نکاتی درباره جراحی پلاستیک بینی ‌

کد خبر: ۳۶۶۶۸۳
| |
4667 بازدید
|
۱
‌یک متخصص گوش، حلق و بینی درباره جراحی پلاستیک بینی گفت: درصورتی که فرد دچار مشکلات ظاهری، انحراف و دفورمیتی شدید صورت یا شکستگی‌های شدیدی باشد که مورد درمان قرار نگرفته‌ یا حتی بعد از درمان به ظاهر و چهره فرد آسیب رسانده باشد در صورت تمایل وی، انجام این عمل پیشنهاد می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر داریوش خشوعی اظهار کرد: البته این‌ گونه عمل‌ها معمولا به درخواست فرد انجام می‌شوند و از نظر درمانی تاثیر خاصی روی فیزیولوژی وی ندارد.

این پزشک درباره مضرات عمل جراحی پلاستیک نیز توضیح داد: مشاهده شده که بعضی از افراد خواستار کوچک کردن بیش از اندازه بینی خود هستند و به مشکلات تنفسی ناشی از آن توجه نمی‌کنند. تنگ شدن مجرای بینی، دفورمیتی و نارضایتی بیمار از شایع‌ترین مشکلات ناشی از این‌گونه جراحی‌ها است.

وی گفت: شکل بینی بعد از عمل به طور قطعی و صد در صد قابل پیش‌بینی نیست و شخص متقاضی جراحی پلاستیک بینی نیز باید قبل از عمل ذهنیت منطقی و درستی از این کار داشته باشد.

خشوعی تصریح کرد: متاسفانه گاه مشاهده شده که بیمار با در دست داشتن تصویری از یک بینی ایده‌آل یا هنرپیشه مورد علاقه خود به جراح مراجعه کرده و خواستار جراحی بینی به طور دلخواه خود شده است؛ این کار از پایه و اساس، کار غلطی است و چنین بیماری، قابل پذیرش نیست.

وی افزود: چنین افرادی باید بدانند که خصوصیاتی مانند پایه بینی، ارتباطات استخوانی بینی و ماهیت فیزیکی پوست در افراد مختلف، متفاوت است.

این متخصص گوش، حلق و بینی ادامه داد: نامناسب بودن استئوتومی، آسیب دیدن مجرای اشکی چشم (که بین چشم و بینی قرار دارد)، از دیگر مضرات احتمالی ناشی از جراحی پلاستیک بینی است.

وی درباره مراقبت‌های بعد از عمل گفت: استفاده از چسب و پانسمان بعد از عمل، اجتناب از کار فیزیکی شدید و خشن، عدم استفاده از عینک و ... به بیماران توصیه می‌شود.

خشوعی با اشاره به محدودیت سنی و جنسیت مراجعه‌ کنندگان عنوان کرد: بخش عمده مراجعه‌کنندگان برای انجام جراحی زیبایی بینی، خانم‌های جوان هستند. در مورد خانم‌ها حداقل سن، بالای 17 سال و مردان بالای 18 سال است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۳:۱۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۳
كاش در اين مورد همه مثل بقيه كارها فرهنگ سازي مي شد.
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت