ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ورود 2 قلم داروی کمیاب به داروخانه ها

کد خبر: ۳۷۱۰۸۲
| |
5864 بازدید

مدیر روابط عمومی سازمان غذا و دارو از توزیع دو قلم دارویی که در 3 ماه گذشته کمیاب شده بود، خبر داد.

مهندس محمد هاشمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: دو قلم داروی "فسفات سندوز" و "کلردیاز پوکساید"، در حدود 3 ماه پیش دچار کمبود شده بود که این وضعیت در حال حاضر برطرف شده است.

وی در ارتباط با وضعیت داروی کلردیاز پوکساید، گفت: در حال حاضر و طبق آخرین بازخوانی، هم موجودی مواد اولیه و هم شرکتهای تولیدی از ذخیره کافی برخوردارند و توزیع آنها آغاز شده است.

هاشمی با تاکید بر اینکه این دو قلم دارو به میزان کافی وجود دارد و هیچ حالت هشداری وجود ندارد، افزود: البته این احتمال وجود دارد که با توجه به کمبود ماههای گذشته، حرص و ولع وجود داشته باشد که هم داروخانه ها و هم مصرف کنندگان، بیشتر این داروها را تهیه کنند.

مدیر روابط عمومی سازمان غذا و دارو در ارتباط با وضعیت توزیع داروی فسفات سندوز، گفت: این دارو 10 روز پیش وارد شده و چون برچسب اصالت می خورد، توزیع آن قدری با تاخیر آغاز شده است به طوریکه از 3 روز قبل این دارو در سطح سه داروخانه هلال احمر، شهید کاظمی و 13 آبان آغاز شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟