بازدید 9007

آیا اگر نفت نداشتیم باید از گرسنگی می‌مردیم؟

سند چشم‌انداز از کارهای اساسی در دوران جمهوری اسلامی بوده است. بالاخره باید از جایی شروع کنیم. تمام مسئولان و کار‌شناسان در تدوین سند چشم انداز دخیل بوده‌اند. اگر دولت بخواهد موفق شود باید در این چهارچوب حرکت کند. آقای روحانی هم در زمان تصویب این سند در مجمع تشخیص مصلحت نظام بود و بر اهمیت آن واقف است.
کد خبر: ۳۷۱۸۱۶
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۱ 15 January 2014
دولت آقای احمدی‌نژاد بحث تحریم‌ها را برجسته می‌کرد تا بتواند با امریکا سازش کند، ولی مشکل سوءمدیریت در قضایا دیده نمی‌شد، نه آیا اگر نفت نداشتیم باید از گرسنگی می‌مردیم؟اینکه بخشی از مشکلات ناشی از تحریم‌ها نباشد و تحریم‌ها تأثیری نداشته باشد، ولی بیشتر مشکلات ناشی از سوء‌مدیریت در ‌سالیان متمادی بوده است.

ابراهیم آقامحمدی در گفت‌وگو با خبرنگار «تابناک» ضمن بیان این مطلب ‌‌اظهار داشت: آقای روحانی و ستاد تبلیغاتی وی بار‌ها اعلام کرده‌اند که مشکلات مردم، تنها تحریم نیست و حتی گفتند، ۷۰ درصد آن به دلیل سوء‌مدیریت است، ولی اکنون ‌این گونه برداشت می‌شود که با رفع تحریم‌ها مشکلات برطرف می‌شود. آقایان به گونه‌ای سخن می‌گویند که مشکل کشور تنها تحریم‌هاست و مشکلات را به آن گره زده‌اند و این گونه القا می‌کنند که اگر تحریم‌ها برداشته شود، مشکلات حل می‌شود.

وی با انتقاد از نقد پیاپی رؤسای جمهور از دولت‌های قبل از خود‌ گفت: آقای روحانی، احمدی‌نژاد را متهم می‌کند و آقای احمدی‌نژاد هم پیش از این هاشمی و خاتمی را متهم می‌کرد و در سال‌های ابتدای دولت خاتمی نیز اصلاح طلبان با تمام ظرفیت هاشمی را می‌کوبیدند. راهکار هست، ولی‌ در هیچ دولتی قهرمانی پیدا نشده است تا اقتصاد بدون نفت را سامان بدهد. 

آقامحمدی با تأکید بر اینکه سند چشم‌انداز بیست ساله باید محور عملکرد دولت کنونی باشد، گفت: ما پیش از دولت آقای احمدی‌نژاد، سند چشم‌انداز نداشتیم؛ اما با اینکه سند چشم‌انداز هم تصویب شد، کسی به اصول و اهداف آن پایبند نبود. رئیس جمهور در دولت گذشته به آنچه پایبند نبود، ‌قانون و برنامه ریزی و خرد‌محوری بود. البته این تنها درد دولت نهم و دهم نبوده و نیست. متأسفانه بیشتر نهادهای دولتی و حاکمیتی، قانون را تا وقتی دوست دارند که بنا به ‌تمایلات آن‌ها باشد. همین که بگوییم طبق فلان برنامه مخالف آن خواسته مسئول است، بلافاصله اطرافیان و حامیان آن مسئول به نقد قانون و انتقاد از ناکارآمدی قانون می‌پردازند.

این نماینده اصولگرای مجلس نهم در ادامه اظهار داشت: هزاران ساعت در این زمینه کار شده و کار‌شناسان ‌در زمینه‌های گوناگون برای تدوین سند چشم‌انداز نشست داشته‌اند. اگر قرار بود سندی نباشد، ‌هر کس با سلیقه خود کار می‌کرد. حالا که سندی تصویب شده، باید انجام شود. این دولت هم اگر بخواهد چشم خود را ببندد و سند چشم‌انداز را اجرا نکند و بگوید درب تحریم‌ها بسته شده و باب رحمت باز شده، ‌به نتیجه‌ای نمی‌رسیم.

وی با بیان اینکه دولت اگر بخواهد کاری انجام بگیرد باید طبق همین سند چشم انداز انجام دهد، افزود: ممکن است بگوییم اقتضائات باعث شده ‌که تغییری در برخی فصول سند چشم‌انداز ایجاد شود. آن هم ساز و کار خود را دارد. دولت می‌تواند پیشنهاد بیاورد تا مجلس تصویب کند، ولی چهارچوب باید همین باشد. سند چشم‌انداز نقشه راه کشور است. اگر از راه خارج شویم به کجا می‌خواهیم برویم؟ اگر آقای روحانی بخواهد همانند آن صحبت‌ها از گزارش صد روزه ‌که ‌برنامه‌ای مهندسی شده بود، کار کند، نمی‌توان به آینده این دولت نیز زیاد خوشبین بود. چرا دولت در شرایطی پا به عرصه انتخابات گذاشت که از بیشتر مشکلات کشور و اشکالات داخلی و خارجی کم و بیش خبر داشت و اگر می‌خواست بهانه بیاورد، بهتر بود از‌‌ همان آغاز کار وارد عرصه رقابت نمی‌شد.

آقامحمدی با بیان اینکه مشکل امروز کشور مشکلات اقتصادی است، گفت: یک بعد آن مذاکره بر سر تحریم‌ها بود که این مجوز به دولت داده شد و به پیش رفت اما برای ابعاد دیگر که داخلی است باید برنامه‌ریزی کرد. باید برای اجرای قوانین برنامه‌ریزی کند. باید ببیند تا اینجای کار به کجا رسیده‌ایم و چه آسیب‌هایی داریم. اگر دولت بخواهد سند چشم‌‌انداز‌‌‌ را‌‌ رها کند، راه را گم خواهد کرد.

وی با انتقاد از بی‌توجهی دولت گذشته به سند چشم‌انداز‌ گفت: سند چشم‌انداز از کارهای اساسی در دوران جمهوری اسلامی بوده است. بالاخره باید از جایی شروع کنیم. تمام مسئولان و کار‌شناسان در تدوین سند چشم انداز دخیل بوده‌اند. اگر دولت بخواهد موفق شود باید در این چهارچوب حرکت کند. آقای روحانی هم در زمان تصویب این سند در مجمع تشخیص مصلحت نظام بود و بر اهمیت آن واقف است.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
فریت بار
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۸۵
انتشار یافته: ۱۵
الان هم درسته نمردیم اما فقط زنده ایم جسارت به 5 تا 10 درصد جامعه نباشه
برادر مقامات خلاف مي كنند كسي چيزي نمي گه
اون يكي زمين خواري مي كنه كسي چيزي نمي گه
اون يكي دزدي ميلياردي مي كنه باز چيزي كسي كاري نمي كنه
انگار هر كس دم كلفت تر باشه و تو ايران خلافي انجام بده هيچ مشكلي نداره ، چون يه زماني مسئول بوده
بابا يخورده ام شبيه كشور هاي غربي و غير اسلامي عمل كنيم هر كس مشكلي داشت و خلافي انجام داد سريع گوشش و بپيچونيم تا مردم به اين باور نرسند كه اون بالابالاها بي قانوني موج ميزنه و كسيم نمي تونه كاري بكنه
چرا مرتضوي گفت به نماينده ها رشئه داده كسي كاري نكرد ، پيگيري نشد ؟
نماينده با حقوق ميليوني مجبور به رشوه ميشه واسه امرار معاش
يه كارگر بدبخت با ماهي 400 هزار تومن چطور بايد زندگي كنه كه الان 30 ساله حتي حق قانونيشم حاضر نيستند تصويب كنند بهش بدن . كه پرداخت حقوق بر اساس قانون و تورم و معيشته
ببخشید در سند چشم انداز، جایگاه قرارگاه خاتم و بنیاد برکت و شبه دولتی ها کجاست؟!
ما که نفهمیدیم چی گفته بالاخره دولت قبلی خوب بود یا نه . پایبند بود یا نه ؟؟؟؟؟
پاسخ ها
سامان
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۱۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۵
منم نفهمیدم 30 ساله همه میگن مشکل هست و دقیقم مشکل شناسی می کنند اما کی می خواد حالا حل مشکل کنه !!!
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۱۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۵
داره میگه اون نبود اینم نیست
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۳۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۵
خداییش متن این خبرها را می خونید و نظر می دید یا اینکه مثل این دوست عزیز فقط عادت کردیم غر بزنیم
تمام کشورهای بی نفت خاورمیانه (بجز ترکیه) دچار فقر و مشکلات و بحرانهای اقتصادی و اجتماعی هستند مثل افغانستان ، پاکستان ، یمن ، سوریه ، مصر ، ارمنستان
یه سوال اگه ما برفرض مثل کشور آلمان پیشرفته بودیم چی میکردیم؟ حالا هیچی نداریم اینجوری هیاهو میکنیم؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۱۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۵
هیاهو!
واقعیت شده هیاهو!؟
فراموش نمیکنم که اقای داودی معاون اول دوره اول احمدی نژاد در جمع دانشجویان دانشگاه تهران بیان فرمودند که برنامه چشم انداز بوی تعفن میدهدولی در ان موقع کسی جرات نکرد که تو دهن کثیف ان شخص بزندوبه ان بفهماند که برنامه چشم انداز با صرف وقت زیاد ودقت فراوان برای پیشرفت این مملکت وبا تایید مقام معظم رهبری ابلاغ کردیده است
نمیشه گفت اگه نفت نداشتیم الان وضعمون چطور بود ولی میشه گفت اگه الان نفت نفروشیم زندگی سخت میشه چون عادت کرده ایم و درامد دیگری جایگزینش نکرده ایم.
کاش ایران هیچوقت نفت نمی داشت، هر چی میکشیم از همین نفته...
اینطوری که ایشان حرف زده یعنی در این مملکت قانون کشکه تا نظر دیگران چی باشه ؟؟
ما میتوانستیم خیلی بهتر از کره جنوبی پیشرفته امروز باشیم اما آموزش و پرورش آنها و عملی بودن آموزش ها کره جنوبی را صنعتی کرد و ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم که دانش آموزانمان شیمی و فیزیکشان را در تخیل می خوانند!!! نه در آزمایشگاه و کارگاه
برچسب منتخب
# حادثه سقوط بالگرد رییس جمهور # سید ابراهیم رئیسی # حسین امیر عبداللهیان # سیدمحمدعلی آل هاشم # مالک رحمتی
وب گردی