بازدید 35764

نرخ ازدواج و طلاق در ايران با ساير کشور ها

کد خبر: ۲۷۸۵۴۶
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۱ - ۰۷:۱۸ 14 October 2012
بر اساس آمار ازدواج سال ۹۰ ، ايران با نرخ ازدواج 11.7 در هزار نفردر بين کشورهاي منطقه که شاخص هاي جمعيتي آنان در بخش آمار سازمان ملل متحد ارائه شده است در رتبه دوم بعد از تاجيکستان قرار گرفت.

مديرکل دفتر آمار و اطلاعات جمعيتي و مهاجرت سازمان ثبت احوال با اعلام اين خبر به خراسان گفت: در اختيار داشتن آمارهاي متقن و مستدل از ميزان ثبت ازدواج و طلاق در کشور و مقايسه آن با ديگر کشورها که مي تواند به سياست گذاران و برنامه ريزان براي تقويت نهاد خانواده کمک کند اهميت بسياري دارد و بخش آمار سازمان ملل متحد نيز هر سال اقدام به جمع آوري و مقايسه اين آمار از کشورهاي مختلف مي کند.

علي اکبر محزون افزود: براي ايجاد شرايط محاسباتي برابر در مقايسه آمارها از شاخص «نرخ» استفاده شده است، به عبارت ديگر آمار ثبت ازدواج و طلاق بر کل جمعيت کشور تقسيم مي شود، در اين حالت چنانچه جمعيت کشوري کمتر يا بيشتر از ديگر کشورهاي مورد مقايسه باشد، خللي در انجام اين مقايسه به وجود نمي آيد.

نرخ ازدواج و طلاق در ايران

وي با بيان اين که بر اساس آمارهاي سال ۹۰ نرخ ازدواج و طلاق در کشور يعني حاصل تقسيم آمار سالانه هر واقعه بر جمعيت کشور به ترتيب 11.7 و 1.9 در هزار نفر بوده است گفت: به عبارت ديگر سال گذشته به ازاي هر هزار نفر اين تعداد ازدواج و طلاق در کشور به ثبت رسيده است.وي در ادامه با استناد به آمار ارائه شده در بخش آمار سازمان ملل متحد به مقايسه نرخ ازدواج و طلاق در کشور با ديگر کشورها پرداخت و گفت: مطالعات ما نشان مي دهد که از جايگاه خوبي در زمينه ثبت ازدواج و طلاق در بين کشورهاي منطقه و جهان برخوردار هستيم به طوري که نرخ ازدواج در کشور ما بعد از نرخ ازدواج تاجيکستان از تمام کشورهاي منطقه چشم انداز که اين شاخص براي آن ها ارائه شده، بالاتر است.

مقايسه نرخ ازدواج در ايران با برخي کشورهاي توسعه يافته

همچنين به گزارش ايسنا مديرکل دفتر آمار و اطلاعات جمعيتي سازمان ثبت احوال درباره مقايسه نرخ ازدواج در کشور با برخي از کشورهاي توسعه يافته گفت: نرخ ازدواج در ايران 11.7 در هزار نفر است در حالي که بر اساس منابع معتبر بين المللي اين شاخص براي کشورهاي فرانسه 3.9، کانادا 4.5، آلمان 4.7، نروژ و استراليا 5.5، چين 7.5 و روسيه 8.5 در هزار نفر گزارش شده است که مي توان نتيجه گرفت نرخ ازدواج در ايران در مقايسه با بسياري از کشورهاي توسعه يافته بيشتر است.

مقايسه نرخ طلاق در ايران با ساير کشورها

علي اکبر محزون در ادامه با اشاره به اين که در سال گذشته نرخ طلاق در کشورمان 1.9 در هزار نفر بوده است به مقايسه اين شاخص با ديگر کشورها پرداخت و گفت: نرخ طلاق در کشورهاي مورد بررسي براي روسيه 4.5، فنلاند 2.6، کره جنوبي 2.5، نروژ 2.4، آلمان و استراليا 2.3، فرانسه 2.1 و ژاپن ۲ در هزار نفر گزارش شده و ملاحظه مي شود که شاخص نرخ طلاق در ايران از اين کشورها و همچنين برخي کشورهاي ديگر مانند قزاقستان، اردن و کويت کمتر است.

کمتر بودن نرخ طلاق در ترکيه و لبنان

وي افزود: هر چند نرخ طلاق در کشور ما از بسياري کشورها پايين تر است، اما منابع معتبر بين المللي نشان مي دهد سال گذشته نرخ طلاق در ترکيه و لبنان 1.6 در هزار نفر بوده است که از شاخص نرخ طلاق در ايران کمتر است.

مقايسه درصد آمار طلاق با آمار ازدواج

از ديگر شاخص هايي که محزون به آن اشاره مي کند درصد آمار طلاق در مقايسه با آمار ازدواج است، وي با بيان اين که اين شاخص مي تواند بيانگر سرعت رشد طلاق نسبت به ازدواج باشد گفت: نسبت آمار طلاق به آمار ازدواج در ايران 16.3 درصد است در حالي که اين شاخص در فرانسه 53.2، روسيه 52.6، نروژ 49.8، آلمان 48.8، کانادا 46.3، استراليا 41.2 و ژاپن 35.8 گزارش شده است.

به گفته وي نسبت آمار طلاق به آمار ازدواج در برخي از کشورهاي توسعه يافته و منطقه حدود ۵۰ درصد است و اين يعني آن که يک طلاق در مقابل هر ۲ ازدواج به ثبت مي رسد، در حالي که در ايران اين شاخص 16.3 درصد است.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
فریت بار
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴۸
انتشار یافته: ۱۳
خدارو شکر ازدواج وطلا درایران کمه لطفا به بقیه کشورها اعلام کنید چکار مکنید البته خانواده های که قصد طلاق دارن ولی به خاط آبروشون این کار ارنمیکنند
معلومه بايد بيشتر باشه ، 1000 نفر آدم بين 23 تا 33 بيشتر ازدواج ميكنن يا مثلاً تو آلمان كه جمعيتشون پيره ؟؟ اگه آمار دقيق ميخواين بايد سن رو هم مشخص كرد
دارا بودن جایگاه مناسب در مقایسه با کشورهای مشابه، نباید مستمسک آقايان برای توجیه کردن این وضعیت بد در کشور باشد. آمار طلاقهایی به دلایل اقتصادی، مواد مخدر، عدم آگاهی طرفين زندگی از همديگر و امثال آن که قابل پيشگيری است، باید به صفر برسد، هر چند شرعاً پيش بینی شده است. بنابراین نبايد منتظر وقوع حالت انفجار در اين زمينه بود و همين مقدار کم آماری هم برای ما ايرانيها خيلی خيلی زياد و بسيار ناراحت کننده و غير قابل تحمل و وحشتناک است به خصوص برای کودکان ما.
ضمن تشکر البته بهتر بود خودمان را با گذشته خودمان هم مقایسه میکردید
با این حرفها مردم را گمراه نکنید. طلاق یکیش هم زیاده چه رسد به این همه.
لطفا میزان طلاق رو تو شهرهای مختلف ایران و نسبت به سالهای قبل هم ارائه کنید....
حیلی جالبه آخه چرا نباید با کشورهای مسلمان توسعه یافته یا در حال توسعه مقایشه کنند. مگر نمی دونند که اگر در کشورهای غیر مسلمان نرخ ازدواج پایین است ولی روابط میان زن و مرد به شکلی دیگر است و در واقع عملا تقریبا هیچکس مجرد نیست. ترا خدا مردم را اینقدر دست پایین نگیرید. با این چیزها نمی شود ضعف اساسی یعنی عدم فراهم بودن شرایط ازدواج را پوشاند.باید مشکلات را رفع کرد تا هم ازدواج صورت بگیرد و هم زاد و ولد افزایش یابد. تابناک ترا خدا منتشر کن
لطفا نرخ طلاق و ازدواج را با كشورهاي همسان مقايسه كنيد نه نرخ طلاق را با تعدادي كشور و ازدواج را با تعدادي كشور ديگر
شما اگه همین آمار رو با بهشت زهرا مقایسه کنید کتوجه پیشرفت ایران می شوید :)
آخه مگه میزان جمعیت جوان ما با اونها برابره که ازدواج رو با اروپایی ها مقایسه می کنید؟
جدول نرخ کشورها رو لطفا منتشر کنید
افرین !!! هورا شدیمممم!!!
خب که چی ؟ با این آمار چی میخوای بگی ؟
کیفیت زندگی ،باورها و..... دو دنیای مختلف است..... یک پارامتر رو در دو دنیا مقایسه کردن مغلطه است.... شما باید این آمارها را طی چند سال تو کشور خودمون با هم مقایسه کنید تا با تحلیل درست بتوانید چاره یابی کنید.......
این آمار را با کشورهای اسلامی و دارای فرهنگ اصیل و درحال توسعه باید مقایسه کرد.نه با کشورهائی که پس از داشتن دوفرزند تازه ازدواج میکنند
حافظه هم نداريد همين ديروز تو سايت نوشته بوديد از هر 4 ازدواج يكي به طلاق مي انجامد
برچسب منتخب
# نمایشگاه کتاب # خداداد افشاریان # سد قیز قلعه سی # جلفا # ورزقان
وب گردی