نکاتی در مورد بهداشت غذاهای نذری
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۴ 09 November 2013
کد خبر: ۳۵۶۶۶۴
| ۱۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۴ 09 November 2013
|
نذری دادن و نذری خوردن اصولی دارد که باید به آنها توجه کرد تا غذایی که قرار است تبرک و شفای درد باشد خدای ناخواسته باعث بروز مشکلاتی در مصرف کنندگان آن نشود.
به گزارش فارس، یکی از مسائلی که در مورد غذاهای نذری همیشه مطرح است، فاصله بین پخت و مصرف این غذاهاست. معمولاً این غذاها به دلیل حجم بالایی که دارند ساعتهای زیادی بیرون از فضای یخچال میمانند و این وضع باعث افت کیفیت بهداشتی آنها میشود.
بنابراین بهتر است کسانی که قصد دادن نذری دارند در نزدیکترین زمان ممکن به وقت پخش نذری، اقدام به پخت کنند.
نکته دیگری که در مورد مصرف نذری بسیار شایع است، میزان چربی و استفاده بیش از حد از روغن در تهیه آنهاست. استفاده از روغن جامد و چربی گوشتهای گوسفندی برای سلامت مصرف کنندگان زیانبار است.
وجود نمک بیش از حد در این غذاها نیز موجب افزایش فشار خون به خصوص در بیماران قلبی و سالمندان میشود، پس بیماران و سالمندان در این ایام دقت کنند و از خوردن غذاهای پرچرب و پرنمک بپرهیزند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.