صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دستبرد شبانه دزدان به يکي از بانک هاي مشهد

کد خبر: ۳۶۷۱۱۰
| |
5735 بازدید
|
۱

سارقان با دستبرد شبانه به يکي از شعب بانک ملي در مشهد دهها ميليون تومان وجه نقد را به سرقت بردند.

 به گزارش خراسان، صبح روز سوم دي ماه وقتي کارمندان بانک ملي در خيابان فلسطين وارد بانک شدند صحنه اي را ديدند که نشان مي داد شب قبل حادثه اي رخ داده است و دزداني به بانک دستبرد زده اند.

 بنابراين آن ها موضوع را به پليس ۱۱۰ گزارش کردند. لحظاتي بعد نيروهاي کلانتري سناباد مشهد عازم محل وقوع سرقت شدند و به بررسي در اين باره پرداختند. تحقيقات بيانگر آن بود که سارقان با تخريب نورگير و از خرپشته وارد بانک شده اند و حدود ۴۰ ميليون تومان وجه موجود در داخل دستگاه خودپرداز را به سرقت برده اند اما آن چه توجه مأموران را به خود جلب کرد اين بود که سيستم هاي هشدار دهنده بانک که به پليس نيز وصل است عمل نکرده بود.

اين در حالي بود که يکي از مسئولان بانک مدعي بود سيستم ها را به تازگي آزمايش کرده بوديم. فرمانده انتظامي مشهد در اين باره گفت: دستگاه خودپرداز بدون هيچ گونه آثار شکستگي و تخريب گشوده شده است.

در اين رابطه سرنخ هاي خوبي به دست آمده و پرونده براي سير مراحل تخصصي تحقيقات به دستور مقام قضايي در اختيار کارآگاهان عمليات ويژه پليس آگاهي قرار گرفته است.

سرهنگ کريمي تصريح کرد: شناسايي عوامل سرقت در دستور کار پليس قرار داشته و به محض حصول نتيجه اطلاع رساني لازم در اين باره به شهروندان صورت خواهد گرفت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
فرید از اصفهان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۵
من در ضمینه سیستم های دزدگیر فعالیت دارم .. مطمئن باشید یکی از عوامل دتخل بانک در این سرقت دست دتشته و آشنا بوده و سیستم اختمالا از قبل خاموش شده بود. چون دستگاه خود پرداز هم بدون آسیب باز شده
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟