افتتاح قرارگاه پدافندزیستی درسیستان وبلوچستان

کد خبر: ۳۴۴۴۳۶
| |
4177 بازدید

قرارگاه پدافند زیستی (بیولوژیک) در سیستان و بلوچستان افتتاح و راه‌اندازی شد.

به گزارش فارس،  قرارگاه پدافند زیستی به صورت رسمی با پیام استاندار سیستان و بلوچستان و حضور فرمانده سپاه و جانشین استاندار در قرارگاه پدافند زیستی استان و دیگر اعضا از امروز شروع به کار کرد.

محمدرضا جهانتیغ مشاور استاندار و معاون هماهنگ کننده قرارگاه پدافند زیستی سیستان و بلوچستان نسبت به توجیه و تدوین و تشریح دستور العمل‌های سازمانی و ابلاغی کشور و ماموریت‌های هر یک از روسای کمیته‎ها پرداخته و جایگاه قانونی وقوانین فرادستی و  و سلسله مراتب قرارگاه را که مصوب کمیته دائمی پدافند غیرعامل کشور (کارگروه اصل 127 و138 قانون اساسی) شده است، ابلاغ کرد.

جانشین قرارگاه پدافند زیستی سیستان و بلوچستان نیز در ادامه به تشریح اهمیت پرداختن به موضوع و ماموریت‎های پدافند زیستی منطبق بر قوانین و با توجه دقیق به تهدیدها و آسیب‎های متصور پرداخت.

سردار سید حسن مرتضوی با اشاره به تاریچه و اقدامات پدافند غیرعامل در کشورهای مختلف، نیاز امروز کشور را  به پدافند غیرعامل ضروری دانست و تاکید کرد: در صورتیکه ما در ماموریت‌های پدافند یک ریال هزینه کنیم، 25 برابرهزینه‌های تهاجم دشمن را افزایش می‌دهیم که قطعا موجب بازدارندگی و بالا بردن ریسک حمله به کشور در تمام حوزه‌های تهدید خواهد شد.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه رویکرد دشمن در ضربه زدن به کشورهای مختلف استفاده از روش‌های نیمه سخت و نرم  است، یکی از حوزه‌های آسیب زدن جدی به کل جوامع، هدف حمله بیولوژیک است.

فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان اهمیت پرداختن به آن را به صورت عملی و بدور از بروکراسی‌های اداری و به عنوان یک تکلیف شرعی یادور شد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت