سارق نتوانست آهن‌هاي مسجد را آب كند

کد خبر: ۳۹۷۲۶۶
|
۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۴ 01 May 2014
|
4816 بازدید
|
۳
سارق شيك‌پوشي كه اقدام به دزدي 400 كيلوگرم آهن‌آلات يك مسجد در حال ساخت در تبريز كرده بود، دستگير شد.

به گزارش اعتماد، سرهنگ عباس‌زاده، رييس پليس آگاهي استان آذربايجان شرقي درباره اين حادثه گفت: چندي پيش برخي ساكنان محدوده فلكه دانشگاه شهر تبريز در مراجعات جداگانه به كلانتري 11 اين شهر اعلام كردند كه اموال ساختمان در حال ساخت‌شان مورد سرقت واقع شده كه به استناد گزارش كلانتري تنها در يكي از اين موارد سارق يا سارقان حدود نيم تن ميلگرد را از يكي از اماكن مذهبي در حال ساخت به سرقت برده بودند.

پس از اعلام اين گزارش پرونده اوليه با موضوع سرقت در كلانتري تشكيل و براي پيگيري و انجام تحقيقات بيشتر به پليس آگاهي ارجاع داده شد كه با توجه به حساسيت موضوع و اينكه اداره اوقاف واحد تبريز نيز از شاكيان پرونده بود، كميسيون پايش با حضور عوامل تخصصي براي بررسي موضوع به محل اعزام شد و آنان با بررسي صحنه، محل وقوع جرم و نيز بازبيني فيلم‌هاي به جا مانده از دوربين‌هاي موجود در محل مشاهده كردند مردي كه صورت خود را با پلاستيك مشكي‌رنگ پوشانده بود ميلگردها را جمع‌آوري كرده و پس از قرار دادن آن در يك دستگاه خودروي پژو روآ نقره‌يي‌رنگ از محل متواري شده است.

در ادامه با كسب اين اطلاعات كارآگاهان تحقيقات خود را وارد مرحله پرس و جو و تحقيق محلي كردند كه با انجام آن خودروي روآ و مالك آن با كمك و راهنمايي شاهدان عيني سرقت شناسايي و مشخص شد كه مالك آن در اين محل مستاجر و به علت نبودپاركينگ خودرويش را مقابل منزل مسكوني‌اش پارك كرده است.

با كسب اين اطلاعات عوامل پليس آگاهي تحقيقات خود را براي توقيف خودرو و دستگيري مالكش آغاز كردند كه پس از دو روز سرانجام خودروي مذكور در ساعت دو بامداد در محل رويت شد كه بلافاصله ماموران با استفاده از جرثقيل آن را به پاركينگ منتقل كرده و مالك آن را كه مردي شيك‌پوش بود دستگير كرده و به مقر انتظامي منتقل كردند.

اين سارق شيك‌پوش در بازجويي‌هاي اوليه منكر هرگونه سرقتي شد اما وقتي با اسناد و شواهد موجود روبه‌رو شد لب به اعتراف گشود و معترف شد كه حدود 400 كيلو گرم از آهن آلات مسجد در حال ساخت را پس از سرقت به مبلغ سه ميليون و ششصد هزار ريال به فردي كه با وانت بار ضايعات جمع‌آوري مي‌كرد ، فروخته است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۱
عجب در امد حلالی -دیگه این نوبره
مینا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۱
400کیلو آهن را به قیمت سه میلیون و ششصد هزار تومان فروخته؟؟؟؟؟؟؟ چه دله دزدی
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۲
در متن ریال است نه تومان ضمن اینکه قیمت واقعی آن هم حدود یک ملیون تومان است که چون ضایعاتی فروخته آن را به یک سوم قیمت داده است .
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت