صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وزیر بهداشت: منتظر خبرهای خوب دارویی باشید

کد خبر: ۳۴۱۳۳۰
| |
2818 بازدید

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر ضروری بودن تمرکز زدایی در وزارت بهداشت، گفت: چراغ تمرکززدایی در این دوره روشن می‌شود ولی نباید این امر موجب پراکندگی برنامه ریزی‌های کلان شود.

به گزارش ایسنا دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی در حاشیه پنجمین جشنواره فرهنگی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، با اشاره بر استمرار اجرای طرح پزشک خانواده، تصریح کرد: اجرای طرح پزشک خانواده در دستور کار دولت است ولی در حال حاضر این طرح با چالش‌های مختلفی مواجه شده و یک تیم برای آسیب شناسی و بررسی چالش‌های موجود بر سر راه این طرح تعیین شده است.

هاشمی با اشاره به اینکه فعلا استان‌های جدیدی برای اجرای این طرح معرفی نمی‌شوند، تاکید کرد: اجرای کامل طرح پزشک خانواده به زمانی 10 تا 15 ساله نیازمند است.

وزیربهداشت گفت: بزودی خبرهای خوبی در رابطه با بخش دارو منتشر می‌شود که ترجیح می‌دهم مسولان مخصوص این امر آن را منتشر کنند.

هاشمی با تاکید بر ضروری بودن تمرکززدایی در وزارت بهداشت، گفت: چراغ تمرکززدایی در این دوره روشن می شود ولی نباید این امر موجب پراکندگی برنامه ریزی‌های کلان شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟