صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
کیوسک بین‌المللی «تابناک»

تحریف سخنان احمدی‌نژاد در رسانه‌های غربی

بازتاب‌ تحریف شده سخنان محمود احمدی‌نژاد درباره مذاکرات هسته‌ای و نیز بازتاب اظهارات رئیس مجلس در مورد سوریه، ادامه بهانه‌جویی غرب بر سر «پارچین»، موضع مقامات رژیم صهیونیستی درباره مذاکرات هسته‌ای ایران و پیش خرید نفت خلیج فارس از ترس تحریم‌های ایران، از جمله مهمترین عناوین امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.
کد خبر: ۲۴۸۴۸۰
| |
17887 بازدید
|
بازتاب‌ تحریف شده سخنان محمود احمدی‌نژاد درباره مذاکرات هسته‌ای و نیز بازتاب اظهارات رئیس مجلس در مورد سوریه، ادامه بهانه‌جویی غرب بر سر «پارچین»، موضع مقامات رژیم صهیونیستی درباره مذاکرات هسته‌ای ایران و پیش خرید نفت خلیج فارس از ترس تحریم‌های ایران، از جمله مهمترین عناوین امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.

به گزارش «تابناک»، یکی از مهمترین اخبار امروز مطبوعات جهان درباره ایران را، بازتاب سخنان محمود احمدی‌نژاد درباره مذاکرات هسته‌ای در مسکو تشکیل می‌دهد. آقای احمدی‌نژاد روز گذشته در مصاحبه با شبکه خبری «فرانس ۲۴»، در پاسخ به پرسشی درباره انتظاراتش از مذاکرات پیش روی با گروه ۱+۵ در مسکو گفت: «از این نشست انتظار معجزه نداریم. باید تلاش کنیم فکر خود را به سوی افکار سازنده و مثبت تغییر دهیم».


با این حال، اظهارات آقای احمدی‌نژاد در برخی رسانه‌های غربی، به گونه دیگری بازتاب یافته است.
«رویترز» که در قلب و تحریف نقل قول‌ها ید طولایی دارد، مطلبی با تیتر «احمدی‌نژاد حرکت رو به جلویی را در مذاکرات مسکو نمی‌بیند» منتشر و تلاش کرده، چنین القا کند که ایران نسبت به گفت‌وگوها خوشبین نیست. این تیتر باعث شده در میان دیگر رسانه‌ها، جز آن‌هایی که مستقیم اظهارات رئیس جمهور ایران را از «فرانس ۲۴» نقل کرده‌اند، خط مورد نظر رویترز غلبه پیدا کند.


اما افزون بر رئیس‌جمهور، سخنان روز گذشته علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی نیز بازتاب جهانی پیدا کرده است.

آقای لاریجانی درباره مداخله نظامی در سوریه هشدار داده و گفته بود: «خاکستر آتش‌افروزی در سوریه، رژیم صهیونیستی را می‌پوشاند». این سخنان به ویژه در میان مطبوعات رژیم صهیونیستی، از جمله «جروزالم پست»، «تایمز اسرائیل» و «هاآرتص» بازتاب یافته و این روزنامه‌ها، اقدام به انتشار سخنان آقای لاریجانی کرده‌اند.

موضوع «پارچین»، یکی دیگر از مسائلی است که از روز گذشته تاکنون، بار دیگر به بالاترین اخبار رسانه‌ها بازگشته است.

«رویترز» روز گذشته مدعی شد، دیپلمات‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، از طریق تصاویر ماهواره‌ای متوجه فعالیت‌های مشکوک جدیدی در پارچین شده‌اند که شامل فعالیت‌های پاکسازی و همچنین تخریب یک ساختمان در این مجتمع بوده است. تا اوایل وقت امروز صبح، این خبر به نقل از رویترز در «گالف تایمز» و «العربیه» نیز منتشر شده است.

روزنامه «واشنگتن پست» در مطلبی با اشاره به موضوع رژیم صهیونیستی نسبت به مذاکرات هسته‌ای ایران، نوشته که بیشتر سیاستمداران این رژیم نسبت به مذاکرات بدبین هستند. در این مطلب با اشاره به سخنانی که در چند روز گذشته از زبان نخست وزیر، وزیر جنگ و برخی دیگر از مقامات بلندپایه رژیم صهیونیستی در این رابطه بیان شده، نبود دید مثبتی نسبت به مذاکرات در میان آنان نشان داده شده است.

روزنامه «حریت» ترکیه با اشاره به اقدام اخیر دولت باکو در جلوگیری از ورود معاون فرهنگی دفتر مقام معظم رهبری به خاک آذربایجان، از شکل‌گیری دور جدیدی از تنش‌ها در روابط تهران و باکو خبر داده است؛ اما این روزنامه در یک حربه رسانه‌ای، در پایین همین خبر به کشف نقشه یک گروه تروریستی ـ که قصد حمله به مراسم «یورویژن» را داشته‌اند ـ خبر داده است.

در حقیقت، هرچند خبرگزاری‌های معتبر جهانی، این نقشه تروریستی را به گروه القاعده نسبت داده‌اند، این روزنامه ترک تلاش کرده با آوردن دو مطلب فوق در کنار هم، دست داشتن ایران در این نقشه را به اذهان القا کند.

«دن شاپیرو»، سفیر آمریکا در سرزمین‌های اشغالی در اظهاراتی تکراری، از «بسته شدن پنجره دیپلماسی درباره ایران» سخن گفته است.

روزنامه «یدیعوت آحارانوت» از جمله مطبوعاتی است که اظهارات شاپیرو را منتشر کرده است. به گزارش این روزنامه، وی همچنین گفته، آمریکا گام‌هایی را برای افزایش فشار بر ایران بر خواهد داشت تا اطمینان یابد، ایران در پی سلاح هسته‌ای نیست.


«هاآرتص» نیز اظهارات «موشه یعالون»، وزیر امور استراتژیک رژیم صهیونیستی را منتشر کرده که گفته ایران در مسیر دستیابی به سلاح هسته‌ای در حال فریب دادن غرب است. وی در توجیه این ادعای خود، به افزایش فعالیت‌های غنی‌سازی اورانیوم در ایران طی سه ماه گذشته استناد کرده است.

در خبری اقتصادی، روزنامه «گالف تایمز» گزارش داده که بسیاری از پالایشگاه‌های آسیایی، اقدام به پیش‌خرید نفت مورد نیاز خود از کشورهای حاشیه خلیج فارس برای ماه ژوئیه کرده‌اند.

بنا بر این گزارش، اقدام مذکور به دلیل نگرانی از کاهش حجم نفت موجود در بازار بر اثر تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه ایران انجام می‌گیرد.

در پایان، «گلوبال پست» از امضای یک قرارداد نفتی دو میلیارد دلاری میان ایران و ونزوئلا خبر داده است.

بر پایه این خبر، شرکت ملی نفت ایران و شرکت نفت ونزوئلا، قراردادی را به منظور توسعه میدان نفتی «دوبوکوبی» امضا کرده‌اند.

شرکت «پتروپارس» به نمایندگی از شرکت ملی نفت ایران تأمین مالی ۲۶ درصد از این پروژه را به عهده می‌گیرد و ۷۴ درصد بقیه هزینه‌ها نیز توسط ونزوئلا تأمین می‌شود.


صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۷
انتشار یافته: ۱۴
فرهاد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۱
حق النصاف باید بگیم غرب درمقابل ایران بجز حل مسئله هسته ایی به همه چیز می اندیشه ومیخواد به هرنحوی با تحریمها کمر ایرانو بشکنه اما هسایه های ایران هم دست کمی از اونا ندارند
ناشناس
|
-
|
۰۹:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۱
از دشمن انتظار دشمنی ودروغ پراکنی چیز دیگر انتظار نیست چون گرگ زاده گرگ شود گرچه با آدم بزرگ شود
m-236
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۱
مرسي تابي جون خبرات خيلي عالي بود... به اميد ظهور آقامون امام زمان و برچيده شدن بساط ظلم و ظالم از تمامي جهان...
پاسخ ها
ناشناس
| China |
۱۱:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۱
اون بخش ظهور رو موافقیم، ما باید زمینه ساز باشیم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۱
مرگ برامریکای جنایتکاراین شیطان بزرگ وملعون واسراییل کثیف وکودک کش این شیطان کوچک ومتحدان بدبخت وبیچاره وبی شعورشان
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۱
اگر دولتهای عربی بدتر از معاویه و خائن به اسلام دست از عداوت بر میداشتند مطمئنا غرب هیچ غلطی نمی توا نست بکند.البته الان هم همه با هم هیچ غلطی نم توانند بکنند.
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۱
به ایمان خودمان می نگریم.کثرت دشمن در برابر آن هیچ است.و آنرا ثابت کرده ایم.و باز هم ثابت می کنیم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۱
سلام تابناك : ما بايد نيم نگاهي هم به عربستان داشته باشيم كه مثل آب زير كاه است
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۱
کجایش زیر کاه است؟ کاملا هم دشمنی اش آشکار است. در قضیه تحریم نفت عملا گفته اند کمبود نفت را با افزایش تولیدشان جبران می کنند و در مورد گردن زدن هموطنانمان هم در عربستان هم که بهتر است چیزی نگویم...
مجید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۱
غربیهادر رابطه باایران هزاران کلک و فریبکاری ودغلبازی انجام دادند این یکی هم روش مثلا چه غلطی می خواهند بکنند تابحال هر ترفندی داشتند انجام دادند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۱
بهتر نیست ما و سیاستمداران ما به جای اینکه به تمام دنیا بگوییم هیچ غلطی نمیتوانید بکنید کمی هم عاقلانه تر اظهار نظر کنیم تا به دیگران بهانه ندهیم مثلا در مورد برگزاری مراسم یوروویژن در کشور آذربایجان چه ربطی به ما دارد که با یک حرف نسنجیده اینهمه مشکل درست شود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۱
چیزی که منو نکشه ، قوی ترم می کنه.
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات