ماجرای صفحه منتسب به رهبری در فیس‌بوک

کد خبر: ۲۹۳۷۰۶
| |
24965 بازدید
دبیر شورای عالی فضای مجازی در نشستی خبری اعلام کرد که دفتر مقام معظم رهبری اطلاعیه‌ای مبنی بر تایید صفحه فیس‌بوک منتسب به مقام معظم رهبری منتشر نکرده است.

به گزارش ایسنا، مهدی اخوان بهابادی اظهار کرد: تاکنون اطلاعیه‌ای از سوی دفتر مقام معظم رهبری ندیده‌ام که بخواهد این موضوع را تایید کند.

دبیر شورای عالی فضای مجازی در نشست مطبوعاتی‌اش که ساعاتی پیش در پژوهشگاه فضای مجازی برگزار شد، گفت: معمولا این نوع حرکات، حرکات خودجوشی است که در داخل کشور توسط مردم صورت می‌گیرد. اکنون هم شاهدیم که برخی حرکات خاص که به قصد دفاع از مقام معظم رهبری توسط مردم صورت گرفته و صفحه‌ای در فیس بوک ایجاد شده است.

اخوان در عین حال اظهار کرد: زمانی نظام و نه مردم یک شبکه اجتماعی خارجی را به رسمیت می شناسد که در چنین شرایطی درباره تغییر و تحولات آن هم اظهارنظر می‌کند، گاهی هم این شبکه‌ها را به رسمیت نمی‌شناسد و به همین دلیل اعلام نظر رسمی در ارتباط با آن‌ها نمی‌کند.

رییس مرکز ملی فضای مجازی در ادامه در پاسخ به این سوال که با توجه به این‌که عنوان می‌شود وارد شدن به سایتهای فیلتر شده و استفاده از فیلتر شکن جرم محسوب می‌شود چگونه صفحه‌ای تحت این عنوان در شبکه اجتماعی فیس بوک ایجاد شده است؟ عنوان کرد: نه در ارتباط با صفحه مقام معظم رهبری بلکه به طور کلی فعالیت‌های زیادی در این فضا صورت می‌گیرد و در این میان قسمت مهمی از جامعه نیز مجبور هستند برای استفاده از این فعالیت‌ها فضا را دور بزنند.

به گزارش ایسنا حدود 10 روز پیش در برخی رسانه‌ها اعلام شد که در شبکه اجتماعی فیس بوک صفحه‌ای از سوی دفتر مقام معظم رهبری ایجاد شده است که تاکنون هیچ منبع رسمی از جمله دو سایت اصلی دفتر مقام معظم رهبری تایید نشده‌اند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت