افتتاح خط تولید انبوه موشک دریایی ظفر

کد خبر: ۲۲۴۴۷۶
| |
6783 بازدید
خط تولید انبوه سامانه موشک کروز دریایی ظفر، با حضور وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح افتتاح شد.

به گزارش واحد مرکزی خبر این موشک، ضد کشتی، کوتاه برد و راداری است و قادر است اهداف کوچک و متوسط را با دقت بسیار بالا هدف قرار دهد و منهدم کند.

قابلیت نصب روی انواع شناورهای سبک و تندرو، وزن کم با قابلیت ضد جنگ الکترونیک بالا و قدرت تخریب فوق العاده از ویژگی های سامانه موشک کروز دریایی ظفر است.

این سامانه صد در صد بومی است و به دست توانمند متخصصان زبده و کارآمد سازمان صنایع هوافضا طراحی و ساخته شده است.

موشک ظفر پس از شلیک، با کاهش ارتفاع به مرحله کروز می رسد تا از دید دشمن پنهان بماند و در مرحله پایانی پس از کشف هدف در ارتفاع پایین هدف را منهدم می کند.

موشک ظفر قادر است هر سه ثانیه به صورت تکی و چندتایی اهداف را مورد اصابت قرار دهد.

ساخت و تولید انبوه سامانه موشک کروز دریایی ظفر، توانمندی عملیاتی و قدرت تحرک و چابکی نیروهای دریایی کشورمان را به نحو چشمگیری ارتقا می دهد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت