انصراف معاون مبارک از انتخابات ریاست جمهوری

معاون دیکتاتور مخلوع مصر در بیانیه ای تاکید کرد: من تلاش کردم بر موانع مرتبط با اوضاع کنونی و شرایط لازم برای نامزد شدن در انتخابات از لحاظ مادی، هاهنگی و اداری فائق آیم اما ایم مسئله را در توان خود نیافتم.
کد خبر: ۲۳۶۱۳۹
| |
2366 بازدید

معاون دیکتاتور مخلوع مصر که متن بیانیه کناره گیری حسنی مبارک را قرائت کرد از حضور در انتخابات ریاست جمهوری مصر انصراف داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، "عمر سلیمان" شب گذشته اعلام کرد که از حضور در انتخابات ریاست جمهوری مصر انصراف داده است.

معاون دیکتاتور مخلوع مصر در بیانیه ای تاکید کرد: من تلاش کردم بر موانع مرتبط با اوضاع کنونی و شرایط لازم برای نامزد شدن در انتخابات از لحاظ مادی، هاهنگی و اداری فائق آیم اما ایم مسئله را در توان خود نیافتم.

از سوی دیگر روزنامه الجمهوریه مصر امروز در خبری از انصراف احتمالی "احمد شفیق" از دیگر نظامیان ارشد در دوران حکومت مبارک خبر داده است.

در تحولی دیگر، "خیرت الشاطر" نامزد معرفی شده و مورد حمایت اخوان المسلمین در انتخابات ریاست جمهوری مصر تاکید کرد: برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری مصر، هیچ توافقی با ارتش (نظامیان مصر) نداشته و اجرای شریعت اسلامی، اصلی ترین هدفش است.

الشاطر که در دوران حکومت مبارک چندین بار به زندان افکنده شده است، تاکید کرد: میان من و نظامیان هیچ توافقی درباره حضورم در انتخابات وجود ندارد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت