه استیضاح هستند، ضعیف تر است؟
الی گشت
آخرین اخبار