صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گروهک منافقین عامل حمله به مهمان‌پرست

کد خبر: ۲۷۵۱۸۰
| |
11712 بازدید

سخنگوی نمایندگی ایران در سازمان ملل، گروهک تروریستی منافقین را عامل حمله به سخنگوی وزارت خارجه ایران عنوان کرد و مسئولیت آمریکا در حفاظت از دیپلمات‌ها در سازمان ملل را متذکر شد.

به گزارش فارس، علیرضا میریوسفی، سخنگوی نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد در نیویورک درباره برخورد خشونت‌آمیز با رامین مهمان‌پرست، سخنگوی وزارت خارجه ایران در نیویورک، با بیان اینکه این حمله توسط گروهک تروریستی منافقین صورت گرفته، گفت: این در حالی است که قرار است نام این گروهک از فهرست گروه‌های تروریستی آمریکا خارج شود؛ بنابراین، باید انتظار چنین رفتارهای خشونت‌آمیزی را از این فرقه تروریستی داشت.

وی اقدام آمریکا برای خارج کردن نام این گروهک از فهرست گروه‌های تروریستی را گام اشتباه دیگری از سوی دولت آمریکا عنوان کرد.

میریوسفی تصریح کرد که مسئولیت حفاظت از همه دیپلمات‌ها در سازمان ملل به عهده دولت آمریکاست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار