وزارتخانه‌ای که مراجعانش را با توهین و دشنام بیرون می‌کند!

مگر می‌توان در اداره‌ای در جمهوری اسلامی، شهروندی را با توهین و دشنام بیرون انداخت و برای وی خط و نشان کشید؟ مهم این نیست که این شهروند کیست؛ مهم این است که یک شهروند برای خواسته حقی با توهین و گستاخی روبه‌رو می‌شود!
کد خبر: ۲۸۹۰۱۱
|
۱۳ آذر ۱۳۹۱ - ۱۷:۰۲ 03 December 2012
|
62134 بازدید
|
در چند روز گذشته، یکی از یادگاران و جانبازان دوران دفاع مقدس از سوی حراست وزارت ورزش به گونه‌‌ای بسیار زننده‌ مورد توهین قرار گرفته است.

به گزارش «تابناک»، , وبه نقل از «عماریون» ،سید جلال روغنی، جانبازی که دو چشم و دو دست و همچنین یک پای خود را در راه انقلاب و دفاع از آرمان‌های اسلامی نظام هدیه نموده است، برای پیگیری مسائل ورزشی جانبازان به وزارت ورزش و به بخش پیگیری ورزش‌های نابینایان می‌رود و در کمال ناباوری می‌بیند که هیچ کس حتی پاسخ او را هم نمی‌دهد.

بنا بر این گزارش، اما پس از چندین بار پیگیری و پاسخگو نبودن، مسئولین مربوطه حراست مجموعه با سید جلال درگیر شده و او را بیرون می‌کند و در کمال وقاحت به سید جلال می‌گویند، این بار که خود و یا دوستانتان به اینجا بیایید، به جای پذیرایی، سرتان را در...تان فرو می‌کنیم؛ سپس این جانباز عزیز و غیور را به بد‌ترین شکل ممکن بیرون می‌کنند.

بر پایه این گزارش، این رخداد در حالی است که بناست در حکومت اسلامی، اگر خلخال از پای زنی یهودی درآورده شود و مردی از مسلمانان از غصه دق کند، جای هیچ نکوهشی نباشد.

حال این توصیه برای رفتار در درون حکومت اسلامی است و این هم رفتاری که از یک مسئول در یک وزارتخانه سر می‌زند؛ مسئولی که به پشتوانه مقام و اختیاراتی که دارد، چنان  افتاده‌ای را می‌زند که به خوبی می‌داند، این فتاده کنونی، همان پهلوان دیروز است که جان و مال خود را برای آسایش همگان در طبق اخلاص نهاده بود و اینک یک مقام در یک وزارتخانه گمان می‌کند با اسب افتاده‌ای روبه‌روست؛ حال آن که کسی که این مقام می‌پندارد از اسب افتاده، چنان اصل و اصالتی دارد که هیچ گاه تاریخ این سرزمین او را فراموش نمی‌کند.

همچنین ناگفته نماند که در ذات مسأله ـ اتفاقا نه در این مورد و نه در هر مورد دیگر ـ هیچ مقام یا مسئولی نه حق این را دارد و نه می‌تواند شهروندی از شهروندان این کشور را که برای بیان خواسته‌ای یا طرح پرسشی یا احقاق حقی به نهادی مراجعه کرده، به وی بی‌احترامی کند؛ آن هم بدین گونه که شهروند را از اداره بیرون انداخته و وی را با ناسزا و دشنام بی‌آبرو کند!

بنابراین، انتظار این است که مقامات این وزارتخانه در کوتاه‌ترین زمان، نسبت به اعاده حیثیت نسبت به این شخصیت، اقدام کرده و مسسبان این کار را ـ به دلیل چنین رفتاری ـ به شدت بازخواست کنند، که اگر جانبازی با این همه جانبازی در راه دین و وطن، این اندازه حرمت ندارد که با فحش وی را از اداره‌ای در جمهوری اسلامی بیرون می‌کنند، تکلیف دیگر مردم چه خواهد بود؟

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۷۷۲
انتشار یافته: ۱۵۴
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۳
آنچه كه بنده در جاهاي ديگر ديده ام اين حرف بي ربط نيست و از سازمان ها و وزارتخانه ها هر كاري بر مي آيد. آنها تصور مي كنند كه حاكمان مردم هستند. البته تصوري غلط. در واقع شهروندان حاكم و ناظر كارمندان هستند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۳
از بس كه دولتي ها در جاي خود محكم هستند و ترسي از اخراج ندارتد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۳
واي از آن روز كه لوطيان خوار شوند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۳
واقعا متاسفم برای این مسئولین به ظاهر مسلمان
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۳
شما مثل اینکه از کره مریخ تشریف آورده اید. هرکس در هر پست و ومقامی در ادارات مثل ارباب بامردم برخورد میکنند.
مهرداد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۳ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۳
اگر واقعا چنین اتفاقی افتاده باشد وزیر ورزش باید رسما عذرخواهی کند. هییییییییی زمانه!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۳
دراکثر ادارات دولتی و بانکها شما این مطلب را که نوشته شده است .مشاهده میکنید :
هر کس به کارمندان این اداره بگوید بالای چشمتان ابرو است به چنده ماه حبس مجازات میشود
منجزی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۳
واقعا متاسفم ما همه چیزمان را مدیون شهدا و جانبازان هستیم اگر غیرت و مردانگی این عزیزان نبود خدا میداند غربیها و روسیه و عربها چه بلاهایی سرمان می آوردند ، وقتی با یک نفر با این درجه از جانبازی اینطور وقیحانه رفتار میکنند خدا رحم کنه به غیر جانباز انهم در وزارت خانه ای که باید نماد مردی و جوانمردی باشند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۳
آیا این اطمینان هست که این دوست جانبازمان برخورد شایسته ای در مطالبه کردن خقوق خود داشته اند یا چیز توهین امیزی نگفته اند؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۳
اگه یکی پیدا بشه سرخود اون مامور رو توی .... بکنه برای همه درس عبرت میشه تا با این یادگاران عزیز اینطور برخورد نشه ولی حیف که ...
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت