دکتر امیدوار رضایی، رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی در دوره هشتم کاندیدای مجلس نهم در تهران شد. وی که نایب رئیس هیأت مدیره باشگاه بزرگ استقلال است، از سوی اعضای هیأت مدیره، فتح‌الله زاده مدیرعامل این باشگاه و همه بازیکنان استقلال مورد حمایت همه جانبه قرار گرفت؛ افزون بر این که بیشتر اهالی ورزش از جمله میر اسماعیلی قهرمان جودو جهان، قلعه نوعی، هاشمی مدیرعامل سابق باشگاه سایپا، مرفاوی، منصوریان و بسیاری از بزرگان ورزش، آشکارا حمایت خود را از دکتر رضایی اعلام نمودند.
حمایت اهالی ورزش از کاندیداتوری امیدوار رضایی در تهران
امیدوار رضایی متولد دی ۱۳۳۵ در مسجدسلیمان، (برادر محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص نظام و فرمانده سابق سپاه پاسدارن) و نمایندهٔ مجلس شورای اسلامی در دورهٔ هشتم و از اعضای اصولگرای مجلس به شمار می‌رود. وی پیشتر نمایندهٔ دوره‌های پنجم، ششم و هفتم مجلس شورای اسلامی بوده است. 

به گزارش «تابناک»، نماینده شاخص مجلس هشتم که کاندیدای مجلس نهم از حوزه انتخابیه تهران است، کار برای مجلس نهم را سخت‌‌تر از مجلس هشتم پیش‌بینی کرد.

نظر دکتر امیدوار رضایی درباره انتخابات مجلس شورای اسلامی

حاکم کردن جو بد اخلاقی، تهمت و تخریب؛ زمینه‌ساز توطئه دشمنان
نماینده مردم مسجد سلیمان،لالی و هفتگل و اندیکا در مجلس هشتم با اعلام اینکه حاکم کردن جو بد اخلاقی، تهمت و تخریب زمینه ساز توطئه دشمنان خواهد بود، ادامه داد: در چنین فضای غبار آلودی دشمنان همانند سال‌های گذشته با غبار آلود کردن فضا موج سواری خواهند کرد.

این نماینده مردم در مجلس هشتم درباره طرح موضوعات تخریبی در آستانه انتخابات و تلاش برای تأثیرگذاری آن، یادآور شد: طرح چنین موضوعاتی بیش از آنکه تحت تأثیر انتخابات آینده مجلس باشد عقده‌گشایی بوده و بر جنبه شخصی استوار است، افرادی که با بداخلاقی، تهمت و جوسازی‌ در صدد تخریب مجلس برمی‌آیند، به دنبال تأمین منافع نفسانی بوده، چنین افرادی در زندگی و مسئولیت خود همواره به دنبال فرصت بودند که انتخابات این فرصت را برای آنها فراهم کرده است.       
عضو هیأت رییسه مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه گروه‌ها به جای تخریب و تهمت بهتر است به طرح برنامه‌هایی خود بپردازند، تأکید کرد: پیشنهاد ما به آن دسته از افرادی که در تلاش بودند تا هیأت رییسه مجلس را به دست گرفته و موفق نشدند و همچنین به افرادی در دولت در صدد در دست گرفتن مجلس بودند آن است که به جای تخریب، تهمت، بداخلاقی، نیش و کنایه زدن‌های تحریک آمیز و زیر سؤال بردن عملکرد مجلس، فضای عادلانه، اخلاقی و رقابتی سالم را که زمینه ساز مشارکت حداکثری است، فراهم کرده و تصمیم گیری نهایی را به مردم واگذار کنند.
بیانیه امیدوار رضایی در آستانه انتخابات مجلس نهم
از شما عزیزان تمنا دارم از پرداخت هر گونه هزینه‌های مادی و اسراف و تبذیر جهت انجام تبلیغات برای اینجانب اجتناب نموده و از بداخلاقی‌های انتخاباتی و رقابت منفی در راستای حفظ آرامش و رعایت قوانین و مقررات پرهیز نمایید.
با عرض سلام و ادب
از اینکه شانزده سال در چهار دوره مجلس بنده را به نمایندگی خود در کانون قانون‌گذاری مملکت برگزیده‌اید، کمال تشکر و سپاس را دارم و از آنجا که نتوانستم به همه مطالبات به حق شما و برنامه‌های خودم برای توسعه و آبادانی و رشد و تعالی منطقه جامه عمل بپوشانیم، از شما ملت صبور، هوشمند و قدرشناس عذرخواهی کرده و از خداوند متعال و آن ملت عزیز طلب بخشش دارم.
خداوند آگاه و حکیم می‌داند که هرچه در توان داشتم، صادقانه در طلب اخلاص گذاشته و تقدیم شما عزیزان و کشور عزیزم ایران اسلامی نمودم و حتی از آبروی خودم در بسیاری از موارد به خاطر اسلام، شما مردم عزتمند و شهرهای اولین‌ها در کشور که حق آنها خیلی بیش از وضع موجود آنهاست گذشتم. هم اکنون از همه اقشار مردم عزیز به ویژه خانواده معظم شهدا، ایثارگران، جانبازان، دوستان و بزرگان قوم بختیاری و همه طوایف و صنوف که زحمات زیادی برای بنده متحمل شدند و ابراز لطف و محبت نمودند تشکر و قدردانی می‌نمایم و تقاضا دارم با تمام توان در انتخابات دوره نهم مجلس شورای اسلامی حضور با شکوه داشته باشید. همه کاندیداهای مورد تأیید مراجع قانونی محترم هستند و چنانچه آزادانه و با آگاهی کامل به هر کدام از آنها رأی بدهید و انتخاب شوند مورد حمایت ما نیز خواهند بود.
اگر اینجانب نیز از جانب شما انتخاب شوم، همچون گذشته تلاش می‌کنم تا ضمن برآورد مطالبات به حق شما، قدردانی این اعتماد نیز باشم.
از شما عزیزان تمنا دارم از پرداخت هرگونه هزینه‌های مادی و اسراف و تبذیر جهت انجام تبلیغات برای اینجانب اجتناب نموده و از بداخلاقی‌های انتخاباتی و رقابت منفی در راستای حفظ آرامش و رعایت قوانین و مقررات پرهیز نمایید. اگر کسی به اینجانب توهین نمود، سلام و درود مرا به او ابلاغ کنید و بر فضای دوستی و همدلی بیفزایید و از هرگونه تنش و درگیری دوری گزینید.
با آرزوی سلامتی، موفقیت و سربلندی شما ملت بزرگوار.
دکتر امیدوار رضایی
بیوگرافی و خاطرات جالب دکتر امیدوار رضایی
یکی از ایلات قدیمی و اصیل ایرانی ایل بختیاری است، این مردم در رشته کوه‌های زاگرس مخصوصاً ناحیه مرکزی قرن‌هاست به صورت ییلاق و قشلاق در حال زندگی هستند.
پدربزرگم سبزوار نام داشت که در میان این ایل، فردی بزرگ و مورد اعتماد بود. برادرش امیدوار از بزرگان طایفه بابادی بود که همراه سایر طایفه در حوالی کوهرنگ و شهر چلگرد زندگی می‌کردند و زمستان‌ها و در هوای بسیار سرد و یخبندان این ناحیه، راهی دامنه جنوبی زاگرس و نواحی شمال شهرستان لالی در منطقه تنگ حتی و جاستون شَهِ شده، به زندگی عشایری خود ادامه می‌دادند.
در همان روزها که درگیری و فشار عوامل رژیم شاه از یک طرف و سختی زندگی و طبیعت منطقه، سیر قهقرایی اقتصادی را بر طایفه افزون نموده بود، پدربزرگ فوت کرد و پدرم که نجف نام داشت، پس از مرگ پدر به زندگی سخت چوپانی روی آورد. جوان بختیاری در سختی متولد می‌شود و با دشواری بر طبیعت خشن ولی زیبای زاگرس، با اراده غلبه می‌نماید. با دختری از این ایل ازدواج می‌نماید، طولی نمی‌کشد که توقعات همسر بالا می‌رود و پدر دیگر جوابگوی نیازهای اقتصادی و فراهم کردن یک زندگی راحت و با رفاه برای او نیست، به ناچار پدرم از او جدا می‌شود و سال‌ها به زندگی تنها در میان طایفه ادامه می‌دهد و با همان شغل چوپانی زندگی می‌کند تا اینکه زنی از فامیل از تیره میرکاد (یکی از تیره‌های طایفه بابادی) که شوهرش فوت نموده بود و بی بی زنان نام داشت و سالی از فوت شوهر وی می‌گذشت، به عقد خود درآورد.
با آگاهی و شناختی که بی بی زنان از زندگی سخت پدر داشت، با هم زندگی مشترک خودشان را شروع می‌کنند و حاصل این پیوند تولد فرزندانی است که متأسفانه به علت سختی، گرسنگی و بیماری یکی پس از دیگری سقط می‌شوند و مجالی برای ادامه زندگی نمی‌یابند.
مادر که به سوی امامزاده ای در اطراف شهرستان لالی به نام باباروزبهان می‌رود راه سخت و کوهستانی، ساعت‌ها پیاده روی و با هر سختی که بود به بارگاه امامزاده می‌رسد، بست می‌نشیند و دست‌ها را به سوی خدا بلند می‌کند و با حالت گریان و زاری و اشک ریزان امازاده را واسطه قرار می‌دهد که برایش پسری بماند و گردنش را هم نذر امامزاده کند. دعای مادر مستجاب می‌شود، پسری متولد می‌شود و سالم می‌ماند؛ ولی پس از مدتی پسر بزرگ می‌شود و پدر و مادر احساس می‌کنند که یک فرزند تنها کافی نیست نه برای خانواده و نه برای فرزندشان، دوباره راهی همان امامزاده می‌شوند، و از خدا رفیقی برای پسر اول می‌خواهند.
چند سالی می‌گذرد، زندگی سخت چوپانی آن هم در کوهستان و طبیعت خشن با صخره‌ها و رودخانه‌های پرآب بدون پل، که هر چند ماه یک بار باید از منطقه ای به منطقه دیگر جابه جا می‌شدند. زندگی عشایری در زیر سیاه چادرهایی که از پشم بز بافته می‌شد در میان باد و باران و حمله حیوانات وحشی چندان ایمن نبود. در مسیر کوچ وقتی در آغاز بهار از منطقه اندیکا به سمت لالی در ناحیه ای که امامزاده بابازاهد اندیکا قرار دارد، غروب روزی سخت برای مادر است: روز تولد پسر دوم خانواده. او در حین زایمان به دلیل نبودن امکانات پزشکی و حتی قابله ای در محل ناچار خود اقدام به بریدن بند ناف و جدا کردن جفت از نوزاد متولد شده می‌کند. پس از پوشاندن نوزاد از شدت ضعف جسمی از حال می‌رود و حالت بیهوشی به مادر دست می‌دهد و همسایه‌ها پس از مدتی متوجه موضوع می‌شوند .
حالا خانواده نجف دو پسر دارد و صبح از زمان طلوع فجر باید به سمت شهرستان لالی حرکت نماید. سیاه چادرها را جمع کرده و همراه با گوسفندان و سایر اهالی کوچ را آغاز می‌کنند.
سیاه چادرها از چند نقطه سوراخ داشته و پاره شده اند، باران شدیدی که می‌بارد از پارگی‌های چادر به داخل راه یافته و پتوها و بالش‌ها را خیس و سرد کرده و فضای بسیار مناسبی را برای سرماخوردگی فراهم کرده است. شاید این بیماری ساده‌ترین و مأنوس ترین بیماری بچه‌های عشایر است.
متأسفانه عمو هم فوت می‌کند و بچه‌هایش که یک دختر و سه پسر بودند به همراه دو دختر مادر که از شوهر اول به جا مانده مجبور می‌شویم که در این زندگی سخت گذران حیات نماییم. سختی زندگی آنقدر زیاد می‌شود که دیگر اداره زندگی به صورت کوچ نشینی امکان ندارد و پدر مجبور می‌شود به دلیل آبادانی و رونق صنعت نفت در منطقه عنبل یا عنبر در حوالی لالی سکنی گزیند، ولی شغل چوپانی را با محل زندگی ثابت ادامه دهد. دختر بزرگ مادر و سپس دختر کوچکتر خیلی زود به عقد دو نفر از اهالی منطقه درمی‌آیند و در سنین کوچکی زندگی مشترک خود را شروع می‌کنند و دختر عمو نیز با خواستگاری یکی از پسرهای طایفه راهی زندگی مشترک را آغاز می‌کند و می‌ماند سه پسرعمو و دو پسر که مدتی است با هم زندگی می‌کنند.
در سال 1341، پسر بزرگ هفت ساله و پسر کوچک که من باشم پنج ساله می‌شود، در این زمان سجلی که هر چند سال یک بار به محل می‌آمد، برای ما شناسنامه صادر کرد و تاریخ تولد برادرم و مرا با نظر خود در شناسنامه جدید ثبت کرد، بطوریکه تاریخ تولد من را که به قول مادرم در آغاز بهار سال 1336 به دنیا آمده بودم، در شناسنامه اول دی ماه 1335 ثبت کرده و تقدیر حکم کرد که شب تولد من شب یلدا ثبت شود.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
سیدمصطفی -> 1390/12/07
پاسخ

اتفاقا ورزشکاران علاقه خاصی به آقای دکتر امیدوار رضائی دارند و دوست دارند مصدر خدماتی شود چون بسیار بی حاشیه است و دور از نا صوابی ها . درست مثل آقای دکتر علی مطهری عزیز و مردم دوست و اسلام شناس معتقد به نظام اسلامی حقیقی ووواقعی و ولایتی !

zafaryan -> 1390/12/07
پاسخ

برار عزیزم آ امیدوار:نان حلال وزحمات پدرتان نتیجه داده.100هزار مرتبه شکر. شما هم این لطف را درحق بچهایتان بکنید.

غضنفر -> 1390/12/07
پاسخ

سلام خسته نباشید واقعا دست شما از خدماتی که در مسجد سلیمان کردید درد نکند لر عاقل

کاربر مهمان -> 1390/12/07
پاسخ

سلام زندگی امیدوار وسبزوار مثل تمام بچه هایعشایر است امیدوارم کلیه عشایر وفرزندانشان موفق وموید یباشند

مردم مسجد سلیمان -> 1390/12/07
پاسخ

ما مردم مسجد سلیمان از زحمات پرفسور امیدوار رضائی نماینده محترم شهرمان تشکر و قدر دانی می نمائیم سربلند و پیروز باشید دلاور مرد بختیاری

زاگرس نشین -> 1390/12/07
پاسخ
zafaryan -> 1390-12-07 01:49:07

برار عزیزم آ امیدوار:نان حلال وزحمات پدرتان نتیجه ...

آقای دکتر چه خوب بود از علمت برای مردمت بیشتر استفاده می کردی

کاربر مهمان -> 1390/12/07
پاسخ

اینجا هم پارتی بازی !

علی -> 1390/12/07
پاسخ

آقا امیدوار رضایی بی ریا و متشخص است

گمنام -> 1390/12/07
پاسخ

سلام امیدورارم موفق و موید باشید ولی ای کاش در مسجد سلیمان باقی می ماندید و کارهای نیمه تمام را تکمیل می کرید در هر صورت موفق باشید

طلبه مسجدسلیمانی مقیم قم -> 1390/12/07
پاسخ

حضور این فرزند شایسته ,متخصص,بااخلاق,شریف و بادرایت بختیاری در مجلس شورای اسلامی براستی افتخاری است که مردم شریف و پاک مسجدسلیمان همواره قدر ان او را دانسته اند . دکتر رضایی را باید از ان دسته نمایندگانی دانست که تلاش و اخلاق حسنه را سرلوحه تمام امور قرار دادند. ایشان به حق جلوه ای از همان مردمی است که او را وکیل خویش قرارداند . همان پاکی همان متانت همان درایت و همان صفا وتلاش و ذکاوت بختیاری ها و مردم مسجدسلیمان در ایشان بروز دارد . همواره موفقیت و افتخار برایشان از خدواند متعال مسئلت دارم.

طلبه مسجدسلیمانی مقیم قم -> 1390/12/07
پاسخ

حضور این فرزند شایسته ,متخصص,بااخلاق,شریف و بادرایت بختیاری در مجلس شورای اسلامی براستی افتخاری است که مردم شریف و پاک مسجدسلیمان همواره قدر ان او را دانسته اند . دکتر رضایی را باید از ان دسته نمایندگانی دانست که تلاش و اخلاق حسنه را سرلوحه تمام امور قرار دادند. ایشان به حق جلوه ای از همان مردمی است که او را وکیل خویش قرارداند . همان پاکی همان متانت همان درایت و همان صفا وتلاش و ذکاوت بختیاری ها و مردم مسجدسلیمان در ایشان بروز دارد . همواره موفقیت و افتخار برایشان از خدواند متعال مسئلت دارم.

کاربر مهمان -> 1390/12/07
پاسخ

هر چی باشه از اهالی ورزشه

کاربر مهمان -> 1390/12/07
پاسخ

در خصوص نظر سنجی ریاست فدراسیون کاش گزینه هیچکدام را هم میذاشتید تا هم واقعیت دست تون بیاد و هم به اعتبار سایت تابناک می افزودید. اونجا جایی برای اظهار نظر هم نذاشته بودید مجبور شدم اینجا به اطلاع شما برسانم. من هم مثل میلیونها نفر دیگه علاقه ای به هیچ یک از این افراد غیر فوتبالی ندارم.

ج-م -> 1390/12/07
پاسخ

اقای دکتر امیدوار رضایی شما وبرادر بزرگوارتان جناب دکتر محسن رضایی واقعا سنبل صداقت وبی طرفی هستین شما نمیخواد خاطرات خودتون وتعریف کنید مردم اگاه ایران شما وبرارد بزرگوارتان را میشناسند که برای این مملکت چقدر زحمت کشده ایدواقعا صداقت وتلاش شما برادران ستودنی است ما افتخار میکنیم که ایران ما چنین بزرگانی دارد مطمئن باشید بد خواهان خیلی زود از صحنه خارج میشن این صداقت وبی الایشی شماست که من وامسال من ووادار میکنه که چنین مطالبی را بنویسیم والا من نه نسبتی با شما ها دارم نه اهل طرفداری بی منطق هستم من از اطراف وروستاهای استان هرمزگان هستم دلم نیامد با خوندن این خاطره شیرین وبی ریا بی جوابتون بزارم امیدوارم سالهای سال در راس مملکت ما حضور مستمر داشته باشید تا اسیبی به این نظام مقدس و زیبا نرسد خدا نگهدار در ضمن اقای تابناک اگه از این نظر چشم پوشی کنید واقعا نمیبخشمت خدا نگهدار

میر احمدرضا حاجتی -> 1390/12/07
پاسخ

من به نوبه خودم از زحمات چندین ساله دکتر امیدوار رضایی کمال تقدیر و تشکر را دارم. وجود ایشان برای ایل بختیاری مایه افتخار و مباهات است

رحیم ورناصری قندعلی -> 1390/12/07
پاسخ

بالاخره دکتر رضایی مسجدسلیمان کاندیدنمایندگی مجلس شدن یا تهران؟

طاهری -> 1390/12/07
پاسخ

من از نزدیک شاهد فعالیت های ایشان بوده ام، ایشان جزو باسوادترین و سالم ترین نمایندگان 16 سال گذشته مجلس بوده است، اما جالب است که گروهی شمشیر ازرو بسته اند تا نگذارند مردم از خدمات وی استفاده کنند، همیشه کسانی که سالم کار می کنند با همین مشکل مواجه می شوند یا باید به عده ای باج بدهی یا کنار بروی...

محمود حاتمی -> 1390/12/07
پاسخ

درود خدا بر تمامی عشایر غیور، بچه های چهارمحال، لرستان، خوزستان، ایلام و ... امیدوارم جناب امیدوار در تمام شئونات زندگی موفق باشند. این سختی هائی که ایشان و برادر بزرگوارشان آقا محسن کشیده اند بحق از آنها انسان های صبوری ساخته است. من وخانواده ام به وجود این بزرگواران افتخار می کنیم. حیف که در اصفهان ساکن هستیم و الا می آمدیم و به ایشان رای می دادیم.

کاربر مهمان -> 1390/12/07
پاسخ

ان شاء الله رای بیاورد

کاربر مهمان -> 1390/12/07
پاسخ

از اینکه صادقانه بیان میکنید سپاسگزارم شما را نمی شناسم اما برادرتان محسن حق بزرگی بر گردن ما دارد خداوند رفتگانتان را رحمت کند

کاربر مهمان -> 1390/12/07
پاسخ

امیدوارم رای بیاورد

کاربر مهمان -> 1390/12/07
پاسخ

تابناک اصلا وابسته به محسن رضایی نیست معلومه از نظراتی که گلچین کرده ....

مسعود -> 1390/12/07
پاسخ

با سلام من بختیاری ساکن تهران هستم .من هر کمکی از دستم بر بیاد برای دکتر انجام میدم حتی اگر کار کوچک و ناچیز باشد .

داود -> 1390/12/07
پاسخ

تابی جان سلام ! خوبی ؟ گلچین خوبی کردی ! ولی فکر کنم اگه اسم غفوری فرد هم میذاشتی بیشتر به تیتر ورزشکاران می اومد . نه ؟

عباس -> 1390/12/07
پاسخ

مجلس رو از دست دادی دکتر با این کار

m i s -> 1390/12/07
پاسخ

ای کاش دکتر مسجدسلیمان میماند کاندیدای فعلی اصلا خوب نیستند خوش بحال تهرانی ها ما که قدرشو ندونستیم

سارا از اهواز -> 1390/12/07
پاسخ

انشاالله که هر لایقه رای بیاره.

غلام علی لکی شیراز (گل شی -> 1390/12/07
پاسخ

دکتر امیدواررضایی پیگیری وزحمات جنابعالی در سرزمین لاله های سرخ هفتکل ببارنشست امیدواریم درتهران نیز منشائ خیر وبرکت باشید

کاربر مهمان -> 1390/12/07
پاسخ

مردم فهیم مسجدسلیمان قطعا" قدر شما را می دانستند و خواهند داشت و به وجود شما و برادر بزرگوارتان افتخار می کنند. شما الگوی جوانان شده اید. پدران و مادران، شما را الگویی نمونه که در فقر و تنگدستی به چنین درجات علمی، سیاسی و اجتماعی رسیده اید به فرزندان خود می شناسانند. هر کجا هستید موفق و پیروز باشید.

شهروند مسجدسلیمانی -> 1390/12/07
پاسخ

جناب آقای دکتر با سلام و خسته نباشید در طول چهاردوره نمایندگی مجلس. واقعا" مسجدسلیمان بعد از شما دیگر بهاری نخواهد داشت، و ما متاسفیم از اینکه انسان فرهیخته ای چون شما را دیگر در کرسی نماینده شهرستان مسجدسلیمان نخواهیم داشت، تمام دلخوشی مردم به همین کرسی بود که متاسفانه از دست رفت . وان شاا... هرجا که باشید موفق و پیروز وسربلند باشید.حق نگهدارتان

خالد -> 1390/12/07
پاسخ

آفرین بر این لر عاقل. دکتر انصافاً آدم بی حاشیه ای در مجلس بوده . انشاالله که رای بیاورد/

A.R esfahan -> 1390/12/07
پاسخ

امیدوارم افتخار ایل غیور بختیاری درهرجاهستند موفق باشند ولی افسوس برای مردم مسجدسلیمان....

ebrahim -> 1390/12/07
پاسخ

دکتر رضایی اگه برای مشهد هم کاندیدا بشن رای میاره!

کاربر مهمان -> 1390/12/07
پاسخ

عجب دو تا برادر پشت همو دارنا...

منوچهر سلجوقی -> 1390/12/08
پاسخ

درود خدا برشما برادر عزیز باد که مایه افتخار ایل بختیاری هستید وحاج محسن حق بزرگی به گردن این مردم ایران دارد وایشان دین خودرا به ملت غیور وشهیدپرورایران ادا کرده است ومایه افتخار ایل غیور بختیاری می باشید وشایسته مجلس هستید موفق وپیروذ باشید

محمد -> 1390/12/08
پاسخ

انشاالله ورزش دوستان تهران به آقایی رضایی رای میدن

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین