بازدید 57588

محسن رضایی با همراهی پرشور مردم، در انتخابات ‌نام‌نویسی کرد

محسن رضایی پس از شرکت در نماز جمعه تهران، در میان مردم پرشور و علاقه‌مند به سمت وزارت کشور حرکت کرد. در تجمع بیش از چند هزار نفری مردم، شعارهای «رضایی معیشت معیشت» و «رضایی اقتصاد اقتصاد» سر داده شد. پرچم هایی متبرک با نام یا اباالفضل(ع) در دست مردم دیده می‌شد.
کد خبر: ۳۱۸۵۲۷
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۲ 10 May 2013
در چهارمین روز از ‌نام‌نویسی کاندیداهای ریاست جمهوری در وزارت کشور، محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضور در وزارت کشور، نام خود را به عنوان یکی از کاندیداهای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ثبت کرد.

به گزارش «تابناک»، محسن رضایی که پس از شرکت در نماز جمعه تهران، در میان انبوه جمعیت مردمی که از حرکت وی از نماز جمعه به سمت وزارت کشور خبردار شده بودند، به محل ثبت نام رفت.

گزارش‌های خبرنگار ما حاکی است که در خیابان‌های منتهی به وزارت کشور و از جمله خیابان فاطمی روبه‌روی هتل لاله مردم برای رسیدن رضایی به انتظار ایستاده بودند و به محض رسیدن وی به وزارت کشور بر شمار آنان افزوده می‌شد.


مردمی که محسن رضایی را در خیابان فاطمی همراهی می‌کردند، پرچم هایی در دست داشتند که ‌روی آنها عبارت یا ابالفضل‌العباس درج شده بود.


در این تجمع چند هزار نفری، مردم شعارهایی همچون «رضایی معیشت، معیشت» و  «رضایی اقتصاد اقتصاد» را سر می‌دادند.

 محسن رضایی را  همسر و فرزندانش و دکتر امیدوار رضایی همراهی کردند.

محسن رضایی در مقابل درب غربی وزارت کشور از مردمی که به نشانه حمایت، وی را همراهی کرده بودند، تشکر و سپاسگزاری کرد.


وی پس از ‌نام‌نویسی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه اینک که ایران عزیز در نتیجه یک رویارویی نابرابر در برابر شدیدترین تحریم‌های غرب و برخی سوءتدبیرها و ناکارآمدی‌های مدیریتی در داخل دست و پنجه نرم می‌کند، برای گذشتن از این شرایط، نیازمند خلق حماسه بزرگ هستیم، گفت: این امر از دل یک آسیب شناسی صادقانه و درک واقع بینانه از کشور برای پیشرفت ایران بزرگ و اسلامی بیرون می‌آید.

وی ادامه داد: تا کنون در جمهوری اسلامی، کارها و دستاوردهای بزرگ و البته اشتباهات بزرگی انجام شده است؛ دستیابی به استقلال و آزادی، دفاع پایدار و گسترش نفوذ ایران در خاورمیانه، بخشی از موفقیت‌های انقلاب اسلامی است و البته کم توجهی به جان و مال و آبروی مردم و توجه بیش از اندازه به سیاست و آماده نساختن جوانان برای اداره جامعه از جمله اموری است که با غفلت واقع شده است. 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: زمان آن رسیده که اشتباهات را جبران و موفقیت‌ها را گسترش و تداوم بخشیم؛ معتقدیم با بازگرداندن مردم به صحنه و اداره امور کشور، سال‌های آینده سال‌های پیروزی ملت ایران و کارآمدی دوباره نظام اسلامی در زندگی، اقتصاد و اخلاق است.  این کاندیدای انتخابات یازدهم به برخی سازوکارها برای افزایش قابلیت‌های جامعه، اشاره کرد و گفت: تولید ثروت و تقویت فرهنگ پشتوانه واقعی سیاست و اقتصاد کشور است، ولی امروزه این مسأله با حرکت کند و لاک ‌پشتی روبه‌روست و به هیچ وجه پاسخگوی شرایط امروز و آینده نیست؛ ما امروز نیازمند اقدام جهشی در اقتصاد هستیم؛ ما باید اقتصاد ملی را نوسازی کنیم و آن را به تعمیرگاه عقلانیت، تخصص و تجربه ملی و جهانی ببریم و آن را نوسازی‌ شده و کارآمد تقدیم ملت ایران کنیم.


وی با بیان اینکه امروز به دلیل تشدید تحریم و به ویژه سوءمدیریت‌ها، شاهد کاهش چشمگیر ارزش پول ملی هستیم، خاطرنشان کرد: ارزش دارایی مردم در کمتر از یک سال به یک سوم کاهش یافته است. من با کمک متخصصان باتجربه با طراحی برنامه علمیاتی در مدت زمان کوتاهی ضمن توقف سقوط ارزش ملی ـ که در حد دفاع از مرزها آن را با ارزش می‌دانیم ـ در آینده نزدیک، ریال را به معتبرترین پول‌های دنیا تبدیل می‌‌کنم.

رضایی گفت: کشور نیازمند تجدید نظر اساسی در شیوه مدیریت کشور است. وی ادامه داد: تمرکز زدایی و شایسته سالاری و برقراری نظم و حسابرسی و تلاش برای ریشه کن کردن فساد و رشوه خواری و رواج فرهنگ عذرخواهی و جبران خسارات ناشی از سوء‌مدیریت، از مهمترین برنامه‌های ما در دولت آینده است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اینکه اقتصاد تک محصولی، ایران را آسیب پذیر کرده است، اظهار داشت: ما اقتصاد ایران را چند محصولی و مردمی خواهیم کرد و با کمک نسل جوان و تجربه نسل‌های گذشته به نوسازی اقتصاد ملی می‌پردازیم.

داوطلب انتخابات یازدهم، ورزش و اقتصاد و علم و اخلاق و ... را سیاست زده شده دانست و با بیان اینکه «من یک رزمنده ام و غبار شلمچه را به ده سال ریاست‌جمهوری نمی‌دهم»، گفت: از محل راهپیمایی با شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل به محل ‌نام‌نویسی آمدم؛ من به دولتمردان غرب هشدار می‌دهم که جریانی افراطی‌تر‌ از القاعده در سوریه در حال شکل‌گیری است که برای کشورهای عربی پیامدهای منفی به همراه دارد.

رضایی درباره علت حضورش در انتخابات گفت: من یک رزمنده‌ام و هر گاه احساس خطر کنم، جانم را فدای ملت ایران می‌کنم؛ من به دلیل تحریم‌ها و فشارهای سنگین، آمده‌ام که به داد ملت ایران برسم و ملت را از خطر نجات بدهم؛ در چهارچوب قانون از ملت ایران دفاع می‌کنم و قانون‌شکنی را نوعی اهانت به ملت ایران می‌دانم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه طرح‌هایی در رابطه با نظام‌وظیفه داریم که پس از گرفتن نظر ستاد کل و نظام وظیفه در شورای عالی امنیت ملی آن را بررسی خواهیم کرد، گفت: در صورت تأیید این موضوع از سوی فرمانده کل قوا، آن را اجرایی می‌کنیم.

وی قانون‌شکنی در کشور را پایه فتنه‌ها دانست و گفت: بر همین اساس ‌به هوادارانم توصیه کردم که به قانون عمل کنند؛ اگر به قانون عمل شود، نه گروه انحرافی به وجود می‌آید و نه فتنه‌ای شکل می‌گیرد. امروز قانون نواقصی دارد که فرق بین فعالیت انتخاباتی و تبلیغ را جدا نکرده است.

رضایی ادامه داد: همیشه در هر انتخابات ریاست‌جمهوری فعالیت انتخاباتی از پنج، شش ‌ماه قبل آغاز می‌شود که به نظرم این مسأله اشکالی ندارد، ولی تبلیغات مشکل دارد، چرا جلوی فعالیت بدون تبلیغات نامزدهای انتخاباتی را گرفته‌اند. چرا نمی‌گذارند شور انتخاباتی در کشور شکل بگیرد؟

این داوطلب انتخابات ریاست جمهوری با تأکید بر اینکه «با ملت ایران ائتلاف کرده‌ام و به نفع کسی کنار نمی‌روم» به وضعیت اقتصادی کشور اشاره کرد و گفت: فشار اقتصادی در کشور بالاست و به هر شهرستانی رفتم، مشکل اصلی مردم اقتصاد است.

رضایی افزود: بیش از 70 درصد مشکلات اقتصادی کشور مربوط به سوء‌مدیریت،خودزنی و خودتحریمی است. وی ادامه داد: کالاهای چینی به تولید کشور ضربه زده است؛ اقتصاد کشور بیمار است و نیاز به نسخه دارد.

دبیرمجمع تشخیص مصلحت نظام، بالا رفتن ریسک در سرمایه گذاری و تولید را باعث بیرون شدن نقدینگی از ریل اصلی‌اش خواند و تصریح کرد: ما با اطمینان بخشی به تولید و کاهش ریسک سرمایه‌گذاری و دادن یارانه سبز به کشاورزان، بازدهی در تولید را بالا می‌بریم، ریسک تولید را کاهش می‌دهیم و بانک مرکزی را در مدیریت پول، قدرتمند و اختیاراتش را وسیع می‌کنیم که مدیریت پول از وضعیت کنونی بیرون شود.








تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل