صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

زنان ایرانی دو برابر خارجي‌ها مبتلا به سرطان هستند

این بررسی در تهران، اصفهان؛ بیمارستان دی، بیمارستان هزار تختخواب مرکز سرطان و بیمارستان تامین اجتماعی اصفهان صورت گرفته است.
کد خبر: ۲۴۳۰۶۲
| |
2497 بازدید
دبیر علمی جامعه جراحان ایران گفت: براساس بررسی‌های صورت گرفته، نسبت ابتلا به سرطان‌ درخانم‌های زیر ۳۰ سال دو برابر زنان خارج از کشور است.

"سیاوش صحت" در گفت‌و‌گو با ایلنا گفت: این بررسی در تهران و اصفهانی؛ بیمارستان دی، بیمارستان هزار تختخواب مرکز سرطان و بیمارستان تامین اجتماعی اصفهان صورت گرفته است.

وی در مورد علت روند رو به افزایش سرطان در بین زنان ایرانی گفت: هنوز به عامل موثر دراین زمینه پی نبرده‌ایم‌‌ همان طور که در هیچ جاي دنيا اين امر مشخص نشده است.

دبیر علمی جامعه جراحان ایران در ادامه سرطان معده و پروستات را رایج‌ترین سرطان‌ها در بین مردان دانست و افزود: این آمار از سوی مرکز سرطان بیمارستان دانشگاه شهید بهشتی اعلام شده است.

وی تصریح کرد: به طور کلی سرطان سینه در بین زنان و سرطان معده در بین مردان از همه شایع‌تر است.

صحت در ادامه تصریح کرد: در مورد بیماری سرطان و وقوع تصادفات در کشور کارهای پژوهشی در حال انجام است که امیدوارم به نتایج خوبي برسیم.

وی به برگزار کنگره جامعه جراحان کشور در روز گذشته اشاره کرد وافزود: دراین کنگره که با حضور ۱۳رشته گروه جراحی و حدود ۸ رشته وابسته به آن برگزار شد مشکلات جامعه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و راهکارهای ملی برای مقابله با آن ارائه شد كه امیدواریم نتیجه آن افزایش خدمات به بیماران باشد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار