ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تعطیلی سفارتخانه‌‌های فرانسه در ۲۰ کشور

کد خبر: ۲۷۳۴۷۶
| |
8036 بازدید
به دنبال انتشار کاریکاتورهای موهن علیه پیامبر اسلام (ص) در یک نشریه فرانسوی، فرانسه روز جمعه آینده سفارتخانه‌ها و مدارس خود در ۲۰ کشور جهان را تعطیل می‌کند.
 
به گزارش فارس به نقل از روزنامه فرانسوی «لوپوئن»، وزارت امور خارجه فرانسه اعلام کرد: به دنبال انتشار کاریکاتورهای پیامبر در نشریه طنز فرانسوی «شارلی هبدو»، فرانسه روز جمعه آینده از بیم بروز خشونت در جهان اسلام، سفارتخانه‌ها و مدارس خود در 20 کشور جهان را تعطیل می‌کند.

«لوران فابیوس» وزیر امور خارجه فرانسه در حاشیه کنفرانسی مطبوعاتی در پاریس اعلام کرد: «ما دستور‌العمل کلی در این باره را صادر کرده‌ایم و امیدواریم که حادثه‌ای رخ ندهد اما در عین حال تدابیر احتیاطی را اتخاذ می‌کنیم.»

بنا بر اعلام سخنگوی وزارت خارجه فرانسه، این تعطیلی که در روز برگزاری نماز جمعه مسلمانان صورت می‌گیرد شامل مدارس، سفارتخانه‌ها،کنسولگری‌ها و دیگر مراکز فرهنگی خواهد بود.

به دنبال انتشار فیلم آمریکایی-اسرائیلی اهانت‌کننده به پیامبر اسلام(ص)، مجله طنز فرانسوی «شارلی هبدو» در شماره امروز خود اقدام به چاپ کاریکاتورهای اهانت‌آمیز به پیامبر کرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟