بازدید 14181
۹

آخرين وضعيت بهداشت سوسيس در ايران

کد خبر: ۳۶۷۳۵۶
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۲ - ۰۷:۵۹ 28 December 2013
رييس سازمان غذا و دارو، آخرين وضعيت بهداشتي درباره سوسيس و كالباس در كشور را اعلام كرد.

رسول ديناروند در گفت‌وگو با تسنيم، در پاسخ به شايعاتي درباره توليد نامناسب و غيربهداشتي سوسيس و كالباس اظهار داشت: ما يك معضل ورود مواد پروتيين در كشور داريم كه شامل سوسيس و كالباس نيز مي‌شود ولي با انعقاد تفاهمنامه‌ها با دامپزشكي و سازمان استاندارد كارهاي خوبي صورت پذيرفته است و ان‌شاءالله به جمع‌بندي كه برسيم تصورم بر آن است كه يكي از نگراني‌هاي عمده مردم برطرف شود و اميدواريم به سمت اصلاح اين معضل پيش رويم تا بخش زيادي از نگراني‌هاي مردم برطرف شود.

وي ادامه داد: بنده در موضوع سوسيس و كالباس به نمايندگان مجلس نيز عنوان كردم كه كيفيت و سلامت توليد سوسيس و كالباس نبايد نگران‌كننده باشد ولي از نظر تغذيه‌يي و سلامت افراد بايد تاثيرات منفي و مثبت آن را در نظر گرفت زيرا مطمئناً در زمينه توليد فرآيندي صورت مي‌پذيرد تا از نظر ايمني و سلامت توليد مشكلي وجود نداشته باشد.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳۵
انتشار یافته: ۹
بالاخره چي شد؟ فقط با جملات و موضوعات مختلف بازي شد اين وسط
ما از بهترین مارکها را هم کمی خوردیم دلمان درد گرفت، معلوم نیست توش چیه؟!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۸:۵۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۷
آخه سوسیس کالباسم شد خوراک آدمیزاد!
یه نون سنگکی با پنیر بگیر بزن
به خدا لذتشم کمتر از سوسیس نیس
سلام سوسیس !!!!!!!!
مصرف سرانه سوسیس و کالباس در ایران مثل نوشابه ، از همه دنیا بالاتره و این به طور جدی سلامت افراد جامعه رو تهدید میکنه. تازه ، کیفیت سوسیس و کالباس در ایران به هیچ وجه با اروپا و آمریکا قابل قیاس نیست. به نظرم مردم باید یک تجدید نظر اساسی در سبک خورد و خوراکشون انجام بدن.
یعنی الان واقعاً مشکل، سوسیس و کالباس مردم ماست؟
اگه سوسیس ۳۰ یا ۴۰ یا ۵۰ درصدی بخورید شاید حالتون بد بشه چون ما بقیش شیر خشک و افزدونی های دیگر است(بعضی ها اینطوری میشوند) اما اگر ۶۰ یا ۷۰ درصدی میل کنید آنوقت احتمالا مشکلی ندارید
اگر کارخانه های تولیدی سوسیس و کالباس به کارشان ایمان داشتند و می توانستند از کیفیت تولیدشان دفاع کنند مطمئن باشید وقتی می گفتن سوسیس و کالباس ها فاقد کیفیت است اونوقت سر وصدا شون در می اومد و از مصرف کننده درخواست می کردن بیان و کیفیت محصولشون رو به ازمایش بزارن
پس به این نتیجه می رسیم که محصولات تمامی این کارخانه ها پر از کم و کاستی است
یکی از نکات مهم مواد نگهدارنده نیتروژن دار است که چندین برابر حد مجاز استفاده میشود و بشدت سرطان زا است
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # حماس # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست