افشای اسناد جديد مداخله ناتو در سوريه
اين خبر در حالي فاش مي شود که کشورهاي غربي مدعي هستند نمي خواهند نيروي نظامي پياده نظام در سوريه مستقر کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۵:۳۰ 07 March 2012
کد خبر: ۲۳۱۷۳۵
| ۱۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۵:۳۰ 07 March 2012
| اسناد جديد مداخله ناتو در سوريه فاش شد.
به گزارش پرس تي وي، پايگاه اينترنتي ويکي ليکس اسناد جديدي را منتشر کرده است که نشان مي دهد نيروهاي ناتو به رهبري آمريکا در سوريه فعال هستند.
ويکي ليکس يک پيام الکترونيکي محرمانه اي را منتشر کرد که به يکي از تحليلگران نظامي موسسه تحقيقاتي استراتفور آمريکا مربوط است. در اين پيام الکترونيکي ، تحليلگر مذکور مدعي شد در وزارت دفاع آمريکا در جلسه اي شرکت کرده است که مقامات ناتو از کشورهاي فرانسه و انگليس نيز در آن شرکت داشته اند.
به گفته اين تحليلگر ، وي در جلسه مذکور متوجه شد که نيروهاي ناتو به رهبري آمريکا هم اکنون در سوريه مستقر هستند و به گروههاي مسلح شبه نظامي آموزش مي دهند. به گفته اين تحليلگر آمريکايي ، هدف از اين عمليات مخفي ناتو در سوريه ، انجام دادن حملات چريکي و ترورهايي براي سرنگون کردن حکومت سوريه است.
اين خبر در حالي فاش مي شود که کشورهاي غربي مدعي هستند نمي خواهند نيروي نظامي پياده نظام در سوريه مستقر کنند. گروههاي شبه نظامي مسلح در سوريه ، تجهيزات نظامي از فرانسه و انگليس دريافت کرده اند تا با استفاده از آن حکومت سوريه را هدف قرار بدهند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.