بازدید 72815
روحانی در دانشگاه تهران

شما می‌گویید روی پای خود بایستیم؛ قبول، ولی...

روحانی در نخستین حضور خود در دانشگاه تهران، به صراحت به مقابله با ایده‌ای رفته ‌که مقاومت و روی پای خود ایستادن را تنها راه نجات و پیشرفت کشور می‌دانند. وی می‌گوید مقاومت را قبول دارد؛ اما به نظر او مقاومت کردن در دنیای کنونی اما و اگرهایی دارد.
کد خبر: ۳۵۱۱۹۸
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۰ 14 October 2013
حجت‌الاسلام حسن روحانی، رئیس‌جمهور اسلامی ایران با حضور در دانشگاه تهران در جمع دانشجویان این دانشگاه ‌سخنرانی کرد.

به گزارش «تابناک»، وی در آغاز سخنان خود اظهار داشت: دانشگاه تهران، مرکزی است که نه ‌تنها تولید علم کرد، بلکه احساس مسئولیت سیاسی و اجتماعی را نیز در جامعه دیروز و امروز نشر داده و خواهد داد.

روحانی ادامه داد: حضور در این جمع برای من افتخارآمیز است. امید دارم مراسم آغاز سال تحصیلی‌ ‌ـ که ‌امسال کمی با تأخیر برگزار شد ـ در سال‌های آینده در زمان مناسب‌ترش‌ برگزار شود، چرا که این کار می‌تواند به معنای آغاز پر برکت برای مسیر علم و دانش باشد.

رئیس جمهور گفت: دو بیانیه‌ای که دو گروه دانشجویی خواندند، بسیار زیبا بود، زیرا هر دو دیدگاه‌های خود را در آزادی بیان کردند.

نقد دانشجویان همانقدر زیباست که حمایت آنان؛ که مگر نقد حمایت نیست؟ نقد از دولت و دولتمردان نعمت بزرگی است که باید در برابر آن با کمال تواضع سر فرود آوریم‌ و بدانیم نقد دلسوزانه و سازنده نه تنها برای دولت که برای کشور می‌تواند بسیار ثمرات ارزشمندی ‌داشته باشد. درست است که دانشگاه مرکز حزب نیست‌ و فعالیت یک دانشجو در دانشگاه ولو فعالیت سیاسی و اجتماعی که حق او هست، به عنوان عضو یک حزب نخواهد بود. همان گونه که در یکی از نوشتار‌ها آمد، دانشجو از دید یک سیاستمدار نمی‌خواهد به مسائل بنگرد. دانشگاه و دانشجو به مثابه یک روشنفکر و دانشمند به مسائل سیاسی و اجتماعی نگاه می‌کند.

البته نه تنها آشنایی دانشجویان به مسائل سیاسی کشور برای منطقه و جهان مفید است، بلکه ضروری و لازم است. اما یادمان نرود که دانشگاه رسالت اصلی او، تولید علم و فناوری است. البته همان طور که دانشگاه شهروند متخصص را می‌سازد و تحویل جامعه می‌دهد، شهروند مشارکت جوی آگاه را نیز تحویل جامعه می‌دهد‌ و از این منظر است که باید دانشجویان عزیزمان، به مسائل سیاسی و اجتماعی به معنای عام کلمه، آگاه و آشنا باشند. مقصود از سیاست، تنها بحث‌های مهم سیاست داخلی یا خارجی نیست. مقصود من از حضور دانشگاه و دانشجو و اساتید در مسائل سیاسی و اجتماعی به معنای اعم یعنی حتی حضور و فعالیت در بخش محیط زیست، حضور و فعالیت در مسائل فرهنگی جامعه‌ و البته در زمینه سیاست داخلی و خارجی و به ویژه در شرایط حاضر‌ در مسائل اقتصادی است.

همان طور که ما می‌گوییم، اقتصاد دانش‌بنیان و رهبری معظم بر این ترم (اصطلاح) تأکید و اصرار دارد، چه این که امروز مرکب پیشرفت جهان، علم و دانش است؛ که توانا بود، هر که دانا بود. به‌‌ همان تعبیر که knowledge is power بی‌تردید دانشگاه و دانشجو باید مدیریت آینده ما را بر دوش گیرد.

سیاست و فرهنگ و نیز سیاست داخلی ما ‌باید دانش‌بنیان باشد. دولت مدرن یعنی دولت دانش‌بنیان. در تمام رشته‌ها و در تمام بخش‌ها، علم و دانش باید حاکم باشد. این وضعیت وقتی می‌تواند باشد که دانشگاه ما محیط نقد و اندیشه و اظهارنظر باشد. این باعث سرشکستی یک دولت است که دانشجو‌ و یا استادش به خاطر بهانه‌جویی‌های عده‌ای دم فروبندد و نتواند اظهارنظر کند. در دانشگاه جای بیان اظهارنظر است. در دانشگاه یک زبان را ما بیشتر نمی‌پذیریم و آن زبان علم و خرد و عقلانیت است.

در دانشگاه باید آزادی آکادمیک در کنار اجرای قانون آکادمیک باشد و بتوانیم به تولید علم و دانش و حکمت بپردازیم و البته تنها ‌علم و دانش برای کاربرد و ساخت‌وساز نیست. علم و دانش باید بتواند خلاقیت، تحلیل و فکر علمی را در جامعه به ارمغان بیاورد. آثار تحلیل علمی و فکر علمی برای آینده کشور حتی گاه‌ از فناوری نیز بیشتر است. ‌گفته شد که دانشگاه و مراکز علمی و پژوهشی در کشورمان در مسیر پیشرفت است که البته این موجب افتخار همه ماست؛ اما می‌خواهم بر این نکته تأکید کنم که چرخه علم و دانش و تولید و فناوری فقط مقاله ISI نیست. حتی اگر همه این مقالات را نویسنده با خون دل و بیدار ماندن شب نوشته باشد تا چه رسد به آن که دلار و پولی و مسائلی به مقاله‌ای منتهی گردد. حتی اگر همه مقالات دقیق باشد، که انشاءالله این طور است، بدانید مقاله علمی یک حلقه کوچک از حلقه علم و فناوری است. ما باید همه حلقات علم و فناوری را تکمیل و‌ خودمان را با دیگر کشور‌ها مقایسه کنیم.
از حاشیه‌های این مراسم، ممانعت از ورود افرادی بود که دعوت‌نامه نداشتند؛ حتی اساتید باسابقه این دانشگاه!‬

روحانی افزود: حلقه علم و فناوری از ایده شروع و به تحقیق منتهی و تحقیقات به نمونه فناوری منتهی و آن نمونه به توسعه فناوری منتهی می‌شود. توسعه فناوری به سمت صنعتی شدن حرکت می‌کند. بازار می‌یابد و بالاخره تبدیل به ثروت ملی یا قدرت ملی می‌شود. دل خوش نکنیم، ‌به مقالاتی که گاهی برخی از آن مقالات مشکل فناوری و دانش کشور ما را نیز حل نمی‌کند و تنها مشکل دیگران را حل می‌کند. البته این سخنان به این معنا نیست که بخواهم بگویم مقاله نوشتن بی‌ارزش است یا بگویم ‌همین زنجیره واحدی را که به آن افتخار می‌کنیم کنار بگذاریم. من می‌گویم در همه حوزه‌ها باید دانش ما به استاندارد جهانی برسد.

دانشگاه‌های ما از لحاظ کمیت رشد بسیار خوبی داشته است. بگذریم از اینکه ترکیب رشته‌ها آیا با نیاز کشور متناسب است یا خیر؟ بگذریم از اینکه دانشجویی با خون دل وارد دانشگاه شده و با زحمت صاحب مدرک می‌شود اما متأسفانه صاحب شغل و گاهی صاحب منزلت اجتماعی هم نمی‌شود. ما باید رشته‌های تحصیلی‌ و شمار دانشجویان‌ و برنامه‌ریزی دانشگاه‌هایمان با نیاز جامعه منطبق باشد. ما جامعه استوانه نمی‌خواهیم. ما نیاز به هرم داریم و برای این کار باید ببینیم در قله ‌و ‌قاعده چه کسانی باید باشند.

باید در دانشگاه‌هایمان زبان علم و تحقیق به عنوان زبان رسمی باشد. در دانشگاه در کنار این زبان، فقط قانون باید حکمفرما باشد. این دولت فشارهای محفلی را بر دانشگاه نخواهد پذیرفت.

در دانشگاه اسلامی یک گروه و آن کسانی که در تولید علم و دانش و فناوری کاهلی کرده‌اند، باید ملامت شوند. ما نباید در روند معیوب نابجای بازنشستگی زودهنگام اساتید گرفتار شویم.

امیرالمومنین می‌فرمایند، با تضارب آرا و نقد و انتقاد و مباحثه می‌توانیم به صواب و رأی درست و واقعی برسیم.

روحانی افزود: مگر دانشگاهی می‌تواند به مراتب والای علمی خود دست یابد، اما استاد کلاس در بیان عقاید خود آزاد نباشد؟ برخی تلاش می‌کنند ۷۵ یا ۷۶ میلیون جمعیت کشور را ضرب در دو کنند؛ یعنی همه دو چهره داشته باشند. یک جا که بحث نمره و ارتقا و شغل است با یک چهره. آنجا که زندگی آزاد است با چهره دیگر. این را ما نمی‌خواهیم.

عزیزان من، دانشجویان عزیز و بزرگوار، اساتید، مسئولان، وزرا، نمایندگان مجلس، فرهیختگان؛ شما بدانید اگر جو را امنیتی کردید، نفاق را توسعه دادید. دولت تدبیر و امید به دانشگاه آزاد و منتقد و فرهنگ‌دوست و اندیشه‌ورز و تعلیم‌دهنده شهروند متخصص و مشارکت‌جوی آگاه افتخار می‌‌کند و از دانشگاه می‌خواهد در همهٔ زمینه‌ها به کمک دولت بشتابد. شما بودید که ۲۴ خرداد ۹۲ را آفریدید. شما بودید که تدبیر و امید و اعتدال را بر ناامیدی و افراط و تفریط پیروز ساختید. این ندای دانشگاهیان و فرهیختگان بود که ملت عزیز ما به گوش جان آن را خرید و در انتخاباتی شکوهمند شرکت کرد‌ و آن حماسه سیاسی مورد نظر رهبری معظم انقلاب را آفرید‌ و انشاءالله همین مردم، دانشگاه و فرهیختگان حماسه اقتصادی را نیز می‌آفرینند.

یک نکته بگویم و بر آن تأکید کنم، راست ‌و درست است که باید تکیه ما بر ملت خودمان باشد. درست است که سرمایه انسانی و اجتماعی خود ما هست که افتخارات را خواهد آفرید. راست ‌و درست است که در برابر بیگانگان این ملت ماست که استوار خواهد ایستاد، اما یک نکته را از یاد نبرید و آن اینکه در دنیایی زندگی می‌کنیم که دروازه‌ها، دیوار‌ها و مرزبندی‌ها به صورت سابق وجود ندارد. ما جهانی شدن را باور کنیم. بر خود تکیه کنیم. هیچ گاه بر دیگری تکیه نکنیم اما یادمان باشد ما باید همبستگی و همزیستی مسالمت‌آمیز با همهٔ کشورهای دوست و یا حتی با همهٔ کشورهای جهان به صورتی داشته باشیم.

شما می‌گویید روی پای خود بایستیم و خود و خود؛ قبول. شما در اولین درآمد بودجه‌ای متکی به نفت و درآمد گازی هستید که باید به دیگران بفروشید. ‌در دنیای امروز درون‌نگر ‌و درونگرا بودن به آن مفهوم گذشته، دیگر معنایی دارد؟ مشکل در سال‌های گذشته این بود که در اقتصاد و سیاست خارجی دانش بنیان نبودیم. از متخصصین و صاحب‌نظران بهره نبردیم.

دولت تدبیر و امید همان طور که از آغاز گفته‌، در پی تعامل سازنده با جهان است. در این شعار استوار می‌ایستد. دولت می‌داند ‌با دنیای سیاست بسیار پیچیده‌ای روبه‌روست اما در عین حال باورمان شود که دنیا و جهان سیاست، در برابر ۲۴ خرداد سر فرود آورده است. من در سفر نیویورک این عظمت ملت ایران را از دید جهانیان بهتر لمس کردم. من به شما می‌گویم تمام کشورهای پیشرفته بدون استثنا خواهان دیدار با رئیس جمهور منتخب ملت بزرگ ایران بودند. رؤسای جمهور و مقامات عالی‌رتبه در ملاقات با مسئولین شما مثل گذشته نصیحت نمی‌کردند. بیشتر از مسئولین کشور شما ‌می‌پرسیدند. برای همکاری در مسائل منطقه‌ای و جهانی اعلام آمادگی برای تعامل و گفتگو داشتند. هیچ کس نبود در این دیدارها که به عظمت انتخابات ۷۳ درصدی ملت بزرگ ایران در ۲۴ خرداد ۹۲ به صراحت اشاره نکند.

دولت از این فضا برای حل معضلات کشور ‌بهره خواهد برد. دولت در شرایطی کار خود را آغاز کرده ‌که با یک خزانه خالی با انبوهی از بدهکاری روبه‌رو بوده است.
تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۳۵۶
انتشار یافته: ۶۱
آقای روحانی به عنوان یک دانشجوی دکتری خدمتتان عرض می کنم که راهتان راه ملت است و حرفتان حرف ملت است . خدا یار و یاورتان باشد راستی در مقابل تندرو ها هم اصلا کوتاه نیایید .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
درود بر دکتر روحانی
افتخاری
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
آقا سینا شما به جای هفتادو شش میلیون صحبت می کنی ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
من هم به عنوان یک دانشجوی دکتری به شما اعتماد دارم.
خداوند روسفیدتان کند
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
هر چي سعي كردم بفهمم نقش دانشجوي دكترا در اين جمله چيست يك حدس بيشتر به ذهنم نرسيد. اينكه بخواهيد به اعتبار دانشجوي دكترا بودن حرفتان را معتبر و قابل پذيرش كنيد. اما خدمتتان بايد عرض شود اگر اندكي بيشتر از عنوان دانشجوي دكترا واقعا پژوهشگر شده باشيد حتما تجربه كرديد كه هيچ حرفي در مقالات و مجامع علمي جز با اثبات يا استناد قابل پذيرش نيست. بنابراين يا بايد براي حرفتان دليل بياوريد يا استناد كنيد به بررسي ديگران.

در حالي كه براي هر آدم غير آكادميك هم اين سوال پيش مي آيد چگونه 50 درصد 65 درصد ميشود "راه ملت"؟
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
شعار ما از امروز این است: درود بر ایران و زنده باد زندگی...........
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
در پاسخ آقا یا خانم افتخاری باید عرض کنم که شما به بزرگواری خودتون ببخشید!!! آقای سینا فراموش کردن که اون چهار میلیون نفرو از کل مردم ایران کم کنن که بشه هفتاد و دو میلیون نفر!!!!!!!!!! البته ایشون سطر آخر یه اشاره ای کردن،اگر دقت میکردین!!!!!!
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
چرا کسایی که به دولت نقد دارند رو تندرو می نامید؟! رییس جمهور که این طوی نیستند وصحبت نمی کنند؟
امید
| Belarus |
۱۵:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
آقای افتخاری درصد مثبت و منفی مشخص می کنه بجای چند درصد مردم ایران صحبت می کنه
ژورنالیست
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
آقای افتخاری ایشون نماینده هفتاد و شش میلیون نیستن، اما میزان آرای مثبت و منفی نشون می ده که در این جمع نمونه آماری، صحبتشون چه درصدی از جامعه رو نمایندگی کرده
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
جالبه که هر کس بر علیه روحانی حرف بزند حتما تندرو است. این یعنی اعتدال و احترام به مخالفان!!!!!!
اقای روحانی ملت پشتیبان شماست محکم بایستید
احسنت.سخرانی خوبی بود
سلام.خسته نباشید.من دانشجوی رشته ادبیات داستانی دانشگاه تهران هستم.حتی یکی ازدانشجویان عادی دانشگاه تهران هم به جلسه راه پیدانکردند!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
دقیقا حتی اجازه ایستادن در نزدیکی محل سخنرانی را نیز نداشتیم ...
پروين
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
من ساده رو باش که فک کردم اگه از قبل ميدونستم دکتر امروز سخنراني دارن حتما خودم رو به محل ميرسوندم...
به امید اعتلای ایران اسلامی در پناه پروردگار متعال.
دکتر روحانی ما تا موقعی که در مسیر پیشرفت ایران و ارزشهای آن حرکت می کنید،از شما و تیم خوبتان حمایت می کنیم. بنده به شما رای ندادم ولی دلسوزی و پشتکار تیم تان ستودنی است.
یاعلی
احسنت .خسته نباشيد جناب رئيس جمهور .ما نيز شمارا دعا ميكنيم.
درود بر این ریس جمهور فهمیده ودانشمند
احسنت
باسلام زنده بادبرچنین رئیس جمهور فهیم ودانا زنده باد ایرانننننننننننننننننمن
بله درست است یکی فرش و پسته دارد و آن یکی کامپیوتر و سی پی یو، حتی شما در کشوری پیشرفته میبینید مثلا قطارهایش ساخت آلمان است و یک کشور به تنهایی نمیتواند همه چیز را خودش تولید کند اما برای ابر قدرت شدن گاهی لازم است چین و روسیه شوید و حتی چرخ را هم خودتان دوباره اختراع کنید وگرنه رفاه اقتصادی می آید اما اقتدار نه، در نتیجه باید هر دو در کنار هم باشد مثل روسیهف یعنی هم رقابت با ابرقدرت ها و هم دوستی با ابر قدرت ها، وگرنه آینده خوشی در انتظار نخواهد بود.
پاسخ ها
سهیل
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
صحبت شما متین. ولی هر کاری راهی داره. پله پله میشه جلو رفت. در ضمن ، چین و روسیه به شدت وابسته به فناوری های آمریکا هستند.
آريا
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
دوست ناشناس ميشه دور و بر خودت رو نگاه كني و چند نمونه از كالاهاي روسي رو كه ميبيني بعنوان مثال بگي؟ نيست؟ اشكالي نداره. چند نمونه خودروي روسي ميشناسي؟ هيچي؟ چند شركت صاحب تكنولوژيهاي عمراني يا صنايع نفت و گاز در روسيه هست؟ از نظر نرم افزار چطور؟ سخت افزار و وسايل الكترونيكي؟ بازم نيست؟
روسيه فقط در صنايع نظامي و فضايي پيشرفت داشته كه بيشتر اونها هم از زمان شوروي بجا مونده و فقط بهينه سازي شده اند. در حال حاضر روسيه هيچي نداره و يكي از وابسته ترين كشورهاي دنياست. چين هم بعلت تعامل صحيح با آمريكا و اروپا به سطح پيشرفت امروزي رسيده . البته به قيمت بدبختي و آوارگي ميليونها نفر كه بزور نان شبشان را در مي آورند و هيچگگونه بهداشت و بيمه اي ندارند . ما اينجور پيشرفت را نميخواهيم.
اي خدا خودت به اين دولت تدبير و اميد كمك كن تا مملكت را آباد كنند و ايران عزيز را از اين مشكلات اقتصادي نجات دهند.
بنده اين نظر رياست جمهور را از تجربه بالاي ايشان ميدانم.بعضي از شعار ها نبايد چشم عقل مارا ببندد.مثلا خودكفايي به خود خود شعاري بسيار ملي و ارزشمند است اما درعمل با ساختاري كه مثلا صنعت خودرو ما دارد(ازقيبل:نداشتن رقيب در بازار عرضه خودرو+حمايت بي چون وچراي دولت+سوء مديريت+نوسانات اقتصادي و...) مي رسيم به پرايد
پاسخ ها
مهدی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
سعید جان ای کاش پرایدی رو که از کره تکنولوژی شو وارد کردن همونطوری بود . پراید الان واقعآ فاجعس. روز به روز صنعت خود رو سازی داره بدتر میشه بقول شما نه رقابتی وجود داره نه مدیریتی
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
اتفاقا پرايد حاصل كپي برداري است. اگر قرار باشد براي خودكفايي در اتومبيل مثال بزنيم (آنهم نه كاملا خودكفا) بايد بگوييم سمند
متاسفانه در چنين فضايي بسياري از دانشجويان را به مراسم راه ندادند و انتخابي عمل كردند.
درود بر روحاني
بسیار سخنرانی عالی بود بنده در آنجا حضور داشتم و باید بگویم با تمام وجودم به ایشان افتخار کردم
ايول
خسته نباشي رئيس جمهور عزيز.
اين سخنان زيبا شور وشعفي دوباره بر قلبها جاري نموده چرا كه اين سخنان از دل ملت برخواسته است اميدوارم خداوند دراه رسيدن به اهداف بلندتان شمارا در تمامي مراحل ياري نمايد-خداقوت وسپاس
والله آقای روحانی درست می گویید!!!! ولی این مسایل را می شود در زمانی کوتاه درست کرد؟ مشکلات عمده ی ما عدم فرهنگ صحیح و به روز شده، مدیریت درست، تصمیم گیری صحیح و قطع کردن دست اشخاصی که کم کاری و یا کارشکنی می کنند، می باشد. به خدا حاضرم هر کاری کنم تا این مشکلات در این کشور حل شود.
خداقوت
رئیس جمهور عزیزم هر لحظه به رایی که به شما دادم افتخار می کنم پیروز باشی
ولی رفتار حراست با دانشجوها شایسته نبود در حالیکه بچه های دانشگاه از همه جا اومده بودند پردیس مرکزی ولی حراست حتی اجازه حضور در نزدیکی مراسم هم نمی داد و البته انتظار این بود دکتر روحانی واسه لحظاتیم شده میومد بین دانشجوها
دیپلماسی جهانی برای ارتباط اقتصادی وسیاسی با لحاظ شرافت و عظمت ایران اسلامی هیچ مشکلی ایجاد نمی کند.اما اگر شیب نرمش را زیاد کنیم اتفاقاتی مانند " تشدید رجزخوانی آمریکا بعداز مشورت با نتانیاهو "
که تاکید کردند نرمش ایران در اثر فشارها وتهدیدات ما (آمریکا) صورت گرفته است.
بنابراین وقتی شیب نرمش زیاده از حد باشد قطعا حریف جری تر می شود وما را در موضع ضعف می بیند،
جانا سخن از زبان ما می گویی ، حذف تخبگان از شاکله مدیریت ساختار های مختلف تصمیم گیری و تصمیم سازی و تبدیل کشور به محلی برای تجربه های مبتنی بر آمون و خطا این مملکت را به روزهای سختی کشاند . آقای رئیس جمهور توسعه بی تردید با مردمانی با نظاط ، امیدوار و اهل تدبیر میسّر می شود . بر سر خواسته های به حقّ این مردم پافشاری کنید و در مقابل زیاده خواهان فکر گریز بایستید که خدا با حق جویان است .
منتظر عمل هستیم
جناب رییس جمهور می دانیم راه به سامان رساندن این مشکلات سخت است . لیکن می دانم که می دانی خدا با صالحان است . و دعا ما همراهتان .
به اميد اقتصاد بهتر وشكوفا .انشااله
اصلاً در این دنیا پیشرفته امروز زشت است که بگوییم ما با کشورهای دیگر رابطه و تعامل نخواهیم داشت و مردم عزیزمان را عقب مانده بگذاریم ما باید با تمام کشورهای جهان رابطه برقرار کنیم و در داخل نیز تمام تلاشمان این باشد که اقتصاد دمان پیشرفت کند و از نظر اقتصادی به کشورهای دیگر وابسته نباشیم اما در همین تعامل ها و رابطه ها انسانها می توانند از تجریبات یکدیگر را پیشرفت استفاده کننده
روابط کشورها مثل روابط دانشجوهاست.وقتی دانشجوها درساشونو با هم می خونن و تو رفع اشکال به هم کمک می کنن زودتر پیش می رن و نمره بهتری می گیرن.اما هر کدوم هم دوست داره خودش نمره بهتر رو بگیره و این بستگی داره به هوش و پشتکارش.ما هم تو روابط با کشورها باید منفعت خودمون رو در نظر بگیریم.
جانا سخن از زبان ما می گویی...
زنده باد این تفکر صحیح ومنطقی که باعث شکوفایی ایران عزیز می شود که بحق این مردم فهیم لایق انند .
روحانی دوسٍت داریم
آقای روحانی عزیز من هم به عنوان یک دانشجوی دکتری رشته مهندسی خدمتتان عرض می کنم در تقسیم عادلانه ثروت و امکانات تحقیقاتی در دانشگاههای شهرستان نسبت دانشگاههای تهران چاره ای بیاندیشید!! همین عامل باعث مهاجرت اساتید برجسته علمی شهرستانها به تهران می شود...
سلام بر رئيس جمهور فرهيخته ودانشمند/از قديم مي گويند يك كفاش همه كفش هايش را براي خود توليد نمي كند، براينكه بتواند به كار خود ادامه دهد بايد با فروش كفش هاي خود به ديگران ساير نياز هاي خود را تامين نمايد/كشور ما هم در دنياي امروز نياز به تعامل وهمكاري با ديگران را دارد تا بتواند در راه توسعه وپيشرفت با سرعت قابل قبول قدم بر دارد وبتواند سعادت مادي ومعنوي ملت خود را تامين نمايد...
بانظر شما کاملا موافقم اقای رئیس جمهور. ملت پشتیبان شماست
بهت ایمان دارم روحانی موفق باشی
از داشتن چنین رییس جمهوری بخود می بالم و خدا را شاکرم...
روحانی دوستت دارییییمممم
آفرین بر شجاعت و بیان زیبایتان در ارائه حرف دل ملت امیدوار ایران
ان شاالله كه به حرفهاي زيبايت پايبند باشي و همچنين برايت آرزوي موفقيت مي كنيم آقاي روحاني.
یعنی تعداد خیلی خیلی زیادی از دانشجوهای دانشگاه تهران اومده بودند برای شرکت در سخنرانی ایشان، ولی عده ای محدودی که کارت دعوت داشتند و خیلی به صورت سلیقه ای انتخاب شده بودند تونستند شرکت کنند. حتی به دانشجوها اجازه داده نمی شد که از فاصله ی 200 متری کتابخانه مرکزی عبور کنند! مایه ی تاسفه ولی در هر صورت :" روحانی دوستت داریم "
مردم ایران همیشه درهرشرایطی قدردان فعالیتهای صادقانه مسئولین بوده اندوانتظارزیادی ازهیچ مسئولی نداشته اندمشکلات فعلی اکثریت مردم اول تهیه مسکن مناسب وارزان دوم وضعیت اقتصادی
باید همه و یکدست برای سربلندی ایران اسلامی تلاش کنیم و از تفرقه و تشتت پرهیز نماییم چون اختلاف وتفرقه مکر شیطان است .
آفرین بر شجاعت و بیان زیبایتان در ارائه حرف دل ملت امیدوار ایران
موفق باشی. انشالله هرچه زودتر کشور یه تکونی بخوره واقعا مشکلات زیاده
حرف اقا سینا حرف 75 میلیون نفر نیست اما بطر حتم حرف اکثریت است و همیشه رای با اکثریت بوده و هست
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل
آخرین اخبار