میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

وعده احمدی نژاد برای افزایش حقوق کارمندان

کد خبر: ۳۰۹۳۳۵
| |
40332 بازدید
رئیس‌جمهور از افزایش حداقل 20درصدی حقوق بازنشستگان و کارمندان از ابتدای سال 92 خبر داد.
 
به گزارش خبرگزاری فارس، محمود احمدی‌نژاد رئیس‌ جمهوری اسلامی ایران در پایان جلسه امروز هیئت دولت و در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤال خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس درباره اینکه در طول ایام عید آیا بازدیدی از مناطق عملیاتی جنوب کشور خواهید داشت و یا خیر گفت:‌انشالله چنین بازدیدی انجام خواهد شد و عزیزان در حال برنامه‌ریزی آن هستند.

همچنین رئیس‌جمهور در پاسخ به سؤال دیگری درباره مصوبات امروز جلسه هیئت دولت تصریح کرد: بر اساس مصوبه امروز جلسه هیئت دولت مقرر شد که حقوق تمام کارمندان و بازنشستگان دولت در سال آینده حداقل 20 درصد افزایش پیدا کند و همچنین مقرر شد تا چهارشنبه هفته جاری نیز تعطیل باشد و مدیران مجموعه‌ها و دستگاه‌های دولتی ساعت کاری را از اضافه‌کار کارمندان مستهلک کنند.

رئیس‌جمهور همچنین در پاسخ به سؤالی درباره اینکه چه پیامی برای ملت ایران در سال جدید دارید، گفت: انشالله سال آینده سالی خوب و خوش برای ملت ایران خواهد بود و این ملت در سال آینده کار بزرگی خواهد کرد و تمام بداخلاقی‌ها را کنار خواهد زد.

همچنین رئیس‌جمهور با اشاره به واریز شدن هدایای خبرنگاران در آخرین چهارشنبه سال گفت:‌می‌توانید جزئیات آن را از آقای بقایی سؤال کنید.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت