صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سرگرداني گردشگر آلماني و خانواده‌اش در ايران

کد خبر: ۳۶۱۹۵۲
| |
20668 بازدید
|

گردشگر آلماني كه با اعضاي خانواده‌اش به ايران سفر كرده است از سوي دزدان نقره داغ شد.

به گزارش ایران، اين مرد مي‌گويد: پول‌هايش را نمي‌خواهد آنها را به دزدان هديه مي‌دهد و فقط مداركش را مي‌خواهد. ايوان كريستين مرد آلماني كه با همسر و دختر و پسرش به ايران آمده‌است دچار گرفتاري‌اي شده كه نمي‌تواند آن را به اين راحتي‌ها حل كند.اين مرد سه هفته پيش براي ديدن جاذبه‌هاي گردشگري كشورمان به كرج سفر كرد و در اين مدت مهمان يكي از آشنايانش بود و چند روزي به رفتنش نمانده بود كه دو دزد جوان با بازكردن در خودروي ون وي دوربين، پول، كارت اعتباري، مدارك خودرو، گذرنامه‌ها و ساير مداركي كه در كشور آلمان داراي اهميت است را به سرقت بردند.

وي تصاوير دوربين مداربسته‌اي را كه از لحظه به لحظه صحنه دزدي فيلمبرداري كرده در اختيار دارد ولي از اين كه پليس نتوانسته وي را كمك كند ناراحت است.ايوان كه اميد دارد دزدان جوان مدارك‌اش را به وي تحويل دهند به شوك گفت: من سه سال پيش براي گردش چند هفته‌اي مهمان هموطنان شما بودم و تاكنون هيچ بدي‌اي از آنان نديده‌ام و هميشه ‌هم گفته‌ام كه ايران را دوست دارم.

وي افزود: سه هفته پيش به ايران آمديم و مهمان يكي از آشنايانمان بوديم تا اين كه جمعه هفته پيش ساعت چهار صبح مرد جواني با استفاده از پيچ‌گوشتي در خودرويم را باز كرد و مدارك، پول و هر چيزي كه داخل ون بود را دزديد. در اين‌كشور كه غريبه هستيم به‌دنبال راه حلي مي‌گشتيم كه پليس بتواند با رديابي دزدان مدارك را به ما برگرداند ولي اتفاق خوشايندي نيفتاد و من و خانواده‌ام فقط دو هفته فرصت داريم تا به كشورمان بازگرديم.

مرد آلماني ادامه داد: پول، دوربين و چيزهايي كه دزد برده است را نمي‌خواهم و آن را به دزدان هديه مي‌دهم. فقط مي‌خواهم وي مداركم را پس بدهد و مرا از دردسر رها كند و با بازگرداندن آنها آرامش را به من و خانواده‌ام برگرداند.

ايوان خاطرنشان كرد: البته اين اتفاق برايم بسيار ناخوشايند بود و انتظار آن را نداشتم ولي نمي‌شود همه مردم را با يك دزد كه دست به‌اين كار زده است مقايسه كرد، به هر حال همه جا آدم بد هم پيدا مي‌شود.

وي گفت: مي‌خواهم به كرج بروم و روي پارچه‌اي بزرگ بنويسم «آقاي دزد، خواهش مي‌كنم مداركم را به خودم برگردان» و آن را روي خودروي ون نصب كنم تا از كارش پشيمان‌شود و مداركم را برگرداند، زيرا اين مدارك به درد وي نمي‌خورد.ايوان از شوك خواست تا در گزارش خود بنويسد «آقايان دزد هرچيزي كه سرقت كرده‌ايد هديه‌اي از سوي من به‌شما، فقط مدارك را برگردانيد.»

بنابراين گزارش، ايوان كريستين كه مهندس‌عمران در شهر فرانكفورت است به ما گفت اگر دوباره فرصت سفر به ايران را داشته باشد، حتماً به ايران خواهد آمد و از مهمان‌نوازي مردم ايران تشكر كرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۲۱
انتشار یافته: ۵۳
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۲
میگفتن مهمون نوازیم من باورم نمیشد!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۲
بالاخره نمیخواستیم زود ایران رو ترک کنه. اینم از رسوم مهمان نوازیه دیگه!!!
آرما
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۲
اون چه جور ماشینی بوده که با پیچ گوشتی درب خوردو باز شده ! حتما فوردپراید بوده
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۲
این همه مدارک و وسایل با ارزش تو ماشین بوده ؟؟؟؟؟
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۲
همه جای دنیا دزد داره فقط مختص ایران نیست ,
مدارک ما رو هم تو اسپانیا زدن پیدا هم نشد
مهدی
| Iran, Islamic Republic of |
۲۱:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۲
یعنی مارفتیم اسپانیا اقای ناشناس
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۲
مطمئن هستم برود دیگر تا آخر عمر ایران نمی آید!!
رضوان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۲
کدام پلیس ؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۲
واقعن گل گفتی
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۲
عین این بلا سر من اومده و نی فهمم بیچاره رو.
پلیس مطلقا پاسخگو نخواهد بود.
amir
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۲
اینم از جذب گردشگری!
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۲
فرماندار کرج باید به این خانواده کمک کند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۲
قطعا كرج استان هم هست و استاندار هم داره
arshia
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۲
نباید مدارکشو بدیم چون بره دیگه برنمیگرده
پاسخ ها
حمید م
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۲
ایول به این میگن منطق ایرانی
جواد
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۲
خیلی باحالی بابا! واقعا نفهمیدم چکار کنم! منفی بدم یا مثبت! :D
پیام از اراک
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۲
آقای کریستین عزیز
من واقعا از این اتفاق متاسفم و از طرف خودم و مردم کشورم از شما عذر خواهی می کنم
امیدوارم هرچه زودتر اون آدم کثیف دستگیر بشه و مدارک و پول شما بهتون برگرده
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۲
چه با كلاسسسسسسس
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۲
خوب مگر سفارت آلمان نمیتواند همچین مشکل پیش پا افتاده ای را حل کند؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۲
من که ناراحت نشدم. چون سفارت آلمان خيلی من و بچه هايم را برای يک ويزای قراضه اذيت کرد. حالا هم که وقتی برای ايرانيها ندارند حداقل به هموطنشون کمک کنند.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۲
اتفاقا به خاطر همين رفتارهاي ما ايرانيهاست كه به ما ويزا نميدن ناشناس عزيز ! برادر من 30 سال آلمان زندگي مكنه و خودم بارها رفتم اونجا واقعا آدمهاي درستي هستند البته همه جا خوب و بد داره ولي نسبتش فرق ميكنه !
ناشناس
|
-
|
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۲
این دزد اگر غیرت دارد که ندارد و فکر کنم فقط اسم مرد به یدک می کشد و بخاطر همان یدک کشیدن کلمه مردم مدارک ایشان برگردان چون آبروی یک مملکت در کار است. فکر نکنم چون تنها چیزی که نمی فهمد غیرت و مردانگی است
پاسخ ها
علی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۲
بابا شاید دزده زن باشه
مهرداد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۲
آگه این اتفاق برای استاندار البرز، فرماندار کرج، یکی از ماموران نیروی انتظامی یا حتی یکی از اقوامشان افتاده بود، سه سوته دزد را میگرفتن. برای حل مشکل ایشان نیاز به دستور از طرف وزیر کشور است.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟