نام سال در برنامه‌های کاندیداها دیده شود

کد خبر: ۳۱۰۰۵۲
|
۰۳ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۹ 23 March 2013
|
2540 بازدید
نماینده مردم تهران در خانه ملت با اشاره به نامگذاری سال ۹۲ به نام «حماسه سیاسی حماسه اقتصادی» گفت که نام سال ۹۲ باید در برنامه‌های کاندیداها دیده شود.

لاله افتخاری نماینده مردم تهران در خانه ملت در گفت‌وگو با فارس، با بیان اینکه فرمایشات مقام معظم رهبری حکیمانه است و با یک آینده نگری بیان می‌شود، تصریح کرد: هدایت‌گری و بصیرتی بی‌نظیر در سخنان ایشان وجود دارد که انشاءالله ما بتوانیم توجه کافی به سخنان ایشان داشته باشیم.

وی با اشاره به نامگذاری سال 92 از سوی مقام معظم رهبری به نام «حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی» گفت: این نامگذاری با دو انتخابات مهم پیوند می‌خورد.

افتخاری انتخابات ریاست جمهوری و همچنین انتخابات شوراها را دارای اهمیت توصیف کرد و گفت: این دو انتخابات در سیاست خارجی و داخلی و حتی در بحث اقتصادی موثر هستند. زیرا تحریم‌ها و فشارهای اقتصادی که امروز به کشور وارد می‌شود مبنای سیاسی دارد.

این نماینده مردم در خانه ملت با بیان اینکه استقامت ما از یک طرف باعث ناامیدی دشمنان شده است، اظهار داشت: هر چند فشارهای خارجی به کشور بیشتر می‌شود اما ملت مقابل این فشارها ایستادگی کردند و تصور دشمن برای تاثیرگذاری تحریم‌ها بر ایرانیان نقش بر آب شد.

افتخاری با اشاره به اهمیت رویکردهای سیاسی و اقتصادی کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری گفت: موضع‌گیری افراد از جهات سیاسی واقتصادی و همچنین گرایشات آنها و برنامه‌هایشان دارای اهمیت است زیرا کاندیداها بایستی دارای برنامه‌های صحیح اقتصادی باشند.

وی در پایان گفت: برنامه‌های نامزدها هم نحوه جهت‌گیری آنها را مشخص می‌کند و هم به انتخاب مردم کمک می‌کند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت