صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ریزش قیمت سکه در آینده نزدیک

کد خبر: ۲۲۴۹۰۹
| |
57791 بازدید
|

یک کارشناس اقتصادی با بیان اینکه با توجه به دلار 1226 تومان و پیش فروش سکه با نرخ مناسب دلیلی برای افزایش قیمت سکه و دلار وجود ندارد، گفت: این افزایش قیمت‌ها به دلیل بازار سازی برخی افراد برای بالا بردن قیمت سکه است.

فرزان سهرابی در گفت‌وگو با فارس در خصوص وضعیت معاملات آتی سکه و افزایشی که از عصر روز گذشته رو به افزایش بوده است،‌ اظهار داشت:‌ دلیل روند افزایش قیمت سکه و دلار از روز گذشته مبهم است و بر خی از افراد سعی می‌کنند با انتشار شایعات و بازار سازی قیمت ها را بالا ببرند.

وی افزود: امروز وزیر صنعت و تجارت اعلام کرد که از شنبه ثبت سفارشات کالا‌ها با دلار 1226 تومان ارائه می‌شود و لزومی ندارد دلار در بازار غیر رسمی بالا معامله شود زیرا دلایل مختلفی برای سقوط قیمت سکه حداکثر تا 4 ماه آینده وجود دارد.

این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: اقدام خریداران سکه از بانک ملی پس از دریافت به فروش و دلایل تکنیکال و فاندامنتال، ارائه دلار با نرخ 1226 تومان به تولید کنندگان و وارد کنندگان از جمله دلایلی است که نباید نرخ سکه و دلار غیر رسمی افزایش یابد.

سهرابی با اشاره به اینکه وقتی متقاضیان ارز می توانند با نرخ رسمی 1226 تومان دلار دریافت کنند چه دلیل دارد قیمت ها افزایش یابد، گفت: شایعاتی که در بازار برای بالا رفتن قیمت سکه مطرح می‌شود تنها بازار سازی افرادی است که از کاهش قیمت سکه در ماه‌های آینده مطلع هستند ولی این شایعات را مطرح می‌کنند تا با ایجاد نگرانی در بین مردم سکه‌ها را با نرخ بالا بفروشند.

*عدم تحویل سکه‌‌های پیش فروش صحت ندارد

این کارگزار معاملات آتی با پیش‌بینی کاهش قیمت سکه در معاملات آتی به زیر قیمت سکه در بازار نقد حداکثر تا 4 ماه آینده، تصریح کرد: دولت باید با این اخلال گران به شدت مقابله کند،زیرا سکه را با قیمت مناسب پیش فروش می‌کند و دلار را نیز به افردای که نیاز دارند به نرخ 1226 تومان می‌فروشد، بنابراین تلاش خود را برای کنترل بازار انجام داده است ولی وقتی با این شرایط همچنان قیمت ها بالا می‌روند  نشان دهند برخی بازار سازی‌ها است.

سهرابی با بیان درآمد کشور از نظر دلاری کافی است، گفت: این بازار سازی‌ها تمام رشته‌ها هدفمندی و اقدامات کنترلی که دولت انجام می‌دهد را پنبه می‌کند،بنابراین باید با هر اقدامی با آن مقابله کند. همچنین،‌ در هفته گذشته پیش‌بینی‌ها این بود که بازار آماده ریزش است ولی چنین اتفاقی رخ نداد.

وی با اشاره به اینکه افرادی شایعاتی را مبنی بر عدم تحویل سکه از سوی بانک ملی را اعلام می‌کنند و ای چیزی جر شایعه نیست، گفت:‌ این اطمینان را می‌دهم که همه سکه‌ها تحویل خواهد شد و به تعهدات خود عمل می‌کند.

این کارشناس اقتصادی در خصوص وضعیت طلای جهانی خاطر نشان کرد: در سال 2012 نیز لزومی وجود ندارد البته نرخ بیکاری در امریکا در حال کاهش است و اقتصاد آنها در حال بازسازی است. همچنین روند رو به رشد اقتصاد امریکا شروع شده ولی این روند کند ولی مداوم است.

*معاملات آتی از صف خرید خارج شد

وی  با اشاره به اینکه  امروز صبح بازار آتی با صف خرید روبه‌رو بود ولی با اعلام خبر ثبت سفارش به نرخ 1226 دلار از سوی وزیر صنعت معدن و تجارت بازار از صف خرید خارج شد، افزود:‌ در حال حاضر بازار هنوز مثبت است ولی قیمت ها در حال کاهش و از صف خرید خارج شده است.

سهرابی در پایان تأکید کرد: سکه بالای 650 هزار تومان در حال حاضر حباب است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۵۰
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۴۲ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۶
من یک بازرگان هستم که مواد اولیه وارد میکنم و کارت بازرگانی دارم .
ثبت سفارش هم دارم ولی بانک ارز نمیدهد !!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۴۳ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۶
سلام
با این حساب قیمت سکه در بانک میبایست حدود پانصد هزار تومان باشد ظاهرا بانک نیز اعتقادی به قیمت دلار 1226 تومان ندارد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۱۳ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۶
با مقایسه با س ود بانکی شش ماه باید زیز 650 باشه
ناشناس
|
United States
|
۲۰:۱۵ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۶
اگه دلار 1226 تومنه و به وارد کنندگان می دهند، پس چرا مصالح ساختمانی با دلار بالای 1750 محاسبه و به ملت بیچاره فروخته میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فولاد در بازار جهانی از پارسال ارزون تره ولی در داخل 40% گرون شده؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۲۲ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۶
ما دعا می کنیم این پیشگویی درست باشد چون خیرش به همه مردم می رسد.
ولی نه آن دلار ارزان که گفته اند برای عموم وجود دارد و نه پیش فروش با قیمت مناسب بانکی و یادمان نمی رود اوایل امسال با آن قیمت پایین سکه برخی کارشناسان دم از حباب در قیمت سکه می زدند!
masoud
|
Malaysia
|
۲۰:۲۳ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۶
سلام بازم مینویسم تا از خدا جواپ بگیرم کجاست این ارز که من نمی بینم بابا من دو دانشجو دارم به من میگن اردیبهشت ساله دیگه91 از کجا ارز تهیه کنم ای خدا تو شاهد باش که من عاشق نظامم و هر کاری تونستم برای این انقلاب کردم مثل 8 سال در جنگ وغیره که بگم ریا میشه
پاسخ ها
ashkan
| Iran, Islamic Republic of |
۰۸:۵۴ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
خدارو شکر وضع شما خوبه دو نفر دانشجو فرستادین اونور آب .. مردم خیلی کمبودها دارن صداشون در نمیاد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۴۰ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۶
عزیز من بیشتر جنسهایی که تو بازار هست ,با ارز دولتی وارد نشده و نمیشه .به خاطر مالیات و 1000 مشکل دیگش , الانم با نرخ آزاد دارن میخرن و وارد میکنند.قیمت طلا هم در بازار جهانی بزودی به 2000 دلار میرسه .آخه به اون کارشناس بگین بره بازارببین چند درصد اجناس بادلار دولتی وارد میشه .برای طلا هم بره سایت بلومبرگ و پیش بینی وضع طلا در دنیا رو با توجه به نرخ بهره در آمریکا و وضع افتضاح اقتصاد اروپا و آمریکا رو بخونه تا به فهمه مردم اونجاها هم بهترین و امنترین راه سرمایه گذاری رو خرید طلا و در نتیجه رشد اون در بازار دانیاست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۱۷ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۶
یه حساب کتاب بکنی می بینی که با نرخ امروز طلا در بازار های جهانی بانک مرکزی سکه رو با دلار 1900 تومنی داره به مردم می فروشه نه 1226 تومنی.
در ضمن وقتی که مالیات بر ارزش افزوده و سود چند ماه پول رو حساب کنید می بینید که همین نرخ به دست میاد نه کمتر
آرین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۴۰ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۶
در رابطه با مدیریت بازار ارز و سکه چند نکته باید توجه شود:
1- این سئوال مطرح است که چطور بانک مرکزی اقدام به پیش فروش سکه با قیمت 546 هزار تومان می نماید اما در بازار آتی اقدام به فروش نمی کند تا بازار را به تعادل برساند؟ چرا که بازار نقدی از یکطرف و بازار آتی در سوی دیگر به همدیگر سیگنال می دهند.
2- به بانک مرکزی پیشنهاد می نمایم مبلغی در حدود سود و بهره 3 ماه را محاسبه و اعلام نماید مثلا خریدارانی که می خواهند با پرداخت 50 هزار تومان الان سکه هایشان را تحویل می دهم. این خبر باعث شکستن بازار و نشان از پایبندی مقامات بانک مرکزی به تعهداتشان است. باید در جهت اعتماد سازی تلاش کنند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۱۷ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۶
وضع دلار امریکا انقدر خرابه که خودشون گیر کردن و حتی از منظر تکنیکال و فاندامنتال به هیچ وجه شرایط به نفع امریکا نیست و در حال سقوط هست چطور این کارشناس این حرف را می زنه خدا می دونه ولی بیایید راحتتر با مردم حرف بزنید اگر حرف شما درست باشه چرا سکه را به روز واگذار نمی کنید معلومه دیگه می دونید که سریع باز قیمت بالا خواهد رفت
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟