
در روز چهارم اسفند 90 خانمي با مراجعه به کلانتري 177 خاورشهر و طرح شکايتي خبر از سرقت طلا و جواهرات خود توسط سرنشين جوان يک دستگاه خودرو پرايد سفيد رنگ داد .
به گزارش مردم سالاری، با تشکيل پرونده مقدماتي و به دستور آقاي حسيني، بازپرس شعبه دوم دادسراي عمومي و انقلاب شهرري، پرونده جهت رسيدگي تخصصي در اختيار پايگاه نهم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفت.
زن مالباخته پس از حضور در پايگاه نهم، در خصوص نحوه و چگونگي سرقت طلا و جواهرات همراه خود به کارآگاهان گفت :« در روز چهارم اسفند به صورت پياده در حال تردد در داخل کوچه محل سکونت خود واقع در منطقه صالح آباد بودم که ناگهان يک دستگاه خودرو پرايد سفيد رنگ به من نزديک شد و سرنشين جوان آن با طرح اين ادعا که او به دنبال افراد نيازمند منطقه مي گردد و قصد دارد تا مقداري لباس به آنها تحويل دهد، از من سؤال کرد که آيا فرد يا افراد نيازمندي را در اين منطقه مي شناسم يا خير ؟ «.
مالباخته در ادامه اظهارات خود و در خصوص نحوه سرقت گردنبند طلاي خود نيز به کارآگاهان گفت: «زمانيکه سوالات سرنشين جوان پرايد در خصوص افراد نيازمند به پايان رسيد، وي به بهانه اينکه با ديدن گردنبندم قصد دارد تا طلاي مشابهي براي نامزدش خريداري کند، از من خواهش کرد تا طلا را از نزديک مشاهده کند تا بتواند مشخصات زنجير را به خاطر بسپارد و در پايان نيز، با حالتي بسيار مؤدبانه و پس از قرار دادن زنجير طلا در داخل پلاستيک و عنوان اينکه طلاها را در داخل پلاستيک حاوي لباسها گذاشته، پلاستيک لباسها را تحويل و از محل دور شد؛ من نيز که در آن زمان به اين جوان مؤدب اعتماد پيدا کرده بودم، بدون وارسي دقيق پلاستيک زمانيکه به داخل خانه رفته و پلاستيک حاوي لباسها را باز کردم، متوجه شدم که در زير پلاستيک سوراخي وجود داشته که آن جوان، از طريق آن اقدام به سرقت زنجير طلاي من کرده بود«.
با توجه به اظهارات شاکي پرونده و شناسايي مالباختگان ديگر در خصوص سرقت طلا و جواهرات زنان در پوشش شناسايي افراد نيازمند، کارآگاهان با بهره گيري از اطلاعات مالباختگان و انجام چهره نگاري و همچنين نشان دادن تصاوير مجرمان سابقه دار موفق به شناسايي مجرم سابقه دار به هويت «ميثم . ت» (21 ساله) که در سال گذشته نيز از سوي پايگاه پنجم پليس آگاهي تهران بزرگ دستگير شده بود.
با شناسايي دقيق متهم، کارآگاهان پايگاه نهم با بهره گيري از اطلاعات موجود در سوابق متهم، مخفيگاه و محل هاي تردد «ميثم . ت» را شناسايي کرده و سرانجام وي را در ساعت 09:00 روز دهم اسفند در حاليکه قصد سوار شدن به يک دستگاه خودرو پرايد سفيد دستگير کردند ؛ با توقيف خودرو پرايد و شناسايي مالک اصلي خودرو مشخص شد که خودرو پرايد سفيد رنگ متعلق به خواهرزاده متهم است که به بهانه مسافرکشي، ميثم آنرا از خواهرازده خود براي مدتي در اختيار گرفته بود .
سرهنگ کارآگاه مرتضي رستمي، رئيس پايگاه نهم پليس آگاهي تهران بزرگ، در ادامه اعلام اين خبر با اشاره به دستور انتشار بدون پوشش چهره متهم از سوي مقام قضايي، گفت: « با توجه به شناسايي تعداد ديگري از مالباختگان در منطقه شهرري بويژه در صالح آباد، خاور شهر و دولت آباد و شناسايي متهم از سوي آنها و همچنين احتمال افزايش ديگر مالباختگاني که بدين شيوه و شگرد مورد سرقت قرار گرفته باشند، دستور انتشار بدون پوشش چهره متهم از سوي بازپرس محترم شعبه دوم دادسراي عمومي و انقلاب شهرري صادر شده است ؛ لذا از کليه شهروندان و مالباختگاني که موفق به شناسايي متهم شدهاند دعوت مي شود تا جهت طرح و پيگيري شکايات خود به پايگاه نهم پليس آگاهي تهران بزرگ، واقع در شهرري ـ خيابان آستانه مراجعه کنند.