جلوگیری از کاهش قدرت شنوایی با گوشت ماهی

کد خبر: ۴۳۳۸۵۷
|
۲۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۸ 12 September 2014
|
3047 بازدید
یافته های یک بررسی جدید نشان می دهد زنانی که از میزان بالایی ماهی و اسیدهای چرب مصرف می کنند کمتر در معرض خطر از دست دادن قدرت شنوایی خود هستند.

به گزارش ایسنا،‌ پیش از این متخصصان تغذیه و پزشکان در بررسی های خود دریافته بودند خوردن گوشت ماهی نه تنها پروتئین و آمینو اسید لازم برای بدن را تامین می کند بلکه باعث می شود فرد احساس سیری طولانی تری داشته باشد و در صورتیکه این ماده خوراکی در رژیم صحیحی گنجانده شود در کاهش وزن موثر است.

پزشکان آمریکایی بر اساس مطالعات جدید خود اظهار داشتند مصرف هر نوع ماهی با کاهش خطر از دست رفتن قدرت شنوایی مرتبط است. در واقع یافته های این مطالعه حاکی از آن است رژیم غذایی نقش مهمی در پیشگیری از کاهش قدرت شنوایی دارد.

در این بررسی اطلاعات مرتبط با 65 هزار و 215 زن در فاصله سال های 1991 تا 2009 میلادی مورد ارزیابی قرار گرفت. این پزشکان مشاهده کردند زنانی که در هفته دو تا سه وعده ماهی می خورند 20 درصد کمتر نسبت به افرادی که از این ماده خوراکی مصرف نمی کنند قدرت شنوایی خود را از دست می دهند.

به نقل از ساینس ورلد ریپرت، از دست رفتن قدرت شنوایی، بیماری مزمن و به شدت شایعی است که بخش غیر قابل اجتناب کهولت سن به حساب می آید با این وجود می توان از بروز آن پیشگیری کرد یا آن را به تاخیر انداخت.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت