بازدید 90476

نظرات رئیس جمهور در باره هولوکاست و اینترنت در گفتگو با ان‌بی‌سی

وبسایت شبکه ان‌بی‌سی بخش جدیدی از پاسخ‌های حسن روحانی به سوالاتی درباره هولوکاست، رژیم اسرائیل و آزادی شبکه‌های اجتماعی در ایران را به همراه تصاویری از پشت صحنه اولین گفتگوی اختصاصی رئیس جمهور با یک شبکه خارجی منتشر کرد.
کد خبر: ۳۴۵۹۲۳
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۷:۲۸ 19 September 2013
نظرات رئیس جمهور در باره هولوکاست و اینترنت در گفتگو با ان‌بی‌سی

حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی در گفتگوی اختصاصی خود با شبکه خبری ان‌بی‌سی، اسرائیل را به ظلم به مردم منطقه متهم کرد ولی اظهار داشت که ایران خواهان صلح است و به دنبال جنگ نیست.

به گزارش «تابناک» و به نقل از ان‌بی‌سی، حسن روحانی بر عکس رئیس جمهور سابق ایران، در پاسخ به بیشتر سوالات لحن ملایمی داشت ولی از پاسخ دادن به سوالی در مورد «افسانه دانستن» هولوکاست طفره رفت.

وی در پاسخ به سوال «آن کاری» خبرنگار این شبکه آمریکایی اظهار داشت، «من سیاستمدارم و نه مورخ، آن چیزی که برای ما مهم است، این است که کشورها و مردم منطقه نزدیکتر به هم باشند و آنها قادرند که از تجاوز و ظلم جلوگیری کنند.»

هنگامی که خانم کاری از روحانی پرسید، عده‌ای فکر می‌کنند احمدی‌نژاد رئیس‌جمهوری پیشین ایران خواهان حذف اسرائیل از نقشه بوده است وی پاسخ داد: «ما خواهان این هستیم که فلسطین توسط مردم این کشور اداره شود. ما به صندوق‌های رای اعتماد داریم.»

هنگامی که کاری از روحانی در مورد سخنان نتانیاهو نیز پرسشی طرح کرد که نتانیاهو، شما را «گرگی در لباس میش» نامیده است، روحانی، اسرائیل را «دولتی اشغالگر و غاصب» نامید که «به کشورهای منطقه ظلم می‌کند و با سیاست‌های جنگ‌طلبانه برای مردم منطقه بی‌ثباتی به بار آورده است.» روحانی ادامه داد که «اسرائیل نباید به خود اجازه سخن گفتن در مورد دولتی را بدهد که با آرای آزاد مردم و به روش دموکراتیک انتخاب شده است».

به نوشته ان‌بی‌سی، روحانی همچنین گفته است که «مهم است که همه ملت‌های منطقه یاد بگیرند به طور مسالمت‌آمیز با هم زندگی کنند.» وی ادامه داد که « ما به دنبال جنگ با هیچ کشوری نیستیم، ما به دنبال صلح و ثبات بین همه ملت‌های منطقه هستیم».

ان‌بی‌سی سخنان روحانی در ماه‌های بعد از انتخابات را نشانه‌ای از تغییر در سیاست‌های دولت ایران می‌داند.


به نوشته ان‌بی‌سی، به نظر می‌رسد که روحانی برای افزایش دسترسی مردم ایران به اینترنت و سایر آزادی‌های سیاسی و اجتماعی قول‌هایی داد. وی اظهار داشت که: « ما خواهان آن هستیم که مردم در زندگی خصوصی خود کاملا آزاد باشند. در دنیای کنونی، دسترسی آزاد به اطلاعات و آزادی گفتگو و اندیشه، حق همه و از جمله مردم ایران است». وی در مورد فیلترینگ اینترنت نیز اظهار داشته است که یک «کمیسیون حقوق شهروندی» ایجاد خواهد شد.

روحانی در پاسخ به این سوال که «آیا این اقدام به معنای دسترسی مردم ایران به توئیتر و فیسبوک خواهد بود؟» اظهار داشت: « نظر دولت این است که مردم باید به همه اطلاعات جهان دسترسی داشته باشند». وی ادامه داده است که « نظر ما در این مورد باید مبتنی بر حفاظت از هویت و اخلاقیات ملی نیز باشد».

بخش دیگری از این گفتگو به سوالات در مورد موضوع هسته‌ای و روابط با آمریکا اختصاص داشت که اخبار آن پیش از این منتشر شده است.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴۸۷
انتشار یافته: ۱۳
واقعا آقای روحانی حرف دل مردم را می زند.به این میگن سخنرانی یک دیپلمات حرفه ای برای مردم جهان.
این که شد همان حرف های قبل!!!!!!!!
« نظر ما در این مورد باید مبتنی بر حفاظت از هویت و اخلاقیات ملی نیز باشد».
درست است ولی روش شما مهم است. از روش های سلبی واجباری استفاده می کنید یا از روش فرهنگی؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد اظهارات نتانیاهو جواب خیلی پخته و سیاستمدارانه ای دادند. پیشتر اسرائیل از اظهارنظرهای احساسی ما برای مظلوم نمایی خودش استفاده های زیادی برد امیدوارم این در براش بسته شه و ما به جای شعار در عمل بر علیه مقاصد ضد اسلامی و انسانی اسرائیل بکوشیم
I Love You Rohani
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۹:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۸
مردم جو گیر
حرف دل مردم چیه؟دسترسی نامحدود به اینترنت؟حتما بیکاری و اعتیاد و فقر و فحشا هم با اینترنت حل میشه؟میدونین مرفه بی درد یعنی کسی که اونقدر خوشی زده زیر دلش که هیچ غمی نداره جز آزادی های نامحدود تا به خوشگذرانی بپردازه.میدونی فوق لیسانس 34ساله بیکار یعنی چی؟من نمیدونم رفع فیلتر فیس بوک و .....چه دردی از ما رو دوا میکنه کدوم کار مثبت رو با فیس بوک و.. انجام میدیم؟
حکومت اسلامی به معنای مسلمان بودن تمام اعضا جامعه نیست بلکه حکومت عدالتی است که تمام تفکرات و ادیان با حفظ حقوق دیگران ، آزادانه زندگی کنند و آزادانه عقاید خود را ابراز دارند.
هیچ یک از انبیا عقاید هدایتگر خود را به مردم تحمیل نمی کردند بلکه با رفتار خود قلبهای پاک را مجذوب خود می نمودند .
رضا حرف دل شما رو زد نه حرف دل مردمو
پاسخ ها
فاطیما
| Iran, Islamic Republic of |
۱۹:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۸
حرف دل مردمی که بهش رای دادن رو زد نه خواسته دل شما که همیشه ادعا دارید خواسته مردمه
در مورد هولوکاست فوق العاده عالی و حرفه ای جواب دادند.
باید به حرفهای اسرائیلی ها بی محلی کرد و تو دامشان نیفتاد.
چواب پارس سگ بی محلیه
یک پیام روی تابلوهای شهر تهران دیدم: کودکان به الگوی مناسب شما بیشتر نیاز دارند تا به انتقاد شما!
فکر می کنم برای بزرگترها و نیز ملت های دنیا نیز همینطور است! ما میتوانیم سعی کنیم فرهنگ خودمان را بدرستی به پیش ببریم و بطور خودکار الگو خواهیم شد.
طرفدار دموکراسی به شیوه صندوق رای در کل دنیا هم باشیم به نفع اسلام است.
هادی جان فکر کنم حرف دل تو رو نزده نه حرف دل مردمو. احساس آزادی نشاط میاره ولی...
برچسب منتخب
# اسرائیل # توماج صالحی # انتخابات # روز دختر # نمایشگاه کتاب
وب گردی