نادو در جام جهانی کشتی فرنگی 24 تست دوپینگ گرفت

کد خبر: ۴۰۱۰۷۵
|
۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۳:۰۰ 17 May 2014
|
2746 بازدید
به گفته دبیر کل ستاد ملی مبارزه با دوپینگ، افسران این ستاد در 24 کشتی‌گیر شرکت کننده در مسابقات جام جهانی کشتی فرنگی تست دوپینگ گرفت.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون پزشکی ورزشی، لطفعلی پورکاظمی در این زمینه اظهارداشت: در این رقابت‌ها از ملی‌پوشان سه تیم برتر توسط افسران نادوی ایران تست دوپینگ گرفته شد. بدین ترتیب که از 8  کشتی‌گیر تیم ایران، 8 فرنگی کار تیم روسیه و 8 نفر از کشتی گیران تیم جمهوری آذربایجان نمونه گیری به عمل آمد.

رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی تصریح کرد: نمونه‌ها در چند روز آینده به آزمایشگاه کلن آلمان ارسال شده و پس از حدود یک ماه پاسخ آن را دریافت خواهیم کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مسابقات جام جهانی کشتی فرنگی طی روزهای پنجشنبه و جمعه گذشته در تهران برگزار شد. در پایان این رقابت‌ها تیم ملی ایران به عنوان قهرمانی دست یافت و تیم‌های روسیه و آذربایجان دوم و سوم شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت