میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مامور پلیس، متهم به قتل مرد معتاد

کد خبر: ۳۱۳۵۵۱
| |
6998 بازدید
|
۳
مامور مبارزه با موادمخدر که متهم است متهمی را به قتل رسانده در حالی پای میز محاکمه رفت که اتهامش را انکار می‌کرد.

به گزارش شرق، این مامور جوان که سامان نام دارد متهم است یک سال قبل مردی معتاد به نام سعید را در حین بازجویی به قتل رسانده ‌است.اولین گزارشی که در این‌باره به ماموران نیروی انتظامی کرج داده‌شد توسط همسر سعید بود. این زن با مراجعه به ماموران پلیس گفت: شوهرم سعید را خیلی دوست داشتم اما اعتیادش زندگی ما را خراب کرده‌بود به همین دلیل هم بعد از کلی حرف‌زدن و گفت‌وگو او را راضی کردم به کمپ ترک اعتیاد برود. با ماموران پلیس تماس گرفتم تا او را ببرند، دقایقی بعد چند مامور آمدند و سعید را سوار ماشین کردند و بردند. دیگر از او خبر نداشتم و فکر می‌کردم در کمپ بستری است تا اینکه از بیمارستان شهید رجایی کرج با من تماس گرفتند و گفتند حال شوهرم خوب نیست وقتی به بیمارستان رسیدم متوجه شدم او فوت کرده‌است. 

با طرح شکایت از سوی این زن معلوم شد سعید اصلا به مرکز ترک اعتیاد منتقل نشده‌است و زمانی که در اداره مبارزه با موادمخدر بود دچار حادثه شد و او را به بیمارستان بردند؛ بنابراین جسد به پزشکی‌قانونی انتقال یافت تا علت دقیق مرگ مشخص شود. یک هفته بعد پزشکی‌قانونی اعلام کرد سعید بر اثر اصابت جسم سخت به سرش جان داده‌ و علت مرگ او اعتیاد نبوده‌است. بنابراین سامان- ماموری که او را مورد بازجویی قرار داده‌ بود- این‌بار خودش به عنوان متهم در جایگاه حاضر شد.

او گفت: من پشت میزم نشسته‌بودم و سعید ایستاده‌بود. داشتم از او سوال می‌پرسیدم، یک‌دفعه حالش بد شد، فکر می‌کنم سرش گیج رفت و روی زمین افتاد، در این حین سرش به گوشه میز برخورد کرد و بعد هم از حال رفت. بلافاصله اورژانس را خبر کردم و او را به بیمارستان منتقل کردیم من هیچ نقشی در این حادثه نداشتم.

با این حال اولیای‌دم بر شکایت خود اصرار کردند و مدعی شدند سامان، سعید را به قتل رسانده‌است. آنها گفتند مدارکی دارند که نشان می‌دهد سامان ضربات متعددی بر بدن مقتول وارد کرده و آخرین ضربه را به سرش زده و باعث مرگش شده‌است. به این ترتیب کیفرخواست علیه متهم صادر و پرونده به شعبه اول دادگاه کیفری استان البرز فرستاده‌شد.

با تشکیل دادگاه و دفاع از کیفرخواست توسط نماینده دادستان کرج، محاکمه آغاز شد. اولیای‌دم در جایگاه حاضر شدند و درخواست قصاص کردند. سپس همسر مقتول در جایگاه حاضر شد و گفت شوهرش به دست سامان به قتل رسیده و زمانی که او را به ماموران تحویل داد همسرش سالم بود.در ادامه متهم در جایگاه حاضر شد.

او اتهام قتل را رد کرد و گفت: سعید سرگیجه داشت او ایستاده بود و من داشتم بازجویی می‌کردم، هنوز چند سوال بیشتر نپرسیده ‌بودم که یک‌دفعه از حال رفت و همین‌طور که داشت به زمین می‌خورد سرش قبل از سقوط کامل به گوشه میز خورد و دچار خونریزی شد. من هیچ کوتاهی نکردم و بلافاصله اورژانس را خبر کردم.

بنا بر این گزارش بعد از پایان جلسه محاکمه، هیات قضات برای صدور رای دادگاه وارد شور شدند.


میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۶
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۶
حالا معلوم نیست میخواسته ترک کنه یا نه همسرش دوستش داشته یا نه...فقط خدا کنه برای گرفتن دیه و در دردسر انداختن این مامور جوان نباشد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۶
مگه از جلسات بازپرسی فیلم گرفته نمیشه؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۸:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۷
???
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت