بازدید 13753
۵

وجود روغن پالم در کیک‌ها

مدیرکل استاندارد گیلان از وجود روغن پالم در کیک‌های تولد و عروسی خبر داد.
کد خبر: ۴۲۸۳۹۸
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۰:۴۵ 23 August 2014
مدیرکل استاندارد گیلان از وجود روغن پالم در کیک‌های تولد و عروسی خبر داد.

به گزارش ایسنا، تا مدت‌ها قبل بسیاری باورها با این بود که شیر کم چرب چندان فایده‌ای ندارد و شیر مغذی و عالی همان شیر پرچرب است که به گفته برخی‌ها مستقیما از دامداری‌ها بدون انجام هیچ افزایش و کاهشی به دست مصرف کننده می‌رسد اما هم‌اکنون بحث داغ افزودن روغن پالم به این نوع شیرها نظر بسیاری را تغییر داده است.

محمدعلی یوسفی، مدیرکل استاندارد با بیان اینکه بهره‌گیری از چربی گیاهی در بعضی از فرآورده‌های لبنی مانند پنیر، شیر خشک، بستنی و خامه مجاز است اما استفاده از روغن پالم طبق ضوابط و معیارهای استاندارد ملی در شیر و ماست پرچرب غیرمجاز است به خبرنگار ایسنا گفت: اداره کل استاندارد گیلان به همراه سایر دستگاه‌های مربوطه همواره بر استفاده نشدن مواد غیراستاندارد در محصولات غذایی نظارت می‌کند اما کسانی هم هستند بر اجرای تخلفات خود اصرار دارند که البته شناسایی و به دستگاه‌های قضایی معرفی می‌شوند.

وی در پاسخ به اینکه آیا این روغن در کیک‌هایی که مردم در جشن‌های تولد، عروسی و... از قنادی‌ها خریداری می‌کنند، نیز وجود دارد، افزود: استفاده از روغن پالم در چند مورد از کیک‌ها گزارش شده است.

یوسفی با بیان اینکه تقسیم‌بندی انواع تقلب در مواد غذایی براساس میزان خطر آن برای مصرف کننده انجام می‌شود و بر این اساس تقلبات به دو صورت خطرناک و کم خطر تقسیم می‌شوند، خاطرنشان کرد: به عنوان مثال افزودن نشاسته به ماست به منظور قوام بیشتر آن یک تقلب است اما خطری برای مصرف کننده نخواهد داشت در صورتی که استفاده از یک رنگ سبز صنعتی برای زیبا ساختن محصولی مانند خیار شور به طور مستقیم سلامت مصرف کننده را در معرض خطر قرار می‌دهد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه 30 درصد شهروندان گیلانی با پوکی استخوان دست و پنجه نرم می‌کنند و آنچه که به استخوان‌های این افراد می‌تواند کمک کند، مصرف شیر است، تصریح کرد: بیش از 80 درصد مردم ما با کمبود کلسیم مواجه هستند و سعی می‌کنند حتما از شیر استفاده کنند.

مدیرکل استاندارد گیلان گفت: البته وجود روغن پالم در شیرهای پرچرب همه ما را نگران کرد اما کنار گذاشتن مصرف لبنیات خطر زیادی برای سلامت مردم به خصوص کودکان دارد و حتما باید با استفاده از شیرهای کم چرب احتمال ابتلا به پوکی استخوان را کاهش دهیم.

یوسفی توصیه کرد: از مصرف لبنیات محلی که مجوز ندارند، نیز به شدت باید پرهیز شود.

به گزارش ایسنا، روغن پالم روغنی از مغز میوه نخل است. بزرگترین عرضه کننده این روغن کشور مالزی است که به عنوان روغنی بدون کلسترول در اکثر کشورهای آفریقایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

روغن پالم در بین روغن‌های گیاهی در رده آخر قرار دارد و به دلیل داشتن میزان بالای چربی‌های اشباع شده برای مصرف بعد از تمام روغن‌های گیاهی دیگر توصیه می‌شود.

روغن پالم دارای اسید اوئیک است که محققان مصرف آن را دلیلی برای ایجاد و افزایش بیماری‌های قلبی دانسته‌اند. جالب است بدانید که از این روغن در طول جنگ جهانی دوم برای تهیه بمب‌های ناپالم استفاده می‌شد.
سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴۲
انتشار یافته: ۵
شما هی گزارش استفاده از روغن پالم منتشر کنید نتیجه اش؟گرون شدن محصولاتی که روغن پالم توشون استفاده شده!شما کدوم طرفین؟!!!
چه ربطی داشت؟ خبر گفته باورها میگه شیر مغذی ، شیر پر چربیه که چربی طبیعیش حفظ بشه.مگه شیر پر چربی با روغن پالم طبیعیه که نظرها در مورد شیر با چربی طبیعی عوض شده باشه؟ هنوزم اگه شیر دست نخورده و چربی نگرفته باشه همون شیر مغذی و سالمه.بدن انسان به چربی سالم هم نیاز داره.حتی بدن افراد چاق را هم نباید کاملا از چربی طبیعی محروم کرد.ضمنا اسید پالمتیک بالا تو روغن پالم هست.اسیدی هم به اسم اسید اوئیک من یکی تا حالا نشنیدم.
اگه چند نفر از این قاتلان غیر مستقیم مردم اعدام بشن دیگه هیچ کارخانه داری از این کارها نمیکنه
چه خبره اینجا خدایا ...
این مسئولین و کارخانه دارا چی فرض کردن مردمو ...
همه چیزمون شده پالم...همه چیزمون شده دروغ ... همه چیزمون شده کلاهبرداری ...
بعد میگن چرا خودکشی میکنن مردم ...
آخر بخوریم یا نخوریم لبنیاتی ها فوقش چربی شیر رو بگیرن و آب بریزن توش ولی از کارخونه مایع سفید رنگی بیرون میاد که بهش هرچی بگن به طور قطع و یقین شیر نمیگن ...
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هفدهم رمضان