ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

واکنش حداد عادل به پیشنهاد عارف

کد خبر: ۳۹۸۱۹۶
| |
19836 بازدید

رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس در مورد ائتلاف اصولگرایان با اصلاح‌طلبان در انتخابات مجلس دهم، گفت: امیدوارم خداوند روزی را برساند که همه ما قطع نظر از این اصطلاحات، خدمت‌گذار ملت، انقلاب و مطیع رهبر عزیزمان باشیم.

غلامعلی حداد عادل رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم با اشاره به اظهارات اخیر محمدرضا عارف مبنی بر ائتلاف اصولگرایان و اصلاح‌طلبان در انتخابات مجلس دهم، گفت: بنده از ایشان نشنیده‌ام، اما امیدوارم خداوند روزی را برساند که همه ما قطع نظر از این اصطلاحات، خدمت‌گذار جمهوری اسلامی و در خدمت این ملت و انقلاب و مطیع رهبر عزیزمان باشیم.

وی همچنین در مورد انتشار اخباری مبنی بر برگزاری جلساتی از سوی حضرات آیات، مهدوی‌کنی، محمد یزدی و جنتی برای وحدت اصولگرایان در انتخابات مجلس دهم، افزود: آقای جنتی به دلیل حضور در شورای نگهبان نمی‌تواند به صورت مستقیم در انتخابات ورود پیدا کند، اما ما به وحدت اصولگرایان تأکید داریم و امیدواریم این وحدت انجام شود.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟