انفجار در سامرا و شهادت 3 زائر ایرانی

کد خبر: ۳۲۰۶۷۳
| |
8298 بازدید

مدیرکل عتبات عالیات سازمان حج و زیارت گفت: انفجاری در شهر سامرا لحظاتی قبل اتفاق افتاد که در این سانحه 3 زائر ایرانی به شهادت رسیدند.

مسعود اخوان در گفت‌وگو با فارس گفت: بر اثر انفجاری که لحظاتی قبل در شهر سامرا رخ داد تعدادی از زائران ایرانی شهید و زخمی شدند.

وی ادامه داد: تعداد شهدا هنوز به طور قطعی اعلام نشده است و براساس اطلاعاتی که تاکنون به دست ما رسیده ۳ نفر از زائران ایرانی به شهادت رسیده‌‌اند.

اخوان تصریح کرد:‌ براساس اطلاعات رسیده 15 یا 16 زائر ایرانی نیز مجروح شده اند که از این تعداد ۲ نفر هنوز در بیمارستان بستری هستند.

وی ادامه داد: آماری که از مجروحان این انفجار در خبرگزاری‌های خارجی منتشر شده است، افراد غیرایرانی را نیز شامل می‌شود‌.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت
آخرین اخبار