مرد معتاد، پسر 17 ساله اش را با چاقو کشت

کد خبر: ۴۱۴۲۵۷
| |
7758 بازدید
|
۶
مرد معتاد در يک نزاع خانوادگي در شاهرود با ضربه چاقو پسر 17 ساله اش را از پاي در آورد. به گزارش روز گذشته ايرنا ساعت 23:30، يازدهم تير وقوع يک فقره نزاع خانوادگي به مرکز فوريت هاي 110 شهرستان شاهرود اعلام شد.

به گزارش خراسان، در اين درگيري، نوجواني 17 ساله بر اثر اصابت ضربه چاقو مجروح و به بيمارستان امام حسين (ع) منتقل شد که به علت شدت جراحات وارده تلاش گروه پزشکي براي نجات وي نتيجه نداد و جان باخت. به دنبال فوت مصدوم، پليس براي کشف پرونده، اقدامات خود را آغاز کرد و در بررسي ها مشخص شد، شب حادثه درگيري شديدي بين حميد پدر 44 ساله خانواده با امير فرزند خانواده رخ داده است.

حميد که معتاد به مواد مخدر است حين درگيري به سراغ چاقوي آشپزخانه مي رود و با يک ضربه به قفسه سينه امير او را راهي بيمارستان مي کند که نوجوان 17 ساله به اين علت جان خود را از دست مي دهد.

سردار «محمدرضا ميرزايي» افزود: قاتل پس از دستگيري و تشريح صحنه، تحويل مرجع قضايي شد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۷
باز هم پدری فرزندش را کشت چقدر قتل فرزند توسط پدر زیاد شده . چرا قانون برای پدرهای قاتل ، استثنا قائل شده ؟ چرا قصاص نمی شوند ؟ گناه پدری که فرزند خود را می کشد اصلا کمتر از قاتلهای دیگر نیست شاید بیشتر هم باشد . مادر بیچاره اش چه می کشد خدا به او صبر دهد حق او هم پایمال می شود اگر قرار باشد پدر قاتل از قصاص نجات یابد باید مادر او را ببخشد .
سیروان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۷
از معتاد هرچه بگی بر میاد .

معتاد بودن که جرم شناخته نشود عاقبتش اینست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۷
این حیوون رو نباید پدر نامید. پس باید اعدام شه.
معتادین که نباید اینقدر نا امنی ایجاد کنن که حتی به پسر خودشون هم رحم نکنن!!!
مهدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۷
چی بگم خب ؟
پاسخ ها
سوپراستار
| Iran, Islamic Republic of |
۱۸:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۷
مهدی جان شما سکوت اختیار کن
همايون
|
United Kingdom
|
۱۰:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۷
معتاد حتى به پسر خود هم رحم نميكند چون مواد عقل و قوه دركش را ضايع كرده و اراده اى از خود ندارد و براى تهيه مواد هر كار خلافى را حاضر است انجام دهد، در حقيقت اعتياد ام الفساد (مادر بدى ها) است، در اين مورد چون قاتل پدر بوده متاسفانه قصاص هم نميشود
برچسب منتخب
# مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت