میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تبرئه ماموران قلابي از اتهام تجاوز

کد خبر: ۲۲۴۶۷۷
| |
12853 بازدید
دو مرد كه متهم هستند با ربودن دختري جوان به او تعرض كرده‌اند از اين اتهام تبرئه شدند.

به گزارش «شرق»، اين پرونده دوم آذرماه سال گذشته با شكايت دختري جوان تشكيل شد و اين دختر گفت زماني كه از محل كارش خارج شد سه پسر با عنوان مامور و به اين بهانه كه وي بدحجاب است او را ربودند و به مدت سه روز در خانه‌اي زنداني‌اش كردند و وي را مورد تعرض قرار دادند. با شكايت اين دختر، سه مامور قلابي دستگير و بعد از محاكمه به اعدام محكوم شدند، پس از آن يكي از متهمان در زندان خودكشي كرد.

از سويي ديوان‌عالي كشور حكم صادره را نقض كرد و دو متهم هفته گذشته بار ديگر محاكمه شدند و اتهام تجاوز به عنف را انكار ولي آدم‌ربايي و سرقت از شاكي را قبول كردند. در نهايت هيات قضات بعد از شور، متهمان را از تجاوز به عنف تبرئه و به دليل ارتباط نامشروع به صد ضربه شلاق و همچنين به اتهام مخفي كردن شاكي به 15 سال حبس محكوم كرد.

بنا براين گزارش قبلا حكم حبس ساير اتهامات متهمان در ديوان‌عالي كشور تاييد شده بود كه با احتساب اين احكام، متهمان به حدود 60 سال حبس محكوم مي‌شوند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت