تبدیل خدمت‌گزاران به معلم قانونی است

گفت‌وگو با حاجی‌بابایی، وزیر سابق آموزش‌وپرورش
کد خبر: ۳۳۹۵۲۳
| |
15891 بازدید
|
خودش گفت آموزش‌وپرورش را مثل یک دسته‌گل به سرپرست جدید آن تحویل می‌دهد. حمیدرضا حاجی‌بابایی، وزیر آموزش‌وپرورش در دولت دهم که حالا دیگر پسوند «وزیر سابق» به نام او اضافه شده، در روز آخر حضورش در این وزارت از قانونی بودن همه کارهایش در چهارسال گذشته گفت و همه آن‌ها را طبق مصوبات شورای‌عالی آموزش، شورای‌عالی انقلاب فرهنگی و مجمع تشخیص مصلحت دانست. کارشناسان آموزشی و فعالان صنفی آموزشی اما چیز دیگری می‌گویند. تبدیل وضعیت خدمت‌گزاران آموزش‌وپرورش با مدارک دیپلم و فوق دیپلم در چندماه گذشته یکی از اقداماتی بود که در دوره وزارت حاجی‌بابایی انجام شد و سروصدای زیادی به پا کرد؛ تبدیل وضعیت‌هایی که تحت اجرای طرح استخدامی مهرآفرین مصوب دولت دهم که نمایندگان مجلس غیرقانونی دانسته شده، انجام شده است. حاجی‌بابایی اما در روز آخر حضورش در وزارت آموزش‌وپرورش، این تبدیل وضعیت‌ها را قانونی دانست و حتی آن‌ها را تکذیب هم نکرد.
   
آقای حاجی‌بابایی در چندماه گذشته از ادارات آموزش‌وپرورش بعضی استان‌ها اطلاعاتی به دست ما رسیده که نشان می‌دهد تعدادی از خدمت‌گزاران آموزش‌وپرورش در ادامه طرح استخدامی مهرآفرین در چندماه گذشته به معلم تبدیل وضعیت شده‌اند. شما این خبر را تایید می‌کنید؟
   
این کار ما قانونی است چون دولت آن را تصویب کرده است.
   
ولی نمایندگان مجلس و آقای لاریجانی آن را غیرقانونی اعلام کردند.

   
وقتی مهرآفرین تصویب شد به سراسر کشور برای اجرا فرستاده شد ولی دکتر لاریجانی نامه‌ای در مخالفت با آن نوشتند و بعد از آن ما اعلام کردیم که دیگر این مصوبه اجرا نشود.
   
ولی ما اطلاع داریم با وجود این اعلام شما، نامه‌های استخدام برای این افراد نوشته شده و تاریخ آن به‌طور دستی به قبل از تاریخ اعلام مخالفت مجلس و آقای لاریجانی تغییر کرده است.

   
نه، کاری که ما انجام می‌دهیم، کار قانونی ماست. اگر در مملکتی یک‌نفر در جایی اشتباه کرده باشد که من هم از آن خبری نداشته باشم، دلیل بر کار غیرقانونی ما نیست.
   
ما اطلاع داریم که در یک استان حدود دو‌هزارنفر به این شکل تبدیل وضعیت شده‌اند، دیگر درباره دو‌هزارنفر که اشتباه نمی‌شود.

   
از نظر قانون وقتی دولت مصوبه‌ای را تصویب می‌کند، آن برای اجرا قانونی است ولی روزی که مجلس نامه‌ای داد، از آنجا نباید اجرا شود و ما هم همین کار را کردیم. قبل از این مصوبه بعضی از کارشناسی‌ها و کارشناسی‌ارشد‌ها تحت عنوان شرکتی وارد شده بودند و کار معلمی می‌کردند و آن‌ها الان تبدیل وضعیت شده‌اند.
   
اما الان بحث درباره دیپلم‌ها و فوق دیپلم‌هاست.

   
ما خیلی دیپلم و فوق دیپلم هم داریم که طبق قانون مجلس آن‌ها تبدیل وضعیت شده‌اند.
   
اما موضوع قانون مجلس نیست، موضوع استخدام‌های غیرقانونی در طرح مهرآفرین است.

   
ما قوانین مجلس و طرح مهرآفرین را با هم اجرا کردیم. الان ما 66‌هزارنفر داریم که باید آن‌ها را استخدام کنیم، مانند نهضتی‌ها، حق‌التدریسی‌ها و... که بعضی از آن‌ها دیپلم و بعضی کارشناسی و کارشناسی‌ارشدند. چون همه این‌ها با هم انجام شد گاهی وقت‌ها تشخیصش در افواه عمومی مشکل بود. بنابراین آنچه ما انجام دادیم عین قانون و براساس متن صریح آن است.
   
آقای حاجی‌بابایی الان وضعیت کسانی که قبل از غیرقانونی دانسته شدن طرح مهرآفرین در آموزش‌وپرورش استخدام شدند، چیست؟

   
ما سه قانون داریم، یکی استخدام 40‌هزارنفر، یکی 66‌هزارنفر و یکی هم اصلاحیه آن‌که طبق آن‌ها این تبدیل وضعیت‌ها انجام شده است.
   
من این قوانین را نمی‌گویم. کسانی را می‌گویم که طبق طرح مهرآفرین استخدام شده‌اند.

   
ببینید آقای نوبخت نگفته است که مهرآفرین لغو شود بخشنامه آن هم در سایت دولت وجود دارد. چند روز قبل از این‌که دولت بخشنامه‌ای بفرستد ما اعلام کردیم که هرگونه تبدیل وضعیت و استخدام متوقف شود و در دولت جدید هم به آقای جهانگیری زنگ زدیم و پرسیدیم این‌که گفته‌اند هرگونه استخدام در طرح مهرآفرین متوقف شود شامل معلمان هم می‌شود یا خیر که او به ما گفت نه این توقف شامل معلمان نمی‌شود.
   
پس یعنی شما این موضوع را که بعضی دیپلمه‌ها و خدمت‌گزاران تبدیل به معلم شده‌اند، تکذیب نمی‌کنید و آن را غیرقانونی نمی‌دانید؟

   
من همه کارهایی را که در وزارت آموزش‌وپرورش انجام داده‌ایم قانونی می‌دانم.

منبع: بهار
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۹
يكي از افرادي كه به اين طريق يا شيوه اي مشابه از خدماتي به معاونت پشتيباني اداره آموزش و پرورش يكي از شهرهاي كوچك در استان همدان رسيده است اقدام به قطع و فروش تمامي درختان حياط يك مدرسه شبانه روزي روزي دخترانه نموده است
ناشناس
|
-
|
۰۷:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۹
جانم آقای حاجی بابایی ،شماهم عین مدیر دستگاه مایی توروز روشن قانون رانغز میکنه بعدش میگه کارهای من عین قانون بوده
گیلانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۹
سال تحصیلی گذشته پسر من زیر دست یکی از ای خدماتی های تبدیل وضع یافته بود .خدماتی که بخاطر فوق دیپلم و 250 ساعت ضمن خدمت !!! معلم شده بود .هرگز این حق الناس را نمی بخشم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۹
همش تفره رفته و هي حرف خودش را ميزنه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۱۵ - ۱۳۹۸/۱۰/۳۰
تو با یه نفر افتادی که حق دانش آموزان رو ادا نکرده نمی تونی در مورد ۶۰ هزار نفر تصمیم‌بگیری این روند تو هر صنف و جایگاهی هست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۹
خدمتکار یکی از مدارس درحالی که نمی تواند یک جاروکردن رابدرستی انجام دهد معلم کلاس ششم شده-به حال وروز این دانش آموزان باید....-چه کردی با آموزش آقای حاجی بابایی در این چند سال وزارت
فرهنگي
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۹
مرگ آرزوي کمي است براي بوجود آورنده ي اين افتضاح
معلم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۹
آقای حاجی بابایی کارهای اساسی که در مقطع ابتدایی انجام دادند بسیار مهم وکارآمد بود افسوس وصد افسوس که عمر وزارت ایشان کوتاه بود .
مربی پیش دبستانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۰
باسلام .به اقای حاج بابایی که بدون ازمون وباکمترین سابقه خدمت کلیه نیروهای خدماتی راجذب وسپس باطرحی بنام مهرافرین که مجلس بشدت با ان مخالفت می نمود این نیروها ازقبیل راننده وسرایداررابه اموزگاری تبدیل وضعیت نموده وعلنا قانونرازیر پا گذاشته وبه ان افتخارمی کنذچه باید گفت
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
لطفا از دغدغه و نگرانی این روزهای جوانان و خانوادهایشان که در جامعه ایجاد شده چرا خبری تهیه نمی کنید. نگرانی از لغو طرح مهرآفرین.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
قای وزیر سابق، آیا دبیر و معلمی که با مشقت و سختی وافر به مراتب عالی تحصیل رسیده با کسی که یک جمع معمولی ساده را بلد نیست ، یکسان و مساوی است؟
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت